Franket ismerve így is lesz, és én ennek kifejezetten örülök.mani96 írta:Szerintem nem kéne Messinek elsietni a vissza térést mert után még megint meg sérülhet szerintem a Huelva ellen játszon egy 15-20 percet már egy félidődt és akkor már jöhet egy meccs is akár
Leo Messi #2
Egyetértek meg nem is azzal, hogy nem kéne játszatni. Valóban veszélyes, nehogy rásérüljön, azonban a MU ellen már jó lenne ha egy formába lendült Messi játszana, nem akkor melegedne bele. Talán egy félidőnyit adnék neki. Nehéz dolog.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát én a Recre elleni találkozóra nem jelölném a keretbe. Játszon inkább a MU ellen egy 100%-os Messi és "szenvedjünk" nélküle egy nem túl erős Recre ellen, de épüljön fel rendesen. Amúgy nagyon örülök neki, hogy felépült.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- barca0417
- Entrenador del Barça
sztem se kéne elsietni a visszatérését, a huelva ellen inkább játsszon Ezquerro. szegény még nem is játszott idén, azért nem olyan rossz ő, nem barca szintű játékos, de egy meccs erejéig nyugodtan kaphatna lehetőséget.(mintahogy Pinto is).
Messire a manchester ellen lesz nagy szükség, mert a védelmük (a mi számunkra legalábbis) csak a földön verhető, de ott messi révén nagyon is sztem.
Messire a manchester ellen lesz nagy szükség, mert a védelmük (a mi számunkra legalábbis) csak a földön verhető, de ott messi révén nagyon is sztem.

-
- Eurobarca Staff
Örülök Messi visszatérésének, de nem értem minek kell erőltetni. Most is 6 hét helyett egy hónap alatt "rendbejött". Persze, egészen addig, amíg rá nem sérül. Nyugodtan pihenhetett volna még egy hetet, persze ők tudják.Igaz eddig is ők tudták, elvileg...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Saviola, nem a Barcának köszönhette, h egyaltán futballista lett belőle....MQuC írta:Saviola is ezt mondta. Sokminden megtörténhet... ha vele is kitolnak, mint a nyúllal, akkor minden megeshethorvimate9 írta: Szerintem Messi sokkal többet ér az éltalad felsoroltaznál.Mondjuk Messi szerintem akkor se menne el a Barcábl ha csődbe menne a klub.Mondjuk ennek kevés az esélye.

Nem gondoltam volna, hogy Messi ilyen előkelő helyen van........
FIZETÉSEK 2007-BEN A LABDARÚGÁSBAN
FUTBALLISTÁK Helyezés Név Kereset (millió €)
1. David Beckham 31
2. Ronaldinho 24,1
3. Lionel Messi 23
4. Cristiano Ronaldo 19,5
5. Thierry Henry 16,8
6. John Terry 13,9
7. Michael Ballack 13,8
8. Ronaldo 13,4
9 Kaká 12,9
10. Steven Gerrard 11,8
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=175806
FIZETÉSEK 2007-BEN A LABDARÚGÁSBAN
FUTBALLISTÁK Helyezés Név Kereset (millió €)
1. David Beckham 31
2. Ronaldinho 24,1
3. Lionel Messi 23
4. Cristiano Ronaldo 19,5
5. Thierry Henry 16,8
6. John Terry 13,9
7. Michael Ballack 13,8
8. Ronaldo 13,4
9 Kaká 12,9
10. Steven Gerrard 11,8
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=175806
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ez jogos. Senki
De ezt a Saviola nagyravágyót, hogy kell érteni? Baj, ha játszani akar?? Sokáig játszadoztak vele, aztán jelentették ki, hogy le**ják, és menjen nyugodtan.... (bocsi, az OFFért)
Persze, ez a téma is ki volt már vesézve. Ő már a mult, csak felhoztam, mint egy példát.

Persze, ez a téma is ki volt már vesézve. Ő már a mult, csak felhoztam, mint egy példát.

Saviola és Messi két más típusú ember (nem focista!) Saviola nagyravágyó, akinek fontos az, hogy mindig játszon. Messi ellenben a fejlődésére szeretne koncentrálni, és a klubjáért bármit megtesz. És amúgy is, ki cseszne ki messivel? 

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Saviola is ezt mondta. Sokminden megtörténhet... ha vele is kitolnak, mint a nyúllal, akkor minden megeshethorvimate9 írta: Szerintem Messi sokkal többet ér az éltalad felsoroltaznál.Mondjuk Messi szerintem akkor se menne el a Barcábl ha csődbe menne a klub.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csak az a baj, hogy tavaly is 'fos' volt a Real, mégis bajnokságot nyert és lehet hogy idén is ilyen nagy mákjuk lesz, pedig nem érdemlik meg ők sem. A Villarrealban meg nem látok annyit, hogy előzni tudnának.

Messi nem csak a BL-ben lehet nyerő ember hanem a bajnoki hajrában is, mivel a real is fos gyenge idén és van mindenre esély, viszont ott van egy kiegyensúlyozott villareal ami lehet h keményebb ellenfél lesz mint a margit...
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
ez elmondható ronaldóról is.balusz92 írta:norbert55 írta:Én azt mondom h Messi lehet nekünk ebben az évben a BL-ben a mi Kakánk.Tavaly ha úgyvesszük Kaká verte ki a MU-t az elődöntőből és ha bejütnánk a döntőbe nagy esély lenne a győzelemre.
igen csakhogy messi sokkal jobb mint kaká!!!!
remélem a messi vs ronaldó csatát messi nyeri.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Így igaz, Messi 1 az 1-ben sokkal több párharcot vállal fel, és sokkal többet meg is nyer. Nagyon-nagyon várom, hogy hazai pályán bejön csereként: Messi-Messi-Messi!gekkodan írta:Csak az a hihetetlen gyorsaság és húzogatás hiányzik, amit csak Messi tud ilyen szinten csinálniMessa írta:Nagyon hiányzik a csapatból, viszont lássuk be, Bojan jól pótolja, a gólokkal sincs hadilábon. Viszont kiszorítani nem fogja Messit.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
norbert55 írta:Én azt mondom h Messi lehet nekünk ebben az évben a BL-ben a mi Kakánk.Tavaly ha úgyvesszük Kaká verte ki a MU-t az elődöntőből és ha bejütnánk a döntőbe nagy esély lenne a győzelemre.
igen csakhogy messi sokkal jobb mint kaká!!!!
Én azt mondom h Messi lehet nekünk ebben az évben a BL-ben a mi Kakánk.Tavaly ha úgyvesszük Kaká verte ki a MU-t az elődöntőből és ha bejütnánk a döntőbe nagy esély lenne a győzelemre.
-
- Barça C
Messi maga megmondta hogy soha nem akar a Barcától elmenni és hogy csak a pályafutása végén akar Argentínába vissza menni.Nem tudom mondjuk hogy mit fog csinálni ha Roni véletlenül elmegy mert állandóan dicséri és azt mondta hogy ő neki nagyon sokat köszönhet!
- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
Szerintem Messi sokkal többet ér az éltalad felsoroltaznál.Mondjuk Messi szerintem akkor se menne el a Barcábl ha csődbe menne a klub.csababarca írta:én max olyan áron engedném el messit a mu-ba,hogy: C Ronaldo,tevez,nani,anderson,evra,hargreaves csomag+300millió font....
ekkor talán,de csak talán megfontolnám....

Campeones 2009
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
én max olyan áron engedném el messit a mu-ba,hogy: C Ronaldo,tevez,nani,anderson,evra,hargreaves csomag+300millió font....

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ha Messi visszatér sokkal nagyobb az esélyünk a MU ellen.
Emlékezzünk vissza a tavalyi Milan-MU BL elődöntőre kihitte volna h kiesik egy ilyen MILAN ellen a MU.Ez most is megtörténhet.Csak Kaká helyett Messi vinné a csapatot.
Emlékezzünk vissza a tavalyi Milan-MU BL elődöntőre kihitte volna h kiesik egy ilyen MILAN ellen a MU.Ez most is megtörténhet.Csak Kaká helyett Messi vinné a csapatot.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Na ez az amitől nem félek.
Ő az aki szerintem sose fog elmenni a Barcából.
Hacsak nem zavarják el szerintem marad örökre.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure