Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem emlékszel az idődre 100 gáton?Enrique írta:Én csak múltidőben..Bodi írta:Imádom a gátat,meg azt versenyszerűen is nyomom!![]()
![]()
De szerettem nagyon, csak nem naon fért bele az időmbe sajna..![]()
Azé' 2x országos bajnok lettem csapatban 100 meg 300 gátban..
Én csak múltidőben..Bodi írta:Imádom a gátat,meg azt versenyszerűen is nyomom!
Óóóó kössz ezzel most sokat segítettél rajtam,és igazad van,FORZA ALLEN JOHNSON!!!!!Enrique írta:aug. 12. 20:45Bodi írta:Ha van valaki,aki nézi az atlétika VB-t,és tudja,hogy holnap mikor lesz a 110gát döntő,az pls írja meg!![]()
Forca Allan Johnson!!
És a kép nélkül nem megy?kralo írta:Valaki akárki nagy szükségem lenne rá!Hiszen fifában eljött apillanat hogy megmérkőzhetünk a Real Madriddal! És oldalra szeretném kitenni előzetesnek... Valaki segítsen!
ja.Akkor sorry de én nem tudok segíteni.kralo írta:Szia de én képeket kértem nem videót mert az nekem is van...
van egy olyan hogy www.gportal.hu/focivideok/kralo írta:Sziasztok! Valaki tudna nekem küldeni képeket a Barca-Real meccs elejéről vagyis amikor még csak a Barca himnusz szólt! Nagy szükségem lenne rá... előre is köszi!
Semmi....Tönreteték a Nou Camp gyepét a U2-sok.Mr. Master írta:Na emberek, két és fél hét száműzetés után ismét a civilizációban vagyok! Végre!
Mivel ezidő alatt igazából semmilyen hír nem jutott el hozzám, örülnék, hogyha valaki összefiglalná, hogy ezidő alatt mik történtek a Barca háza táján és a külföldi fociban. Előre is köszi!
Hát szted?Jóhogy a Barcának,amúgy persze hogy a Lokinak.Magyarként magyar csapatnak bárki ellen is játsszék.Kitfisto írta:off int off topic.Ha ma a barca játszana a Loki ellen kinekdrukkolnátok?
ezt szegedi rádiósok csináltákOrdog írta:Hallottátok a Koplárovics Béláról szóló cuccot, amit a MU elleni gólja után csináltak róla????![]()
Nagyon loller, az a címe, hogy Béla király! Gondolom már sokan hallották, de egy kicsit nosztalgiázzunk:) Akkor sztem erősebb volt a MU kerete, mint most... Ha vki hasonló produkciót fog alakítani, mint Koplárovics, akkor sztem lehet számítani majd vmi hasonlóra
![]()
![]()
Tehát itt van a gyöngyszem: http://rapidshare.de/files/3808130/Kopl ... a.mp3.html
Kitfisto írta:Leandro most a brazil bajnokságban a Fluminese együtesénl játszik és győztes gólt löttt.wwww.livescore.com!Még reggel 10 elött nézzétek meg!Várunk vissza a Fradiba!!!!!