Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet rosszul emlékszem, de mikor még Pep az atleticet vezette, akkor hívta Bojant, hogy segítsen a csapatnak, Ő pedig visszautasította Pep hívását.Colos írta:Erről lemaradtam. Felhomályosítanál légyszi'?Zokneenho írta: Úgy gondolom,hogy ez még ugyanaz a balhé lecsöngése,mint ami volt 2éve Pep és Bojan között.
Úgy gondolom,hogy ez még ugyanaz a balhé lecsöngése,mint ami volt 2éve Pep és Bojan között. Sajnos azóta nem csípi,és ha nem muszáj,nem is rakja be.Sajnos amíg Pep az edző,addig véleményem szerint nem lesz barcelonai karrierje. Elmenni meg nem hiszem,hogy önként távozna,hisz minden ide köti. És mivel kb. 1 éve nem játszott le 1 teljes meccset sem,1félidőt is csak elvétve,nem is szabadna jó játékot várni tőle. Ettől függetlenül én még bizakodok,remélem Pep észreveszi,hogy nem kéne durciznia. Mert ő még most is tudna fejlődni,még mindig fiatal,ellenben Pedróval,akiben ennyi van. Még így is csoda,amit művel,annyi szent.Fernando írta:Két baj van vele, illetve inkább a vele szembeni bánásmódban.
1. nem játszik
2. ha játszik, akkor meg nincs kivel.
Nagyon remélem, hogy nem megy el, mert én sokkal többet látok benne, mint Pedro-ban például.
Murphy törvény,ma sokkal jobb volt Henry.Fernando írta:Nem gyengébb mint Henry minden áldott meccsen ebben a szezonban. Fönt hagynám végig. hajrá Bojan! Látszik rajta, hogy van elképzelés a játékában, nem csak a vonalat nézi mint a francia.
Hát, nem maradt fenn a pályán.Fernando írta:Nem gyengébb mint Henry minden áldott meccsen ebben a szezonban. Fönt hagynám végig. hajrá Bojan! Látszik rajta, hogy van elképzelés a játékában, nem csak a vonalat nézi mint a francia.
Úgy legyen!LM10 írta: El fog még jönni Bojan ideje is.
Biztos, hogy Pep is elismeri. A Malaga utána meccsen "védte" Pedrot és Bojant, hogy kevesebbet játszanak, de nagyra becsüli őket. El fog még jönni Bojan ideje is.Barcaman14 írta:Bojannal nem tudom eldönteni, hogy mi legyenNem sorolnám a fiatalok közé mert már játszott annyi meccsen és nyújtott olyan produkciót, ami feléjük emeli. De nem mondanám fontos láncszemnek sem. A "csereember" jelzővel lehetne ellátni sajnos
Láthatóan nagy tehetség rejlik benne és még csak 19 éves! Amiért egyeseknek úgy tűnik, hogy nem is akkora tehetség, mint amekkorának indult azokat nagyban befolyásolhatja az hogy többnyire padon ül. Pedig nem kellene! Lehet hogy most nem jön át, de Pedronál sokallta jobb játékos és ezzel nem Pedro-t becsülöm alá. Bízom benne, hogy változni fog a helyzete Bojannak!
Nekem is hason érzésem van a "két gólpasszos" mérkőzése óta. Idén nem ijed meg, ha hozzákerül a labda, nem azokat az alibi cseleket csinálja. Kezd visszatérni az az önbizalma, ami a debütálásakor jellemezte. Nagyon szeretem a játékát, és én simán el tudnám képzelni, hogy kezdő balszélsőnk lehetne. Meglátjuk mi lesz, én drukkolok neki.ALEXDP írta:Olyan érzésem van vele kapcsolatban,hogy ha mostanság még egy kis lehetőséghez jut,méginkább folyamatoshoz,akkor hamarosan robbanni fog.
mintha azt látnám rajta hogy kezd kiforrni.
Nemtudom megmondani miért de ezt érzem.
Iniestánál is így voltam,le is írtam!
És bejött!
Hátha megint így lesz:-)
érdekes hogy az 1.sor-ba tetted T.Henry-t a formájához képest.....ezen felul meg mindig ez a kezdo nalambarcaloki írta:Megvédeném Bojant annyiból, hogy köszönhetünk neki idén egy meccset, amikor kétszer is 100as ziccerbe hozta Messit egy meccsen.
Szerintem a csere feladatra tökéletes jelenleg.
Ideje meg bőven van tanulni a nagyoktól.
Nálam a támadó sorrend:
1. sor: Henry - Ibra - Messi
2. sor Pedro Bojan Jeffrén
Ezek szerint te nagyjából egy spanyol középcsapat kezdő/tartalék támadóját. Nos, ez elég nagy hülyeség, főként a "Rijkaard-éra" kezdetű érvelés.senzu írta:mit láttok ebben a srácban?
a Rijkaard-éra végén a gyengélkedő csapatból kitűnt, azóta viszont nagyjából semmit nem mutatott.
na jó, a katalán válogatottban lőtt barátságos meccsen 2 gólt azt annyi![]()
gyorsnak gyors, de fejben nincs rendben a srác, és amilyen helyzeteket kihagy...
Én azért nagyon remélem hogy nem ez nála a maximum! Ennél tud sokkal jobbat, a szélen kell több lehetőséget kapnia.Rewolution5 írta:teljesen jó mecsset produkált, érzésem szerint kihozta magából a maximumotJoee777 írta:Nah végre! Bojan kezdő. Remélem most megmutatja. Nagyon sokat jelentene neki végre egy gól. (Persze ha megint ad 3 gólpasszt Leonak az is segíthet)
Forza BARCA!!! Hajrá BOJAN!!!
senzu írta:mit láttok ebben a srácban?
a Rijkaard-éra végén a gyengélkedő csapatból kitűnt, azóta viszont nagyjából semmit nem mutatott.
na jó, a katalán válogatottban lőtt barátságos meccsen 2 gólt azt annyi![]()
gyorsnak gyors, de fejben nincs rendben a srác, és amilyen helyzeteket kihagy...