Javier Saviola
Én nem értem, hogy Saviola miért nem maradhat. Sztem Rijkaard a világon az egyetlen edző akinek nem férne be a kezdőjébe..
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- elprat
- Capitá del Barça
FTorres9 írta:Az első évébe amikor ide került akkor ott játszott... Akkor volt talán a legjobb mert ha jól emlékszem csak a bajnokságba lőtt 18 gólt. De ekkor még nem volt igazi csatár a barcába aki lőtte volna a gólokat. Eto'o érkezésével a gólok gyártása helyett inkább az aszisztokkal foglalkozott. Jah és Deco miatt került ki balszélre, mert csak így tudott egyszerre játszani deco,xavi,ronaldinho.Los Barrachos írta:Érdekes, én Ronaldinhót még nem láttam soha középen irányítani, talán a brazil válogatottban szerepel így, de brazil meccset nem nagyon nézek. Talán meg lehetne ezt is próbálni!
Sztem jó megoldás lenne ha R10középen játszana,SAVIOLÁVAL,és kiegészülve most már Eto'o papával!!!Nekem ez az álmom ha már itt járunk,de háááááááát...
Az igaz h Deco miatt szorult ki balra,akkoriban nagy viharokat kavart h hol is kéne játszatnia Rijkaardnak+csúnya Deco kitaszította a helyéről stbstb.
Viszont aztán beindult a gépezet,és amúgy meg Ronnie azt mondta h ő nem csatár,nem az ő dolga a gólgyártás,csak szeret gólt lőni, ha már úgy alakul.Továbbá azt is hozzátette, h ha a Mester a bal oldalon játszatja,akkor ott játszik,neki mind1...
Amit viszont a legjobban szeret:minél jobb és minél több labdákkal kiszolgálni társait az eredményesség érdekében...

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- kath23
- Jugador del Barça
Pontosan!!!!!!madmax87 írta:Szerintem mindeképpen meg kellene tartani a kis nyulunkat mivel ö akkor is kiállt a csapatért amikor nem számitottak rá és hozta nekünk a töle elvárhato golokat, sztem nálánál jobb és barca centrikusabb játékost nehezen találnánk!!! Hajrá CONEJO

Visca el barca!
-
- Entrenador del Barça
Nekem csak azért furcsa ez a "Rijkaard-féle Saviolát nem szeretem szitu", mert Frank első évében Saviola volt az ék, és nem is játszott rosszul. Összesen 30 bajnokin (25 kezdő/5 csere) játszott, ha nem bírta, mért rakta be annyiszor? Mondjuk igaz, akkor nem nagyon volt más lehetőség elöl (Luis Garcia, Overmars, Quaresma, Sergio Garcia, Kluivert, Dinho) Dinho volt az egyik csatár (FTorres, Dinho akkor nem hátrébb, csak beljebb játszott, csatárposzton, persze igaz, h sokszor visszahúzódott középen), és Saviola a másik. (Luis Garcia Overmars, Quaresma amikor játszottak, hátrébb játszottak, a középpálya szélén.) Pedig favorizálhatta volna egykori csapattársát, Kluivertet is.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Rijkaardnak tényleg óriási hülyesége ez, hogy nem hajlandó belátni, hogy a Nyúl jobb futballista Giuly-nél, Ezquerronál (vele pl. össze sem lehet hasonlítani), de még Gudjohsennél is simán.
Nagyon nem értem a dolgot, mert mikor Rijkaard első félévében szívtunk és Kluivert-et végre kirakta a csapatból, a Luis Garcia-Saviola-Dinho támadóhármas hozta meg nekünk a második helyet, és Savi szinte mindig gólt lőtt
Nagyon nem értem a dolgot, mert mikor Rijkaard első félévében szívtunk és Kluivert-et végre kirakta a csapatból, a Luis Garcia-Saviola-Dinho támadóhármas hozta meg nekünk a második helyet, és Savi szinte mindig gólt lőtt

Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Szerintem akkor sem fontolgatná.Los Barrachos írta:Ha viszont Eto'o visszatértéig szállítaná a gólokat, akkor megfontolná Rijkaard is, hogy marasztalja-e.
- Subinho
- Director del Fútbol
saviola csak akkor maradhatna, ha ez a 3 feltétel teljesül:
- bevállalja a fizetés csökkentést!
- elmegy ezquero, giuly és az ő helyükön játszhatna és neki ez megfelel
- reikard elfogadja ezt és ezeken a posztokon beveti
- bevállalja a fizetés csökkentést!
- elmegy ezquero, giuly és az ő helyükön játszhatna és neki ez megfelel
- reikard elfogadja ezt és ezeken a posztokon beveti
Azt gondolom ez a helyzet megváltozott az elmult hét után. Rijkaardnak is látnija kell, hogy nem megy a csapatnak, és látja Saviola mit tud, és akar.-Rijkaard évekkel ezelőtt kinyilatkoztattam, hogy nem számít rá és ahogy látszik ehhez mereven tartja is magát,
Szerintem kezdő lesz a kupa meccsen, és a hétvégén is, és ha továbbra is így megy neki, biztosan leül vele tárgyalni a vezetőség..... onnantol meg csak rajta múlik.
Szerintem a vezetőség már látja, hogy simán lenne itt helye akkor is, ha Eto, meg Messi felépül. Giuly már rég nem az, aki volt, mikor ide került... hétröl- hétre amit hozzátesz a csapat játékához az a 0-val egyenlő. Gudjohnsen-sem nagyon jött be - Larsonnal nem lehet összehasonlítani. Ha Gudit még nem is, de Giulyt, meg Ezquerot a nyáron el lehetne küldeni, és akkor maradna : Ronaldinho, Eto, Messi, Gudjohnsen, Saviola, Dos Santos.
Ez így jó lenne, 6 meg kell is.
Szerintem mindeképpen meg kellene tartani a kis nyulunkat mivel ö akkor is kiállt a csapatért amikor nem számitottak rá és hozta nekünk a töle elvárhato golokat, sztem nálánál jobb és barca centrikusabb játékost nehezen találnánk!!! Hajrá CONEJO
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ha viszont Eto'o visszatértéig szállítaná a gólokat, akkor megfontolná Rijkaard is, hogy marasztalja-e.
-
- Llegenda del Barça
felesleges lenne.Los Barrachos írta:Szerintem meg az lenne a legtisztább, ami van a cikkben is, hogy felére lecsökkenne a fizetése és teljesítmény-bérezést kapna, de ennek kb. 1% esélye van, hogy belemegy Savi...
kidőlt szinte az egész támadósor és így sem adott lehetőséget Savinak, csökkenthetnék negyedére, ez szvsz akkor sem változna.
-
- aka Game90
Azért 4,5 millióért sztem ne maradjon itt
Ha viszont beleegyezik a csökkentésbe, akkor sztem maradhatna. Jobb, mint a másik 3 cserecsatárunk
Meg Rijkaarddal is rendezhetné a viszonyát 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem meg az lenne a legtisztább, ami van a cikkben is, hogy felére lecsökkenne a fizetése és teljesítmény-bérezést kapna, de ennek kb. 1% esélye van, hogy belemegy Savi...
-
- Llegenda del Barça
tudom, hogy van itt jónéhány Saviola rajongó többek között két cimborám is:
az egyik Antiimperialista a másik pedig Saviola <--- (
).
de mégis azt mondom, hogy valahogy pontot kellen tenni az ügy végére, mert ez így senkinek sem jó
-Rijkaard évekkel ezelőtt kinyilatkoztattam, hogy nem számít rá és ahogy látszik ehhez mereven tartja is magát, mégis hétről-hétre előkerül ez a kérdés...
hiába nyújt(ana) szerintem is jobb teljesítményt, mint Gyula, valamiért mégsem kerül a csapat közelébe és szerintem nem is fog, amíg itt van Frank!
én azt javasolnám, hogy vágják át a gordiuszi csomót és nyáron mindkettőtől váljunk meg. van még mindkettőben tartalék, de különböző okok miatt semelyik sem tudja a legjobbját nyújtani a Barcaban, amivel a csapat hasznára válna.
...

az egyik Antiimperialista a másik pedig Saviola <--- (

de mégis azt mondom, hogy valahogy pontot kellen tenni az ügy végére, mert ez így senkinek sem jó
-Rijkaard évekkel ezelőtt kinyilatkoztattam, hogy nem számít rá és ahogy látszik ehhez mereven tartja is magát, mégis hétről-hétre előkerül ez a kérdés...
hiába nyújt(ana) szerintem is jobb teljesítményt, mint Gyula, valamiért mégsem kerül a csapat közelébe és szerintem nem is fog, amíg itt van Frank!
én azt javasolnám, hogy vágják át a gordiuszi csomót és nyáron mindkettőtől váljunk meg. van még mindkettőben tartalék, de különböző okok miatt semelyik sem tudja a legjobbját nyújtani a Barcaban, amivel a csapat hasznára válna.
...

Gonosz mod ON
Lehet azért nem játszik, mert gólok után járnak neki a pénzek és nem a megszerzett trófeák után, mint a többiekeknek
Gonosz mod OFF
Lehet azért nem játszik, mert gólok után járnak neki a pénzek és nem a megszerzett trófeák után, mint a többiekeknek

Gonosz mod OFF
- Subinho
- Director del Fútbol
ez így van! ronaldinho igazi helye az irányító, nem a balszélső! a milanos rombusz forma ékje lenne neki a legmegfelelőbb a 2 csatár mögött!!!FTorres9 írta:Az első évébe amikor ide került akkor ott játszott... Akkor volt talán a legjobb mert ha jól emlékszem csak a bajnokságba lőtt 18 gólt. De ekkor még nem volt igazi csatár a barcába aki lőtte volna a gólokat. Eto'o érkezésével a gólok gyártása helyett inkább az aszisztokkal foglalkozott. Jah és Deco miatt került ki balszélre, mert csak így tudott egyszerre játszani deco,xavi,ronaldinho.Los Barrachos írta:Érdekes, én Ronaldinhót még nem láttam soha középen irányítani, talán a brazil válogatottban szerepel így, de brazil meccset nem nagyon nézek. Talán meg lehetne ezt is próbálni!
-
- Director del Fútbol
Mondta, hogy bizonyítani akar, és bizonyított is. Valószínűleg azért sem akar elmenni, hogy trófeákat nyerjen. Meg persze a magas fizetését is élvezheti így még egy darabig, máshol nem biztos, hogy ennyit fog kapni.
Még akár az is lehet, hogy tényleg nagyon szereti a Barcát, és ameddig csak lehet, ott akar maradni. Nem biztos, de ez is lehet az ok. (Elképzelhető, hogy a várost is szereti, én például, ha egyszer a Barca játékosa lennék, és el kellene mennem, megpróbálnék az Espanyolba igazolni, hogy ott maradhassak azon a gyönyörű helyen!)
Még akár az is lehet, hogy tényleg nagyon szereti a Barcát, és ameddig csak lehet, ott akar maradni. Nem biztos, de ez is lehet az ok. (Elképzelhető, hogy a várost is szereti, én például, ha egyszer a Barca játékosa lennék, és el kellene mennem, megpróbálnék az Espanyolba igazolni, hogy ott maradhassak azon a gyönyörű helyen!)
- kath23
- Jugador del Barça
Arra nem gondolsz hogy esetleg tényleg maradni szeretne?Slither írta:Igazából én Saviolát sem igazán értem. Év elején Frank már megmondta neki, hogy nincs szüksége rá, és ha marad akkor utolsó opcióként számol csak vele. Ennek tudatában mégis maradt, mondván, hogy bízonyítani akar. Nem kapott nagyon sok lehetőséget még így is a sérülések idején sem, mégis most sem akar elmenni. Van egy olyan érzésem, hogy csak azért marad, hogy nyerjen trófeákat, aztán majd oda mehet, ahová akar. (meg lehet egy kis tüske a vezetőség felénem tudnak pénzt kihozni a kis nyúlból, mert nem hajlandó elmenni
)

Tudta hogy nem kap majd sok lehetöséget,de ha kap is azt majd kihasználja és bizonyit, amit eddig jol csinált! szerintem!

Hogy a trófeákért marad-e nem tudom, de ha már itt járunk akkor van 10 góllövönk (házon bellül) és ebböl Saviola a 4.(igaz holtversenyben Messivel és Inivel) úgy hogy alig játszott! És akkor még nem bezséltünk a kupárol! ott sem egy golja van! és van olyan golja is ami pontot mentett, vagy gyözelmet hozott!! Tehát ha trófeáról beszélünk ö is megérdemli !! Szerintem!!
De félreértés ne essék, én nem akarok megbántani senkit!!! csak ez az én véleményem! De Saviola cáfoljon rám ha akar!

Visca el barca!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Igazából én Saviolát sem igazán értem. Év elején Frank már megmondta neki, hogy nincs szüksége rá, és ha marad akkor utolsó opcióként számol csak vele. Ennek tudatában mégis maradt, mondván, hogy bízonyítani akar. Nem kapott nagyon sok lehetőséget még így is a sérülések idején sem, mégis most sem akar elmenni. Van egy olyan érzésem, hogy csak azért marad, hogy nyerjen trófeákat, aztán majd oda mehet, ahová akar. (meg lehet egy kis tüske a vezetőség felé
nem tudnak pénzt kihozni a kis nyúlból, mert nem hajlandó elmenni
)

Mindenesetre eldől, hogy Rijkaard tanult-e az elmúlt meccsekből, és berakja-e Saviola-t a Nastic ellen...
Bár ha Eto'o felépül, akkor esélye sem lesz sajnos a kezdőbe kerülésre Rijkaard-nál.
Sztem a holland részéről nagyon csúnya dolog, hogy egyfolytában dicséri, legutóbb is elismeri, hogy kezdőbe kellett volna rakni, aztán következő meccsen szerencsétlen Gudjohnsen/Ezquerro kezd, igazi lelkiterror
Bár ha Eto'o felépül, akkor esélye sem lesz sajnos a kezdőbe kerülésre Rijkaard-nál.
Sztem a holland részéről nagyon csúnya dolog, hogy egyfolytában dicséri, legutóbb is elismeri, hogy kezdőbe kellett volna rakni, aztán következő meccsen szerencsétlen Gudjohnsen/Ezquerro kezd, igazi lelkiterror

- Andris
- Adminisztrátor
Szeritem nem csak álom, szerintem simán megfordul Frank fejében egy ilyen meccs után.XaviMessifan írta:Vagy egy ilyet?
--------------------VV---------------------
Zambi----Puyi-------Marqi-----Sylva
--------------Motta-------------------
----Xavi----------------Deco
--------------Ronnie-----------------
-----SAVIGÓL---------Guddy
bár ez csak egy álom...sajnos...
nagyon tanulságos volt ez, se Giuly se Ezqu nem használható, nem maradt más mint Saviola.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az első évébe amikor ide került akkor ott játszott... Akkor volt talán a legjobb mert ha jól emlékszem csak a bajnokságba lőtt 18 gólt. De ekkor még nem volt igazi csatár a barcába aki lőtte volna a gólokat. Eto'o érkezésével a gólok gyártása helyett inkább az aszisztokkal foglalkozott. Jah és Deco miatt került ki balszélre, mert csak így tudott egyszerre játszani deco,xavi,ronaldinho.Los Barrachos írta:Érdekes, én Ronaldinhót még nem láttam soha középen irányítani, talán a brazil válogatottban szerepel így, de brazil meccset nem nagyon nézek. Talán meg lehetne ezt is próbálni!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Érdekes, én Ronaldinhót még nem láttam soha középen irányítani, talán a brazil válogatottban szerepel így, de brazil meccset nem nagyon nézek. Talán meg lehetne ezt is próbálni!