Varga Tamás írta: ...
Valószínűleg nem fogod fel Tamás, hogy egyszerű következtetéseket vonok le egy egyszerű egyenletből.
Egyszerűbben: Eto'o szerződése jövőre lejár -> második nyár telik úgy, hogy se hosszabbítás, se eladás -> 36 gólt rúgott az utolsó szezonban -> logikus volna, hogy megtartjuk, mert BEVÁLT -> vagy ekkora hülye a vezetőség, vagy olyat kér a srác, amit nem lehet / nem szabad teljesíteni a többiek miatt.
Ha ebből neked az jön le, hogy antikrisztusnak tartom a srácot, vagy közellenségnek nyilvánítom, akkor nagy bajok vannak feléd is.
Nem utálom Eto'o-t, sőt azzal kezdtem, hogy tisztelem amit tett a csapatért és történelmet írt. De ez nem jelenti azt, hogy bármi áron felmentem a hibái alól és elnézem azt a nyilvánvaló tényt, hogy a megegyezés hiányában Ő is sáros. Mert tény.
Vagy ahogy a Te logikád szokta mondani: tán megkérdőjelezed Pep Guardiola szakmai tudását kedves fórumozó? Tán annyira hülyének nézed a csapat vezetőit, hogy lemondanak egy
már bevált és gólérzékeny támadóról? Szerintem akkor mondanak le, ha a követelése irreális.
Nem mondom el többet ezt az egészet. Nagyon nem érted, hogy miről beszélek, de nem is baj, mert nem mi döntünk. De ha az egészből neked az jött le, hogy Eto'o az antikrisztus/közellenség, akkor túl sok politikát néztél az utóbbi időben