Tudom én hogy az....Csak mondom,hogy itt nincs..Fecooo írta:még jó, h nincs tűzijáték ott, mert aug 20. magyar nemzeti ünnep

de majd vasárnap lesz;)Fecooo írta:még jó, h nincs tűzijáték ott, mert aug 20. magyar nemzeti ünnep
Én Szerbiában élek,nálunk ma nincs tűzijáték...Nem zavar engem az,csak szvsz kicsit sem hasznos...Krojf írta:Akkor azért biztosan tetszett, amikor a Valladolid elleni meccs után immár a bajnok Barcát ünnepelte tüzijátékkal a klub és a szurkolók.chonggy írta:A pirost nehogy kihagyd!De viccet félretéve,szerintem is tök felesleges cucc...lui1698 írta:Csak én utálom ezt a nyomorék, semmire való tűzijátékot?
Felmegyek a faluba, de kihalt az egész, mert mindenki ment nézni ezt a fost.
Már régóta nem értem mi értelme annak, hogy iszonyat pénzeket dobjanak ki erre.
Zúúúúúú....pukk....ááá ződ....zzúúúúú.....pukk.....ááá kék.
Eszem megáll.
Egy ünnepnek vannak külsőségei, többek közt tüzijátékok is tartoznak hozzá és több évszázados a nemzetközi hagyománya.
Ha nem lenne, akkor nagyon sok embernek komoly hiányérzete lenne amiatt.
Ilyenkor ráadásul sok szerelmes is összebújva nézi és lesz ezáltal bensőséges élmény amellett, hogy ha nagyon sokan nézik, akkor ez az esemény összébb tudja boronálni őket.
De sokmindent lehetne még mondani a tüzijáték védelmében, de annyi pont elegendő, hogy tradíció.
Ebben az értékválságos korban vigyázzunk a tradícióinkra!
K.
Akkor azért biztosan tetszett, amikor a Valladolid elleni meccs után immár a bajnok Barcát ünnepelte tüzijátékkal a klub és a szurkolók.chonggy írta:A pirost nehogy kihagyd!De viccet félretéve,szerintem is tök felesleges cucc...lui1698 írta:Csak én utálom ezt a nyomorék, semmire való tűzijátékot?
Eszem megáll.
Azt az 50 misit is odaadhatnák azoknak akiknek a házát elvitte a víz. Igazán nem halna bele senki, ha nem lenne tűzijáték.Fecooo írta:pláne, h mennyien kampányoltak azért, h idén elmaradjon és a megspórolt pénzt kapják az árvízkárosultak... ehhez képest annyi történt, h idén "csak" 50 milkába került a tüzijáték...
pláne, h mennyien kampányoltak azért, h idén elmaradjon és a megspórolt pénzt kapják az árvízkárosultak... ehhez képest annyi történt, h idén "csak" 50 milkába került a tüzijáték...lui1698 írta:Csak én utálom ezt a nyomorék, semmire való tűzijátékot?
Eszem megáll.
A pirost nehogy kihagyd!De viccet félretéve,szerintem is tök felesleges cucc...lui1698 írta:Csak én utálom ezt a nyomorék, semmire való tűzijátékot?
Eszem megáll.
Nálam kábeles van,mivel nemrég vette át a szolgáltatómat a Digi.torrestoni írta:(van kábeles változat is, ahogy internet, ami meglehetősen jó).socio66 írta:srácok,a digihez kell beltéri egység?
most a upc-hez van ilyen box,de csak a bajom van vele,állandóan rossz,nem bánnám ha a diginél nem lenne ilyen.
Attól függ...socio66 írta:srácok,a digihez kell beltéri egység?
most a upc-hez van ilyen box,de csak a bajom van vele,állandóan rossz,nem bánnám ha a diginél nem lenne ilyen.
Ismerős helyzet,nálunk is rossz a UPC-s egység,már egyszer ki is cserélték...socio66 írta:srácok,a digihez kell beltéri egység?
De attól még vírusos nem?Barca_10 írta:davidvilla77 írta:Érdekes, hogy ma délután fel tudtam menni, nem jelzett semmit. Most megpróbáltam és ezt írja:El fanático írta:Már 3.napja nem tudom a hivatolos FCBarcelona.com oldalt megnézni, mert folyamatosan vírust fog róla az Avast... Eddig nem akartam szólni, mert pár hónapja is volt ilyen, de másnapra már nem jelzett be a vírusirtó, most viszont folyamatosan... Gondolom, akinek nem jelez, annak fel is mászott a gépére, nézzétek meg!
http://img833.imageshack.us/img833/4788/52873324.png
Próbáljátok meg Operával.Nekem is az van,és simán megy vele.A Firefox nekem is ugyanezt írta ki.
davidvilla77 írta:Érdekes, hogy ma délután fel tudtam menni, nem jelzett semmit. Most megpróbáltam és ezt írja:El fanático írta:Már 3.napja nem tudom a hivatolos FCBarcelona.com oldalt megnézni, mert folyamatosan vírust fog róla az Avast... Eddig nem akartam szólni, mert pár hónapja is volt ilyen, de másnapra már nem jelzett be a vírusirtó, most viszont folyamatosan... Gondolom, akinek nem jelez, annak fel is mászott a gépére, nézzétek meg!
http://img833.imageshack.us/img833/4788/52873324.png
Érdekes, hogy ma délután fel tudtam menni, nem jelzett semmit. Most megpróbáltam és ezt írja:El fanático írta:Már 3.napja nem tudom a hivatolos FCBarcelona.com oldalt megnézni, mert folyamatosan vírust fog róla az Avast... Eddig nem akartam szólni, mert pár hónapja is volt ilyen, de másnapra már nem jelzett be a vírusirtó, most viszont folyamatosan... Gondolom, akinek nem jelez, annak fel is mászott a gépére, nézzétek meg!
Nekem se a Mozilla se a Nod nem jelez semmit. Lehet hogy most a Real leigazolta Özilt, kiderült hogy török hacker és feltörte az fcbarcelona.com-otmessideco írta:Nekem a Mozilla állítja be veszélyes webhelynek. Talán valaki feltörte?
Nekem állandó védelmem van, tehát amit nem fog meg rögtön, azt már kereshetem....El fanático írta:Már 3.napja nem tudom a hivatolos FCBarcelona.com oldalt megnézni, mert folyamatosan vírust fog róla az Avast... Eddig nem akartam szólni, mert pár hónapja is volt ilyen, de másnapra már nem jelzett be a vírusirtó, most viszont folyamatosan... Gondolom, akinek nem jelez, annak fel is mászott a gépére, nézzétek meg!