A közvetítés nevetséges!

Ez 1 nagyon találó és vicces jellemzés volt!LG írta:A mai holland-szreb meccsre a fos jelzot tudnám illetni, ez a VB eddig meg sem kozelíti az elozot, sot annyira gyatra, h lehet ez lex minden idok legszarabb VB-je, meg a kozvetítés is fos, nem igaz, olyan messzirol kell mutatni a játékosokat h ne lehessen folismerni oket, de még a számukat sem látom, vagy én vagyok vak![]()
A Japánok sokkal jobban csinálták, olyan gyonyoru képet adtak, bemutatták a stadionokat, meg minden, most meg
Nekem az a VB eddig hatalmas csalodás.
Az a baj, hogy igazad van. Mi nem ehhez vagyunk szokva, de aki általában lex@rja a focit, és csak a vb-ket, eb-ket követi, az el van ájulva az ilyen igénytelen közvetítéstől is.Rapika írta:Ez nem pénzkérdés!
SZándékos az egész,igénytelenül adják a dolgot,a magyaroknak ez is jó...
Silvanus írta:Az RTL egyszerűen borzalom! Olyan emberek közvetítenek meccseket, akiknek soha közük nem volt a focihoz, akik szerint Németország '94-ben világbajnok lett... és még sorolhatnám, hogy mennyi baki volt 2 nap alatt. A Héder közli a nézőkkel (a "Focivébé" felirat elől - így kiírva, ez is nevetséges!), hogy nyugodtan küldhetik neki továbbra is a sok marhaságot sms-ben... szóval, elképesztő az egész! És igen, a Himnuszok. A VB 4 évenként van, ilyenkor én is, és szerintem ti is minden, ismétlem minden aprócska részletre, infóra, történésre nagyon kíváncsiak vagyunk, ebbe bele tartoznak a meccs előtti, utáni érdekes képek... DE! Az RTL épphogy a meccs kezdete előtt kapcsol oda, és közvetlen a lefújás után reklám... BORZALOM!!! Se himnusz, se rendes felvezetés.....![]()
Ez annyira dühítő, annyira elszomorító... és ezek még büszkék magukra? Egy rakás pénzt költenek el erre, és képtelenek rendesen megcsinálni, komolyan hihetetlen, hogy nincs ott legalább 1 ember, aki értene a focihoz, és megmondaná, hogy ezt így, azt úgy kéne... arról nem is beszélve, hogy nem a helyszínről közvetítik a csoportmeccseket.NINCS RÁ PÉNZ, vagy mi??? Ááááááááá......
![]()
![]()
Deco 20 írta:csatlakozok
Vito írta:ez a Pekerman sem normális.
a cseréi majdnem eldöntötték a meccset.
Messi, Tevez a kispadon, Aimar játszott 26 másodpercet...
nyugodtan beküldhette volna Messit, mert ezzel a játékkal nem sokra mennek a későbbiekben.
Argentínának KELL Messi!
Hogy lenne már jobb mint Zanetti...hihitetkenul kilogott a csapatbol, Zanetti pedig az 1ik legjobb a poxtján, nagy hulye a Pekerman.Enrique21 írta:Hát erröl a meccsröl annyit,h nagyon jó Elefántcsontpartot vertünk meg!Nehéz volt,de a lényeg a 3pont!!!HAnonymus írta:Nagyon király, egy mecset kell húzni és továbbjutás! Messi sajnálom hogy nem játszott, kellenének neki a játékpercek.
Messivel türelmesnek kell lennünk!Fog ő még játszani!!!
Egyébként a legnagyobb kritikám az,h Burdisso nem igazolta h jobb lenne mint Zanetti..
Hát erröl a meccsröl annyit,h nagyon jó Elefántcsontpartot vertünk meg!Nehéz volt,de a lényeg a 3pont!!!HAnonymus írta:Nagyon király, egy mecset kell húzni és továbbjutás! Messi sajnálom hogy nem játszott, kellenének neki a játékpercek.