Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul elég sokoldalú is. Szinte mindegy, hogy a védelem bal vagy jobb oldalán játszik, képes jó teljesítményre. Jók a távoli lövései, a felfutásai. Az összjátékban gyengébb, mint Alba és talán lassabb is. Cserének, illetve rotáció szempontjából kiegészítőembernek tökéletes. Örülök, ha hosszabbítunk vele. Legalább 2 jó szezon még benne van.Lionel85 írta:Nem olyan rossz játékos ő, nem egy meccset az ő góljával húztunk be. Sérülékeny, de masszív játékos, kéttüdejű futógép, az ilyen játékosokra mindig szükség van.
Nézz be az Alves topicba, és megváltozik a véleményed.Tobias88 írta:Adrianoról csak szerintem buzis ez a kép? Nagyon irritál
Várhidi össze is tévesztettelui1698 írta:Olyan gólokat ver, hogy ex-Interes névrokona is megirigyelte volna őket anno.
MichaaBee írta:És mégis Puyol vagy Piqué helyett gondolnád?Mascherano sérült vagy eltiltott? csak nem látom a lekörmölt felállásokban..
Egyébként én Adrianót kezdetném Alvés helyett, elöl pedig Sánchez+Iniesta és akkor Thiago a kp-n, vagy Pedro+Sánchez.
Csak ismételni tudom magam. Ha továbbra is így küzd akkor neki alap, hogy kezdőnek kell lennie,Alexander Mahone írta:Uff. Örülök, hogy más is észrevette, hogy jelenleg az egyik legjobb formában lévő játékosunk. A gólokat leszámítva se piskóta amit nyújt. Nagyon nagyon harcol a pályán. Ezzel a mentalitással a kedvenc játékosaim egyike lett.