Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Azért a Francoknak szurkolok végül. Csak ottvan Henry és Abidal..
De ez így kevés. Szvsz az olaszok jobbak egyenlőre, de csak Domenechen múlna hogy az a kis különbség a másik oldalra billenjen.
3-as holtversenynél is először az egymás elleni eredményeket nézik, vagyis a hollandok elleni meccseket kiveszik. Így csak a franciák lennének azok, akik biztos nem jutnának tovább, mert az olaszoknak tutira több lőtt góljuk lenne, de 0-0 esetén az olaszok és a románok azonos pozícióban lennének, és akkor számítana a hollandok elleni meccs. 1-1, 2-2 stb esetén az olaszok a továbbjutók.ozsimiki írta:még ha a románok 2-0 ra kapnak ki,akkor se jut tovább egyik csapat sem,ha xelnek...márpedig benne van abban az X
Én remélem ha x lesz, akkor is 3-3, vagy hasonló. Szerintem a szurkolók kergetik bele a csapatokat a támadásba, ha alapból nem az lenne a taktika. Az x egyiknek sem jó, akkor miért ne támadnának?ozsimiki írta:még ha a románok 2-0 ra kapnak ki,akkor se jut tovább egyik csapat sem,ha xelnek...márpedig benne van abban az X![]()
igen úgy lesz minden meccs egyidőpontban fog kezdődni 1ikk meccset az M1,a másik az M2 fogja adni!ozsimiki írta:Am remélem 3.körben minden meccs egyidőpontban kezdődik,úgy lenne igazságos! Vki erről vmit tud?
egyidőbe lesz mindig így vanozsimiki írta:Kicsi érdekességek:
olaszoknak,és franciáknak is 1-1 pontjuk van,sőt gk-jük is 1-4 mindkettőnek![]()
még ha a románok 2-0 ra kapnak ki,akkor se jut tovább egyik csapat sem,ha xelnek...márpedig benne van abban az X![]()
Am remélem 3.körben minden meccs egyidőpontban kezdődik,úgy lenne igazságos! Vki erről vmit tud?
Nem ez volt sztem a legnagyobb baj...hau30 írta:Domenech nincs a helyzet magaslatán. Gomis ez ki? Szerencsétlen az sem tudta hol van.Nem csak a oranjek ellen,hanem a románok ellen is. Benzema hol volt?
És miatta hagyta otthon Trezeguet-t...hau30 írta: Gomis ez ki? Szerencsétlen az sem tudta hol van.Nem csak a oranjek ellen,hanem a románok ellen is.
Nem valószínű..Nem mondom,ha arról lenne szó hogy kiejthetik a Németeket akkor lehet megtennék,de így nem. Meg amúgy is van miért törleszteni.kovinho írta: hogyha lefekszik Hollandia a románoknak, akkor...