Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.16. 11:07:09

„Tudom, hogy beszélni fogtok az igazolásokról, és már most érzem, hogy minden, amit írni fogtok, hamis. Minden, amit igazolásokról vagy játékoscserékről mondani fognak, egyszerű hazugságok lesznek.” (Guardiola)

Ennyi. A topikot júniusig be is lehetne zárni.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.01.15. 20:56:09

Én most a tavaszi szezonra visszarendelném Keirrisont, és padozzon inkább itt! Sokat jelentene a fejlődésébe, ha a Barcelonával edzhetne, és ha elvinné a Xerez, és ott jól teljesítene, még semmi nem garantálná, hogy nálunk is megállná utána a helyét, mert teljesen más focit játszunk! Jöjjön vissza, Pep betanítja, szokja a társakat, egy-két meccs utolsó 10-15 percére be lehet tenni,m hadd szokja a csapatot! Ha nem jön be, vagy nem fejlődik megfelelő tempóban, akkor kell nyáron kölcsönadni!
Így megoldódna a csatárcsere-problémánk, mert a Henry- Ibra - Messi hármasnak lenne egy Bojan - Keirrison - Pedro alternatívája! Így le klehet tolni a szezont, nyáron meg a távozó Henry helyére kell egy "kész" játékos, aki a balszélt Bojannal vinné! Középre és Dani Alves cseréjében is gondolkodnék! Ha eladnánk Caserest, Henriquét és Hlebet, akkor lenne az igazolásokra is egy kissebb összeg!
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.15. 20:23:28

nemespatro írta:és ahhoz mit szólsz h az United hatalmas adósággal közd és ronney 140 ezres heti füzetést kér amit a Manchester nem tud neki megadni az adósság miatt és a barca meg a real áll versenybe érte
1. Komolytalan oldalak pletykáinak nem kell hinni.

2. Kétlem, hogy a MU hatalmas adósságokkal küzdene, most kaptak Ronaldoért majd 100 milkát.

3. Hát a reálnak van bőven adssága kb. 350 millió euro, mit akarnak ők Rooneyval?

4. Meg nem ártana gondolkozni egy kicsit, hogy ennek mennyi lehet a valóságalapja. :wink: :lol:
nemespatro
Jugador del Barça

2010.01.15. 20:11:16

hmmm lehet hogy igazad van ezen nem fogunk össze veszni majd eldől nyáron én azért remélem hogy jönni fog :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.15. 20:07:47

nemespatro írta: és ahhoz mit szólsz h az United hatalmas adósággal közd és ronney 140 ezres heti füzetést kér amit a Manchester nem tud neki megadni az adósság miatt és a barca meg a real áll versenybe érte
Azt hogy egy rekesz akármibe fogadok veled, hogy megegyeznek. Képtelenség, akkor nem marad igazi húzóemberük, azt nem tehetik meg. Márpedig, ha jól tudom Ferguson nem csak egy egyszerű edző ott, hanem menedzser, komoly beleszólása van mindenbe.
nemespatro
Jugador del Barça

2010.01.15. 20:03:58

Kalap1988 írta:
nemespatro írta:Nyáron jöhet Rooney meg Fabregas és meg is lesz oldva a középpálya meg a szélső támadó szerepe elég jól néznne ki egy Xavi Fabregas Inieste középpálya előtte egy Messi Ibrahimovic Rooney hármassal ha Ronny nem jön akk jöhet David Silva is :D
Ezt inkább a humorba kellett volna írnod, már ne is haragudj:D Rooney, persze. Most rá épül a Manchester és Fergi kedvence, biztos eladják... Hát nem, nincs az a pénz... Lehet, hogy van 8mondjuk 150 millió font,de mi nem fizetünk ki annyit és fel is mondanék,ha megtennénk:D). Rooneynak most kb olyan helyzete a Manchesterben, mint nálunk a saját nevelés legendáknak, mint Puyolnak, vagy Xavi. Gerrardot, Terryt, Del Piero nem akarjátok esetleg leigazolni?:D
és ahhoz mit szólsz h az United hatalmas adósággal közd és ronney 140 ezres heti füzetést kér amit a Manchester nem tud neki megadni az adósság miatt és a barca meg a real áll versenybe érte
zola8787
Director del Fútbol

2010.01.15. 20:03:10

A legjobban annak örülnék ha Silvát leigazolnánk kb 20 milláért. Sergio Busit meg kölcsön adnánk az Arsenalnak 1,5 évre és olcsóbban (30milla) leigazolni Fabregast, így Yaya nem igazolna el :D
Ez a Busis csak vicc, kb olyan ez a fiú Pepnek mint Franknak volt Oleguer :S:S:S
Jobban örültem Oleguer eladásának annó, mint, hogy felvettek egyetemre....
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.15. 20:00:50

albicelesteX írta:Előre is bocsi Modik!Töröljétek ha úgy látjátok jónak!De ez katasztrófa!!!!Miről beszélgettek itt????Néztek meccset????Többet kéne!!!És kevesebbet FÓRUMOZNI!!!!!! :? HIHETETLEN!!!!!
Beszélgetünk? Én nem beszélgettem, csak leírtam, hogy baromság,amit írt és ahogy láttam mások is:D
albicelesteX
A Vadász

2010.01.15. 19:59:53

Előre is bocsi Modik!Töröljétek ha úgy látjátok jónak!De ez katasztrófa!!!!Miről beszélgettek itt????Néztek meccset????Többet kéne!!!És kevesebbet FÓRUMOZNI!!!!!! :? HIHETETLEN!!!!!
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.15. 19:50:52

nemespatro írta:Nyáron jöhet Rooney meg Fabregas és meg is lesz oldva a középpálya meg a szélső támadó szerepe elég jól néznne ki egy Xavi Fabregas Inieste középpálya előtte egy Messi Ibrahimovic Rooney hármassal ha Ronny nem jön akk jöhet David Silva is :D
Ezt inkább a humorba kellett volna írnod, már ne is haragudj:D Rooney, persze. Most rá épül a Manchester és Fergi kedvence, biztos eladják... Hát nem, nincs az a pénz... Lehet, hogy van 8mondjuk 150 millió font,de mi nem fizetünk ki annyit és fel is mondanék,ha megtennénk:D). Rooneynak most kb olyan helyzete a Manchesterben, mint nálunk a saját nevelés legendáknak, mint Puyolnak, vagy Xavi. Gerrardot, Terryt, Del Piero nem akarjátok esetleg leigazolni?:D
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.15. 19:49:02

Már bocsi, de miért jönnek ide Rooney?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
nemespatro
Jugador del Barça

2010.01.15. 19:44:34

Nyáron jöhet Rooney meg Fabregas és meg is lesz oldva a középpálya meg a szélső támadó szerepe elég jól néznne ki egy Xavi Fabregas Inieste középpálya előtte egy Messi Ibrahimovic Rooney hármassal ha Ronny nem jön akk jöhet David Silva is :D
ab1daL
Director del Fútbol

2010.01.15. 19:36:53

Balszélre akár egy Mauro Zárate-t is eltudnék képzelni. :) Tegnap nem kicsit játszott a kupa meccsen.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.15. 19:16:02

S.Agüero írta:Szerintem télen vagy kp-t igazolunk vagy senkit...
Casarest el fogja vinni a Juve (opciós jogában áll).
Keirrison nem kis meccshiánnyal küzd, ezért egyértelmű a kölcsön, ráadásul egy spanyol csapat lenne a legmegfelelőbb.
Henrique...háááát. Nem a legjobb megoldás Puyol pótlására, de még belejöhet, ahogy Chygyrynsky is.

Új játékos igazából tényleg csak középpályára kell, de az is szélre, mert hiába jöhet egy sérüléshullám, ha kiesik Henry, Ini vagy Pedro megy a helyére, inkább utóbbi. Ha kiesik Messi, akkor Bojan, vagy Jeffren a helyére. Ha Ibra, akkor Bojan, vagy Henry.

Ez ugye maximum kettő variációs lehetőség. Kp-ra, ha esetleg kidől Busquets vagy Xavi, ott van Keita, Yaya, Jonathan, Marquez, Chygyrynsky.
Ha kidől Iniesta, akkor Keita, Jonathan, Toure + Thiago is ott van.

Szóval középre úgy gondolom van elég ember, a szélekkel nem vagyok nagyon kibékülve.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.01.15. 18:53:18

Vedd kisebbre az aláírásodat!

Szerintem télen vagy kp-t igazolunk vagy senkit.

A Fabregas ügyhöz meg annyit h szerintem 1-2 éven belül nem fog érkezni.

Szélső én majd csak nyáron vennék, meg hát egy középpályás se ártana venni mert elég szűk a középpályánk, jó egy két meccsen el játszogathatnak a fiatalok, persze be kell őket építeni de ha egy nagy meccsre lesérül Xavi vagy Iniesta ne adj Isten mindkettő akkor azért szerintem nem a fiatalok vagy Keita a legjobb megoldás erre. Kejrisszont(nem tudom h két T-e
:oops: ) én kölcsönbe adnám most a télen a Xereznek és jöhetne vissza jövőre. Bojant én a szélen jobbnak látom mint középen csatárnak ezért Kejrisszon nem hátráltatná Bojant a játékkihagyásban. És így Messi cseréje lenne jövőre Pedro Ibráé Kejrisszon aki meg majd jön nyáron(ha jön) Bojan/Henry ha jól tudom Henry csak 2011-ben fog eltávozni a csapattól. Én ha így folytatja Márquez és Chygrynkyi akkor kell egy középső védő. Van ugye Cáceres aki szerintem jobban muzsikál szélen mint középen ezzel megoldódna a jobb szélső védő csere poszt. Henrique van aki még jön vissza kölcsönből ha gyorsan be tud illeszkedni és jó akkor védőt nem kell venni de ha ez nem így fog sikerülni akkor bizony kell valakit venni erre a posztra. Többi poszt szerintem jó :)

Ennyi voltam mára.
Bocs ha túl hosszúra sikeredett :wink:
Joee777
Barça B

2010.01.15. 18:51:52

Szerintem a három legjobb ember akit meg kell próbálni a nyáron leigazolni:
Fabregas, Aguerro és David Silva. Mindegyik nagyon beleillik a csapat stílusába. Mindegyik fiatal még, és hosszú távon jó teljesítményre képes. A kölcsönben lévő játékosok közül én Keirissont és Henriquet továbbra is kölcsönben hagynám valahol, viszont Cacerest visszahívnám. Ha Silva igazolása a háromból a legkevésbé fontos, mert a bal szélen Bojan Pedro és Jeffren is tud játszani. A fiatal középpályások (Thiago és Jonathan) nagyon tehetségesek, és a fejlődésük érdekében játszaniuk kéne (vagy itt vagy kölcsönben). Remélem a fenti három játékosból legalább kettő idekerül. Forza Barca
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.15. 18:35:36

Barcaman14 írta: Ibrával nem vagyunk kisegítve?! :shock: Te tudod mit gondolsz, de nekem nem ez a véleményem. :wink: Ami a többi igazolást illeti én már korábban kifejtettem a véleményem erről a témáról. :)
Én csak azt mondom amit látok, ha neked más a véleményed nem baj az. 8)
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.15. 18:34:01

Victor_Valdes írta:Persze, rendeljük vissza a brazil srácot, és padozzon még többet Bojan :)
Egy kicsit ésszerűbben kéne rotálni, mert ez minden csak nem ésszerű.
Nem jól játszik Henry, Ibra, Xavi, stb.? Kispad, pihen! Kicsit mélységet kéne adni a keretnek én azt mondom.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.01.15. 18:30:44

Vissza kell hívni mindenféleképpen. Ha már padozik, akkor mindegy hogy hol, viszont az előbb említett ok miatt (Bojan) inkább továbbadnám valami gyengébb Ligás csapatnak. Xerez pl. érdeklődik is állítólag...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.15. 18:22:40

Persze, rendeljük vissza a brazil srácot, és padozzon még többet Bojan :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.15. 18:19:29

chrisnagy13 írta:Ja, és ami a legfontosabb Keirrison vissza, de sürgősen, mert Ibrával nem vagyunk kisegítve! :twisted:
Keirrison-t én is vissza rendelném, annak ellenére hogy még életembe nem láttam játszani, de ahogy itt már többször is leírták inkább nálunk padozzon mintsem a Benficában.

Ibrával nem vagyunk kisegítve?! :shock: Te tudod mit gondolsz, de nekem nem ez a véleményem. :wink: Ami a többi igazolást illeti én már korábban kifejtettem a véleményem erről a témáról. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.15. 17:49:05

LM10 írta:Ez szerintem inkább mi mondhatnánk el rólad :D :D Próbáld ki ezeket a változtatásokat FM10-ben, és majd írj róluk a Football Manager nevű topicba :wink: :lol:
Azért az világos, hogy a játék és a valóság nem egy (legalább is nekem). :wink:

Egyébként én Fifa Manager-es vagyok. :mrgreen:
LM10
Director del Fútbol

2010.01.15. 17:45:09

chrisnagy13 írta:Na ezért szeretek ide járni, mindig feldobjátok a délutánomat. :D
Ez szerintem inkább mi mondhatnánk el rólad :D :D Próbáld ki ezeket a változtatásokat FM10-ben, és majd írj róluk a Football Manager nevű topicba :wink: :lol:
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.15. 17:33:10

Na ezért szeretek ide járni, mindig feldobjátok a délutánomat. :D

"Énsem vagyok nagy híve ennek a FM-ben jó de amúgy nem nagy szám játékosoknak."

"Moutinho lehet tehetséges a Sportingban, de nem hinném, hogy képes a Barca focijára, amit sajnos Gourcuffről is gondolok. Sajnos túl egyedi focit játszunk, ez van"

Láttátok Ti már Gourcuff-öt focizni? A világ jelenleg 10 legjobb középpályása között van! Tőle jobb erősítést el sem lehetne képzelni. Ha abba a túl egyedi fociba Keita beleillik akkor ő is. Moutinho pedig szóra sem érdemes.
A fiatal srácaink pedig még egyátalán nem kész játékosok, így egy ekkora klubbnál, mint a Barca nem lehet velük még komolyan számolni. Óriási a nyomás a győzelmi kényszer, nem lehet kisérletezgetni.

Viszont az meggyőződésem, hogy a télen még venni kéne egy középpályást, mert nagyon karcsú az a szekció. Látjuk, hogy Xavi sem bírja mentálisan a folyamatos terhelést, mindenképp kell az erősítés egy tapasztalt játékos személyében, mint pl. Hernanes! Aztán később elkerülhetetlen lesz Cesc visszahozása.

"...Jeffren pedig távozni fog..."
"Henry szvsz távozni fog Amerikába."

Lemaradtam valamiről? :oops:
Az biztos, hogy jövőre kell egy játékos baloldalra, de hogy az most ki lesz Silva, Robinho, Ribery mindegy. Jeffrent őrültség lenne "elszórni", láttuk mire volt képes a Klub VB-n.

A védelem, az egy nagyon kényes téma láthattuk az utóbbi két év igazolásaiból, hogy igazából csak Alves és Piqué vállt be úgy igazán. Márquez hosszabított, és? Jön egy másik csapat aki le akarja igazolni és eladják, ennyi! :roll:
Arra ismét ne vegyetek mérget, hogy Csiga marad, ilyen teljesítménnyel.
Cáceres jöhetne vissza Henrique-vel együtt, róluk nagyon könnyen lemondott Pep, pedig láttuk őket nagyon jól játszani a Leverkusenbe és a Juvéba. Cáceressel pedig meg lehetne oldani Dani helyettesítését és nem kéne Puyolnak elhagyni a védelem közepét.

Ja, és ami a legfontosabb Keirrison vissza, de sürgősen, mert Ibrával nem vagyunk kisegítve! :twisted:
barca0417
Entrenador del Barça

2010.01.15. 17:00:11

Én az igazolások tekintetében nagyon Robinho-párti vagyok, de jelenleg az összes lehetséges igazolásunknál jobban izgat, hogy ne tékozoljuk el Keirrisont. Vannak ilyen találgatások a Xerezzel kapcsolatban, de jó lenne hallani már valami konkrétabbat is felőle.
Aki 19 évesen gólkirály lesz a brazil bajnokságba, és visszautasítja a Realt egy "lehetséges" későbbi Barca ajánlat miatt, az ennél többet érdemel, hogy a Benfica 24. számú csatárának számítson.
Hozzuk vissza, adjuk kölcsön a Xereznek, mindenki jól járna. A csapat kapna egy jó csatárt, aki segíthet a kiesés elleni harcban, Keirrison pedig szokná a Liga-t, és szem előtt lenne. Jövőre pedig simán lehetne keret tag, mert Henry távozik, Bojan pedig láthattuk hogy inkább a szélen érzi jól magát, vagyis Ibra egyedül marad a középcsatár posztra.
Én most ezt tartanám fontosnak, hogy úgymond a meglévő értékeinkre vigyázzunk. Botia-t meg én úgy tudtam hogy végleg eladtuk, de nem tudom...Amúgy szerintem Fontás előrébb van Pep rangsorában, de ebben sem vagyok biztos.
Kép
Lezárt