Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.15. 00:04:58

Ja ja én is úgy emlékszem, hogy Pep vissza akarta hívni Bojant 1-2 meccs erejéig az Atlètic-be, nyilván szükség volt rá. Bojan viszont nemet mondott derogált neki.
Viszont nem hinném, hogy emiatt nem játszatja Pep. Azért ennél értelmesebb, józanabb embernek látszik. Bár biztos nem vette jó néven akkor a dolgot, de azóta már eltelt lassan 2 év. Ha emiatt volt is feszültség köztük Pepet ismerve biztos megbeszélték a dolgot.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 23:01:55

Nehezen tudom elképzelni, hogy nem Frank mondta meg, ki hol játsszon... De Nektek elhiszem. :-)
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2010.03.14. 22:48:29

Colos írta:
Zokneenho írta: Úgy gondolom,hogy ez még ugyanaz a balhé lecsöngése,mint ami volt 2éve Pep és Bojan között.
Erről lemaradtam. Felhomályosítanál légyszi'?
Lehet rosszul emlékszem, de mikor még Pep az atleticet vezette, akkor hívta Bojant, hogy segítsen a csapatnak, Ő pedig visszautasította Pep hívását.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 22:44:40

Zokneenho írta: Úgy gondolom,hogy ez még ugyanaz a balhé lecsöngése,mint ami volt 2éve Pep és Bojan között.
Erről lemaradtam. Felhomályosítanál légyszi'?
Kép
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.03.14. 21:30:35

Fernando írta:Két baj van vele, illetve inkább a vele szembeni bánásmódban.
1. nem játszik
2. ha játszik, akkor meg nincs kivel.

Nagyon remélem, hogy nem megy el, mert én sokkal többet látok benne, mint Pedro-ban például.
Úgy gondolom,hogy ez még ugyanaz a balhé lecsöngése,mint ami volt 2éve Pep és Bojan között. Sajnos azóta nem csípi,és ha nem muszáj,nem is rakja be.Sajnos amíg Pep az edző,addig véleményem szerint nem lesz barcelonai karrierje. Elmenni meg nem hiszem,hogy önként távozna,hisz minden ide köti. És mivel kb. 1 éve nem játszott le 1 teljes meccset sem,1félidőt is csak elvétve,nem is szabadna jó játékot várni tőle. Ettől függetlenül én még bizakodok,remélem Pep észreveszi,hogy nem kéne durciznia. Mert ő még most is tudna fejlődni,még mindig fiatal,ellenben Pedróval,akiben ennyi van. Még így is csoda,amit művel,annyi szent.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.14. 21:26:42

Én nem ítélem meg a mai játékát. Amikor pályán volt az egész csapat alibizett. Nem Henry játéka borította fel a az addigi játékunkat hanem végre elkezdtünk focizni is a szünet után. Véleményem szerint ha Bojan a 2. félidőben fent marad most róla sem ez a negatív vélemény lenne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.14. 21:23:13

Két baj van vele, illetve inkább a vele szembeni bánásmódban.
1. nem játszik
2. ha játszik, akkor meg nincs kivel.

Nagyon remélem, hogy nem megy el, mert én sokkal többet látok benne, mint Pedro-ban például.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
hau30
Capitá del Barça

2010.03.14. 21:21:18

Neki el kell mennie kölcsönbe év végén! Ha pedig egy spanyol középcsapatban is így nyomja,akkor el kell gondolkodni róla,hogy valóban akkora tehetség-e,mint azt sokan gondolják!Itt a Barca-ban ennyi játék lehetőség mellett ki van zárva,hogy fejlődjön!Legfontosabb,hogy játszon!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.14. 21:07:11

Fernando írta:Nem gyengébb mint Henry minden áldott meccsen ebben a szezonban. Fönt hagynám végig. hajrá Bojan! Látszik rajta, hogy van elképzelés a játékában, nem csak a vonalat nézi mint a francia.
Murphy törvény,ma sokkal jobb volt Henry. :)

Én nagyon sajnálom a srácot... :( El fog így veszni. Nem értem miért nem játszik többet. Ma oké ,jót tett a csapatnak a csere.
De Ibrát sokszor le lehetne kapni 70.perc körül,vagy akár Pedro/Henry-t is.

Nem bántom,mert Messi sem járna ott ahol,ha annyit játszott volna mint Bojan.
Talma
Jugador d'estrella

2010.03.14. 20:07:03

Fernando írta:Nem gyengébb mint Henry minden áldott meccsen ebben a szezonban. Fönt hagynám végig. hajrá Bojan! Látszik rajta, hogy van elképzelés a játékában, nem csak a vonalat nézi mint a francia.
Hát, nem maradt fenn a pályán.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.14. 20:00:30

Nem gyengébb mint Henry minden áldott meccsen ebben a szezonban. Fönt hagynám végig. hajrá Bojan! Látszik rajta, hogy van elképzelés a játékában, nem csak a vonalat nézi mint a francia.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.14. 19:57:42

Gyenge mint a harmat. Bár valahol érthető, hisz nincs is játékban. Kreatív a srác, és hatalmas passzai vannak, de elöl egyszerűen elnyomják, lebrusztolják.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Talma
Jugador d'estrella

2010.03.14. 19:53:49

Remélem hamar lehozzák. Nem mutatott semmit, pedig itt volt az ideje, hogy az "állandóanfikázottibra" helyett alkosson valamit.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.01. 18:00:13

LM10 írta: El fog még jönni Bojan ideje is. :wink:
Úgy legyen! :D
LM10
Director del Fútbol

2010.03.01. 17:39:20

Barcaman14 írta:Bojannal nem tudom eldönteni, hogy mi legyen :D Nem sorolnám a fiatalok közé mert már játszott annyi meccsen és nyújtott olyan produkciót, ami feléjük emeli. De nem mondanám fontos láncszemnek sem. A "csereember" jelzővel lehetne ellátni sajnos :? Láthatóan nagy tehetség rejlik benne és még csak 19 éves! Amiért egyeseknek úgy tűnik, hogy nem is akkora tehetség, mint amekkorának indult azokat nagyban befolyásolhatja az hogy többnyire padon ül. Pedig nem kellene! Lehet hogy most nem jön át, de Pedronál sokallta jobb játékos és ezzel nem Pedro-t becsülöm alá. Bízom benne, hogy változni fog a helyzete Bojannak! :roll:
Biztos, hogy Pep is elismeri. A Malaga utána meccsen "védte" Pedrot és Bojant, hogy kevesebbet játszanak, de nagyra becsüli őket. El fog még jönni Bojan ideje is. :wink:
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.01. 17:33:46

Bojannal nem tudom eldönteni, hogy mi legyen :D Nem sorolnám a fiatalok közé mert már játszott annyi meccsen és nyújtott olyan produkciót, ami feléjük emeli. De nem mondanám fontos láncszemnek sem. A "csereember" jelzővel lehetne ellátni sajnos :? Láthatóan nagy tehetség rejlik benne és még csak 19 éves! Amiért egyeseknek úgy tűnik, hogy nem is akkora tehetség, mint amekkorának indult azokat nagyban befolyásolhatja az hogy többnyire padon ül. Pedig nem kellene! Lehet hogy most nem jön át, de Pedronál sokallta jobb játékos és ezzel nem Pedro-t becsülöm alá. Bízom benne, hogy változni fog a helyzete Bojannak! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.21. 19:29:17

ALEXDP írta:Olyan érzésem van vele kapcsolatban,hogy ha mostanság még egy kis lehetőséghez jut,méginkább folyamatoshoz,akkor hamarosan robbanni fog.
mintha azt látnám rajta hogy kezd kiforrni.
Nemtudom megmondani miért de ezt érzem.
Iniestánál is így voltam,le is írtam!
És bejött!
Hátha megint így lesz:-)
Nekem is hason érzésem van a "két gólpasszos" mérkőzése óta. Idén nem ijed meg, ha hozzákerül a labda, nem azokat az alibi cseleket csinálja. Kezd visszatérni az az önbizalma, ami a debütálásakor jellemezte. Nagyon szeretem a játékát, és én simán el tudnám képzelni, hogy kezdő balszélsőnk lehetne. Meglátjuk mi lesz, én drukkolok neki.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.02.21. 19:17:30

Olyan érzésem van vele kapcsolatban,hogy ha mostanság még egy kis lehetőséghez jut,méginkább folyamatoshoz,akkor hamarosan robbanni fog.
mintha azt látnám rajta hogy kezd kiforrni.
Nemtudom megmondani miért de ezt érzem.
Iniestánál is így voltam,le is írtam!
És bejött!
Hátha megint így lesz:-)
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.02.21. 18:43:10

Én szerintem is egy nagyon tehetséges srác és én személy szerint jobban is szeretem mint Pedrot. Igaz, hogy Pedro lövi a gólokat, de Bojan megmeri csinálni a cseleket, ugyanis Pedrot nem szoktam látni annyira cselezgetni. Most is a Racing ellen 5-ből 5-ször elvitte a védővel szemben 1 az 1ben. Csak kár, hogy általában csere, de amikor kezdő szerintem jól játszik! Igaz, a befejezéseken kell majd még javítania, de szerintem előbb-utóbb feljön e-téren is a többiekhez!
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.02.21. 08:59:44

Nekem az a véleményem hogy egy játékos úgy fejlődik és lendül formába ha játszik. Eddig a bajnokságba 13 meccsen játszott. Ha ezt a 13 meccset egymás után játszotta volna akkor szvsz rúgott volna vagy 5-6 gólt. De sajnos ez nem így volt..
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.21. 08:13:40

barcaloki írta:Megvédeném Bojant annyiból, hogy köszönhetünk neki idén egy meccset, amikor kétszer is 100as ziccerbe hozta Messit egy meccsen.
Szerintem a csere feladatra tökéletes jelenleg.
Ideje meg bőven van tanulni a nagyoktól.

Nálam a támadó sorrend:
1. sor: Henry - Ibra - Messi
2. sor Pedro Bojan Jeffrén
érdekes hogy az 1.sor-ba tetted T.Henry-t a formájához képest.....ezen felul meg mindig ez a kezdo nalam :)
Kép
barcaloki
Jugador del Barça

2010.02.20. 23:01:07

Megvédeném Bojant annyiból, hogy köszönhetünk neki idén egy meccset, amikor kétszer is 100as ziccerbe hozta Messit egy meccsen.
Szerintem a csere feladatra tökéletes jelenleg.
Ideje meg bőven van tanulni a nagyoktól.

Nálam a támadó sorrend:
1. sor: Henry - Ibra - Messi
2. sor Pedro Bojan Jeffrén
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.20. 22:51:30

senzu írta:mit láttok ebben a srácban?
a Rijkaard-éra végén a gyengélkedő csapatból kitűnt, azóta viszont nagyjából semmit nem mutatott.
na jó, a katalán válogatottban lőtt barátságos meccsen 2 gólt azt annyi :D
gyorsnak gyors, de fejben nincs rendben a srác, és amilyen helyzeteket kihagy...
Ezek szerint te nagyjából egy spanyol középcsapat kezdő/tartalék támadóját. Nos, ez elég nagy hülyeség, főként a "Rijkaard-éra" kezdetű érvelés.

Bojan jelenleg nincs könnyű helyzetben. Sokkal több lehetőséget is kaphatott volna, nincs játékban, formában, az önbizalmáról nem is beszélve. Nem csak gyors, jól is cselez, de ezt nem a jobbszélen tudja kamatoztatni. Én azt vallom, hogy Guardiolánál erőteljesen a szélső támadó posztra van kényszerítve, ami érthető is alkatából adódóan. Ehhez nagyon sokat kell tanulnia, de ne feledjük, amikor formában volt jól játszott, képes jól teljesíteni, van benne potenciál. Az különösképp szimpatikus, hogy lelkes, s ha az edzéseket nem is lehet nyomon követni, amikor kap pár percet, vagy egy teljes mérkőzést, azt hiba nélkül végigdolgozza. Csak rajta múlik, hogy a jövőben is kiharcolja, hogy a keretben legyen, minden esetre a lehetőséget meg kell neki adni.

Ma szerintem semmi értelme nem volt őt a jobb oldalra kitenni, Henryt a szélen hagyni, Messi pedig középen - legalábbis 40-60 percekre - felejtős, szerencsére jó 10 meccse nem is játszott ennyit ott.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
vargaakos
Capitá del Barça

2010.02.20. 22:39:33

Rewolution5 írta:
Joee777 írta:Nah végre! Bojan kezdő. Remélem most megmutatja. Nagyon sokat jelentene neki végre egy gól. (Persze ha megint ad 3 gólpasszt Leonak az is segíthet :P )
Forza BARCA!!! Hajrá BOJAN!!!
teljesen jó mecsset produkált, érzésem szerint kihozta magából a maximumot :)
Én azért nagyon remélem hogy nem ez nála a maximum! Ennél tud sokkal jobbat, a szélen kell több lehetőséget kapnia.
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.20. 22:29:06

senzu írta:mit láttok ebben a srácban?
a Rijkaard-éra végén a gyengélkedő csapatból kitűnt, azóta viszont nagyjából semmit nem mutatott.
na jó, a katalán válogatottban lőtt barátságos meccsen 2 gólt azt annyi :D
gyorsnak gyors, de fejben nincs rendben a srác, és amilyen helyzeteket kihagy...

miazhogy, nagyon sokoldalú...jósolok neki 5 év múlva egy aranylasztit!
Kép
Lezárt