2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem mondom, hogy nem merült fel bennem az ötlete a dolognak, hogy a nagy kluboknak a keze talán benne lehet, hogy így akarják szankcionálni az egész kupát, amikor elolvastam, a főcímet, hogy rálőttek a togói buszra, de miután halálos áldozattal járt, nagyon remélem, hogy semmi ilyesmiről szó nincs és csak egy kis új összeesküvés elmélet szőttem magamba (bár mondjam azt, hogy az ilyen Manszursejkekből, meg Abra-félékből ki tudnám nézni?istyke6 írta:Minden rosszban van valami "jo". Ha lefujjak a tornat, akkor hamarabb visszajonnenek a jatekosok....
Már sztem nem sok különbség van, de ez csak egy mellékzönge, ne menjünk bele a magyar egészségügybe. Felháborító tényleg a dolog és a FiFA elnökének, na meg azoknak a döntéshozóknak, akiknek benne volt a döntésben a keze, le kellene rögvest mondani. Angola helyzetébe ne menjünk bele, mert szerintem 10-ből 12-en semmit sem tudjuk arról az országról. A politikai helyzetről, a kizsákmányolásról stb. A FIFA-ról viszont könnyebben mondhatunk véleményt, márpedig én ki merem jelenteni, hogy itt csak a pénzről szólt minden és talán ezért le sem fogják fújni. Új piac, nagy pénz, a kutyát nem érdekelte, hogy milyen a politikai és társadalmi helyzet ott. A Fifa mindig játssza az agyát, hogy így jótékonykodik meg úgy, közben pedig lótúrót. Megteszi a kötelező minimumot, hogy ne érhesse baj a szervezetet, aztán meg a haszon vezérelt felépítésével csak a várható profittal törődik, semmi mással.istyke6 írta:Gondoljatok abba is bele, hogy ott milyenek lehetnek a kórhazak... sztem van egy kis különbseg az itteniekhez képest.
Nem is az angolaiakkal van bajom, vagyis de csak a lövöldöző hülyékkel valamint a vezetőikkel... Kifejezték részvétüket, sajnálják, de nem tesznek semmi konkrétat? milyen felfogás ez? Egy hülye példával élve, a Dakart volt pucájuk lefújni, pedig ott még ilyen nem is történt és lehet, hogy végzetes csorba esett ezáltal a versenyen... most ha történik még egy ilyen, akkor is sajnáljuk de azé focizzatok már? Én nem értem meg... felfoghatatlan. Kíváncsi leszek a többi csapat lemondja-e...Varatrix írta:Nem az angolai futball válogatott lövöldözött.kennyke04 írta:Inkább az a botrányos, hogy angolai részről még nem hallottam olyan nyilatkozatot, hogy lépnek vmit, csak azt hogy hűűűűűűűűűű megtarcsuk a tornát meee angola meg fogja nyerni, mivel kicsinálunk mindenkit... vicc...![]()
Kifejezhetik részvétüket, de nem mondják vissza.
Én megértem.
Sajnálatosak ezek az események.
Nem az angolai futball válogatott lövöldözött.kennyke04 írta:Inkább az a botrányos, hogy angolai részről még nem hallottam olyan nyilatkozatot, hogy lépnek vmit, csak azt hogy hűűűűűűűűűű megtarcsuk a tornát meee angola meg fogja nyerni, mivel kicsinálunk mindenkit... vicc...
Inkább az a botrányos, hogy angolai részről még nem hallottam olyan nyilatkozatot, hogy lépnek vmit, csak azt hogy hűűűűűűűűűű megtarcsuk a tornát meee angola meg fogja nyerni, mivel kicsinálunk mindenkit... vicc... az ilyen fegyveres (!) szélsőséges lámákra miért nem dobnak két bombát? ártatlanokat nem kell félteni, aki ártatlan, menjen el onnan... Persze sok érdeke van ebből a dologból is mindenkinek, mert ugye a fegyvert, lőszert stb. valakiktől megveszik. olyan ez mint a rák, ellenszere megvan (vagy ha meg lenne) se adnák ki, mert érdeke az a gyógyszer gyártóknak hogy x ezerből meggyógyulj gyorsan, mikor "n" szer x ezret fizetsz a lassú halálért... Szánalmas hogy a megrendezés a lényeg egyből, nem a részvét, lehet pár játékosból egy roncs lesz egész életre....Messiboy19 írta:Hát azért ez botrány, ami a Togóiakkal történt!!
Hogy ilyen is megtörténhet![]()
![]()
Nagyon sajnálom őket, és megértem h visszalépnek( jól is teszik).
Ez igaz de mit lehetett volna csinálni,az ANK-t is elköltöztetik vagy mi?Nincs sztem erre normális megoldás.Ráadásul arra sincs garancia,h ha más kapja meg a rendezés jogát akkor ott nem történt volna hasonló eset...Benga írta:Az egyik kapus is meghalt.
Tanulhattak volna a Dakarból meg csomó dologból, valahogy fel akarják hívni magukra a figyelmet ezek a csoportok, vagy a kormánnyal szívózni, naív dolog volt azt gondolni, hogy nem fogják lecsapni egyáltalán ezt a magas labdát valamikor. Időzített bomba.
Ez szép...
Saviola írta:Mi az,hogy egyikünk se?Enyém az egyetlen szavazat oda.![]()
A miértjét ne kérdezzétek,de akkor is kikérem magamnak,hogy levegőnek nézel.