Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2012.10.08. 21:27:11

Alexander Mahone írta:Mondok én nektek kapásból 15-20 jobb kapust, mint Valdes. Akik sokkal több bravúrra képesek, megbízhatóan védenek, kétévente ha egyet bakiznak, jók a kirúgásaik. Csak egyet felejtetek el. A világon messze nálunk kell a legtöbbet melóznia a kapusnak. Gyakorlatilag annyit kell passzolnia egy meccsen a védőknek, mint az ellenfél középpályásainak. Hogy ez mennyire könnyű? Pinto, aki már 5 éve van nálunk, még mindig nem tudott beletanulni.

Ezen gondolkodjatok el, szakértők. :)
te meg ha észrevetted volna, a társak egyre kevésbé veszik be a játékba Valdest, nem bíznak benne, mert elbaltázza... ha meg haza is adják, akkor Valdes kibikázza mostanában ...legalább nem cselezget...
szóval teljesen felesleges védeni, mert fontos meccsek mennek el rajta. a Real-t évekig aláztuk, nem is nagyon találkozott Valdes a labdával, de most ez változott. a Real jobb lett és szoros meccseket játszunk/fogunk játszani velük. ebbe már nem férnek bele ezek a bakik.
sok kis csapat aki ellenünk tolja és kapnak 2-3 gólt, a kapusuk másik 5-6 nagy helyzetet kivéd. ezt kéne Valdesnek is! ha lenne 3-4 nagy védése és bekapna 1-2 gólt, nem szólnánk le. de sajnos olyanokat bepotyázik, hogy hihetetlen! benzema passz, di maria cselezés, rövidbe bekapja... ez csak az utolsó 3 klasszikus... kis csapatok ellen/kupa meccsen, ahol nem nagyon kell védenie elmegy, de klasszikus, vagy egy BL elődöntő...
kell Pinto helyett egy fiatal és jó kapus és harcoljanak, bizonyítsa be, hogy ő a jobb!!!
barcami
Jugador del Barça

2012.10.08. 21:15:59

Parttalan vita Valdes-ről.
Ha most annyira hasonlítani akarjátok a RM ellen, ki is kapott eddig a szezonban több gólt; melyik védelem és kapus? A real.
Mindkét Ronaldo lövés pl. itt utoljára bivalyerős lapos lövés volt, védhetetlen, még az első is. A két brazil védő hozta össze a gólokat, Alves játéka...háát..

Akkor ide tolhatnánk Pepe 'gólját', végülis Iker addig is kijöhetett volna, hogy elüsse. Kapushiba.
Csomó szerencse és véletlen.
Valdes fejét meg a Marija dolog után megmosták, mert amint veszélyes szitu jön azóta rögtön rúgja el, semmi agyalás.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.08. 21:12:46

Alexander Mahone írta:
nem,te vagy a szakértő. :roll:
lehet védeni,de felesleges. meccsek,párharcok mennek el a hülyeségei miatt,vagy hozza nehéz helyzetbe a csapatot. és ez a madrid ellen már nem fél bele. tavaly télen még belefért.
daffynak abban igaza van,hogy a rendes védelmünk is akkor jó,ha működik a teljes csapat szintű védekezés. ez hiányzott sokszor,tegnap megvolt,hála Busquetsnek. illetve,ha nem a félpályánál védekezünk,mint a szuperkupa visszavágón.

de aki valdest még a tegnapi után is képes védeni... :? mondjuk még a szk odavágós produktuma után is védték itt páran,mondván, "ez volt a játék" :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.08. 21:05:03

sjd írta:
#David Villa# írta:Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt, így a bűnbak szerepe se mindig rá lenne kiosztva.
Azért a 2 kapuralövés/2 gól mutató aligha a védők hibája. Ahogy az sem, hogy Di Maria simán elveszi tőle a labdát vagy hogy a saját társai helyett Benzemához passzolja azt. (ráadásul ezek normális védők társaságában történtek)
Nyilván túlozni akartál, mert nem két kapura lövése volt a madridnak. Egyébként én nem csak a madrid elleni meccsre értettem. De azért egy komplett védelemmel előtte lehet ő is határozottabb. Például Ronaldo első góljánál, ha Alves beállt volna elé, akkor elég lett volna a hosszút fogni. Mivel Alves semmit nem csinált mindkettőre figyelni kellett.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.08. 21:04:58

Mondok én nektek kapásból 15-20 jobb kapust, mint Valdes. Akik sokkal több bravúrra képesek, megbízhatóan védenek, kétévente ha egyet bakiznak, jók a kirúgásaik. Csak egyet felejtetek el. A világon messze nálunk kell a legtöbbet melóznia a kapusnak. Gyakorlatilag annyit kell passzolnia egy meccsen a védőknek, mint az ellenfél középpályásainak. Hogy ez mennyire könnyű? Pinto, aki már 5 éve van nálunk, még mindig nem tudott beletanulni.

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.08. 21:00:35

#David Villa# írta:Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt, így a bűnbak szerepe se mindig rá lenne kiosztva.
Azért a 2 kapuralövés/2 gól mutató aligha a védők hibája. Ahogy az sem, hogy Di Maria simán elveszi tőle a labdát vagy hogy a saját társai helyett Benzemához passzolja azt. (ráadásul ezek normális védők társaságában történtek)
daffy
Madridista

2012.10.08. 20:58:47

tehát csak akkor lehet rábízni a feladatát nyugodt szívvel,ha nincs feladata. csodálatos :D
tény,többet van tesztelve,mint korábban,de vele is úgy vagyok,mint a védelemmel. az is remek volt,amíg a kp rendesen szűrt. aztán mikor nem,akkor bakiztak össze-vissza. valdes detto,amíg az ellenfél nem próbálkozott annyit,addig jó volt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.08. 20:58:02

#David Villa# írta:Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt,
Ennek semmi köze ehhez. a második gólért pl senki sem hibáztatja. nem a kapott gólok miatt szidjuk,hanem azok minőségei miatt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.08. 20:53:29

Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt, így a bűnbak szerepe se mindig rá lenne kiosztva.
Piqué mellé télen kell venni egy belső védőt, mert Puyol havi egy meccse nem elég, a hátravezényelt középpályásokból meg már elegem van.
Úgy néz ki Montoya személyében így a jobb oldalon is van + 1 kiváló emberünk.
Ideje lenne középen összeszoktatni két remek védőt!

Gondolatomat zárva: nem mentem ezáltal fel Valdest, de megítélésénél több tényező figyelembevétele szükséges.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.08. 20:37:57

ter Stegent még FM-ben ( :D) úgy hoztam el, hogy volt egy 5,5 milliós kivásárlási záradéka. Ha ez még mindig él, akkor villámgyorsan le kéne csapni rá, mert tényleg az egyik legnagyobb tehetség és nem csak a játékban.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.08. 20:16:02

Sanama írta:
socio66 írta:nem, ne kezdjen pinto.
vegyünk végre egy normális kapust, mint minden komoly csapat, elég volt már a szerencsétlenkedésből.
oszt' kit? ilyen fm-es nevekkel hagyjatok :)
Valdes helyett? bárkit nagyjából. amíg alapvető hiányosságait nem tanulja meg,és fejleszti (rövidre megyei szinten sem illik gólt kapni,lőjje ki a hosszút a csatár ha akarja,azért senki nem hibáztatná.) akkor semmi keresnivalója ebben a csapatban.
Neveket nem mondok,mert amit Valdes lehoz,azt nagyon sokan tudják,és vannak szintén sokan,akik jobbak is.
Szét lehetne nézni a német piacon. Zieler,ter Stegen,mindkettő már most remek kapus,és nem kerülne "semmibe" elhozni őket. Valdes 1 éves fizetésébe,plusz 1-2 milla.
De ez csak két példa,és nem kell most itt belinkelni tőlük potyákat,mert biztos kaptak ők is. de ilyeneket mint Valdes...nem hiszem hogy sűrűn kapnak,ő meg mostmár a real ellen folyamatosan égeti magát.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.08. 17:36:38

S.Agüero írta:
StickyFingaz írta:Én Krul helyett inkább Szczesny-t hoznám ide.Nagyon fiatal,és óriási tehetség.
Szerintem Casillas kell ide!

Akkor meg abba kötnének bele az ellenfelek, hogy miért nem kap soha gólt a Barcelona! :D
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.08. 17:32:11

StickyFingaz írta:Én Krul helyett inkább Szczesny-t hoznám ide.Nagyon fiatal,és óriási tehetség.
Szerintem Casillas kell ide!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.10.08. 17:22:15

Én Krul helyett inkább Szczesny-t hoznám ide.Nagyon fiatal,és óriási tehetség.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.08. 17:12:05

Nem akarom elkezdeni a footballmanagereskedést, de tavaly nyáron emlegették Krult, mint potenciális Barça-igazolást. Ugyebár a dologból végül nem lett semmi, én örülnék neki, ha 2013 nyarán jönne. Valdés küzdhetne vele egy jót a kezdőtagságért (ha ilyen formában marad, minden bizonnyal alulmaradna...), aztán mikor visszavonul, lenne egy jó kis kapusunk (Krul most 24).
Egyébként szerintem akár Pintót is lehetne játszatni egy-két bajnokin, azért akármilyen hülye is, védeni tud, Valdés meg kipihenhetné magát és átgondolhatná, mi a helyzet.
kristop
Entrenador del Barça

2012.10.08. 17:01:23

mostanra elegem lett nekem is belőle. nyáron mindenképpen fog kapus jönni, mert pintonak többet nem hosszabbítják meg a szerződését. de ne egy világklasszis kapust vegyünk a helyére, annak nincs értelme szerintem, hanem egy ilyen diego alves, diego lopez szintűt, akivel megküzdhet a helyéért, és nem csak ilyen álmegküzdés szinten, mint pintoval.
Hunter91
Capitá del Barça

2012.10.08. 16:50:36

Minden csapatépítés ott kezdődik, hogy végy egy jó kapust. A Barcánál jelenleg a leggyengébb pont a kapus poszt. Ha körbenézünk, akkor minden valamire való csapatnak van egy klasszis kapusa. Pl: Madrid - Casillas, Bayern - Neuer...
Nekünk miért nincs ilyen? Klasszis csapatnak egy klasszis hálóőr dukálna.
Azért nem mondom, hogy Pintot tegyük be a helyére, mert Őt még inkább nem szeretem. A vezetőség kapust is kereshetne, valamint középső védőt, mert a jelenlegi helyzet bohózatba illő.
Subinho
Director del Fútbol

2012.10.08. 16:33:51

tegnapi "bravúrjaihoz" csak annyit: ismét köszönjük Victor! a rangadókon mindíg sikerül bemutatnod valami igazán jót!!!
remélem még mindíg olyan szuper jó kapusnak tartjátok..... :evil:
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.08. 16:29:25

Na mi ez a sok kritika a top 5-ös kapusunkra?? :lol: :oops:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.08. 09:41:22

socio66 írta:nem, ne kezdjen pinto.
vegyünk végre egy normális kapust, mint minden komoly csapat, elég volt már a szerencsétlenkedésből.
oszt' kit? ilyen fm-es nevekkel hagyjatok :)
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.08. 09:35:11

Látom már már egyre többen ébredeznek a "Valdes álomból". Szégyen, hogy a világ legjobb csapatának ilyen kapusa van. Amikor gólt lövünk, már külön utálom, hogy mutatja a kamera az ég felé emelt kezét. Sorsdöntő meccsek mennek el rajta és sokan még mindíg azt bizonygatják, hogy a Barcának ő a megfelelő kapus. Már nem vagyunk annyival jobbak, hogy egy ilyen középszerű kapust elbírjon a csapat.

Biztam a győzelemben, de már előtte is az volt a fórumon véleményem, hogy a kapus és belső védők bakiján fog múlni. Sajnos sikerült összehozni nekik.
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.08. 09:11:45

csababarca írta:Még ha ritkán fordulna elő,hogy potyázik. de nem,főleg a madrid ellen az utóbbi időben.
Mindegy kit,de nyáron kapust kell venni,mert ez nem állapot. nem megengedhető,hogy ilyen gólokat kapjon,egy ilyen kiélezett meccsen.
Szinte mindenben egyetértek. Szerintem is hozni kéne egy fiatal tehetséges kapust. Már csak azért is, mert Valdes úgy érzi biztos a helye. Szerintem jót tenne neki is egy kis versenyhelyzet, mert valljuk be Pintó erre nem alkalmas. Talán összeszedné magát, mert mostanában nem muzsikál valami fényesen...

Szerk: Töröljétek a duplát légyszi...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.08. 09:08:13

csababarca írta:Még ha ritkán fordulna elő,hogy potyázik. de nem,főleg a madrid ellen az utóbbi időben.
Mindegy kit,de nyáron kapust kell venni,mert ez nem állapot. nem megengedhető,hogy ilyen gólokat kapjon,egy ilyen kiélezett meccsen.
Szinte mindenben egyetértek. Szerintem is hozni kéne egy fiatal tehetséges kapust. Már csak azért is, mert Valdes úgy érzi biztos a helye. Szerintem jót tenne neki is egy kis versenyhelyzet, mert valljuk be Pintó erre nem alkalmas. Talán összeszedné magát, mert mostanában nem muzsikál valami fényesen...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.08. 08:00:07

Még ha ritkán fordulna elő,hogy potyázik. de nem,főleg a madrid ellen az utóbbi időben.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.08. 00:27:54

lloris-t óccóér' megvette a spurs, simán hozni kellett volna.

nem lenne bajom vele, ha hozna egy egészséges szintet általánosan, de egyszerűen tényleg úgy kezdődik a dolog, hogy "végy egy jó kapust..." és hogy ha ez az esetek többségében nincs meg, akkor nem csak a gagyi gólok miatt fék, hanem azért is, mert az egész csapatra kihat az, hogy nincs egy biztos pont a kapuban.

és pont a madrid ellen lenne a legnagyobb szükség egy klasszis kapusteljesítményre, ehelyett alászalad, jön a rokonok elé, elcselezi, elpasszolja, vagy a rövidre benyeli.

vannak bravúrjai, jó meccsei, de még mindig a leggyengébb pont.
Lezárt