Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Komolytalan oldalak pletykáinak nem kell hinni.nemespatro írta:és ahhoz mit szólsz h az United hatalmas adósággal közd és ronney 140 ezres heti füzetést kér amit a Manchester nem tud neki megadni az adósság miatt és a barca meg a real áll versenybe érte
Azt hogy egy rekesz akármibe fogadok veled, hogy megegyeznek. Képtelenség, akkor nem marad igazi húzóemberük, azt nem tehetik meg. Márpedig, ha jól tudom Ferguson nem csak egy egyszerű edző ott, hanem menedzser, komoly beleszólása van mindenbe.nemespatro írta: és ahhoz mit szólsz h az United hatalmas adósággal közd és ronney 140 ezres heti füzetést kér amit a Manchester nem tud neki megadni az adósság miatt és a barca meg a real áll versenybe érte
és ahhoz mit szólsz h az United hatalmas adósággal közd és ronney 140 ezres heti füzetést kér amit a Manchester nem tud neki megadni az adósság miatt és a barca meg a real áll versenybe érteKalap1988 írta:Ezt inkább a humorba kellett volna írnod, már ne is haragudj:D Rooney, persze. Most rá épül a Manchester és Fergi kedvence, biztos eladják... Hát nem, nincs az a pénz... Lehet, hogy van 8mondjuk 150 millió font,de mi nem fizetünk ki annyit és fel is mondanék,ha megtennénk:D). Rooneynak most kb olyan helyzete a Manchesterben, mint nálunk a saját nevelés legendáknak, mint Puyolnak, vagy Xavi. Gerrardot, Terryt, Del Piero nem akarjátok esetleg leigazolni?:Dnemespatro írta:Nyáron jöhet Rooney meg Fabregas és meg is lesz oldva a középpálya meg a szélső támadó szerepe elég jól néznne ki egy Xavi Fabregas Inieste középpálya előtte egy Messi Ibrahimovic Rooney hármassal ha Ronny nem jön akk jöhet David Silva is
Beszélgetünk? Én nem beszélgettem, csak leírtam, hogy baromság,amit írt és ahogy láttam mások is:DalbicelesteX írta:Előre is bocsi Modik!Töröljétek ha úgy látjátok jónak!De ez katasztrófa!!!!Miről beszélgettek itt????Néztek meccset????Többet kéne!!!És kevesebbet FÓRUMOZNI!!!!!!HIHETETLEN!!!!!
Ezt inkább a humorba kellett volna írnod, már ne is haragudj:D Rooney, persze. Most rá épül a Manchester és Fergi kedvence, biztos eladják... Hát nem, nincs az a pénz... Lehet, hogy van 8mondjuk 150 millió font,de mi nem fizetünk ki annyit és fel is mondanék,ha megtennénk:D). Rooneynak most kb olyan helyzete a Manchesterben, mint nálunk a saját nevelés legendáknak, mint Puyolnak, vagy Xavi. Gerrardot, Terryt, Del Piero nem akarjátok esetleg leigazolni?:Dnemespatro írta:Nyáron jöhet Rooney meg Fabregas és meg is lesz oldva a középpálya meg a szélső támadó szerepe elég jól néznne ki egy Xavi Fabregas Inieste középpálya előtte egy Messi Ibrahimovic Rooney hármassal ha Ronny nem jön akk jöhet David Silva is
Már bocsi, de miért jönnek ide Rooney?nemespatro írta:Nyáron jöhet Rooney meg Fabregas és meg is lesz oldva a középpálya meg a szélső támadó szerepe elég jól néznne ki egy Xavi Fabregas Inieste középpálya előtte egy Messi Ibrahimovic Rooney hármassal ha Ronny nem jön akk jöhet David Silva is
Casarest el fogja vinni a Juve (opciós jogában áll).S.Agüero írta:Szerintem télen vagy kp-t igazolunk vagy senkit...
Én csak azt mondom amit látok, ha neked más a véleményed nem baj az.Barcaman14 írta: Ibrával nem vagyunk kisegítve?!Te tudod mit gondolsz, de nekem nem ez a véleményem.
Ami a többi igazolást illeti én már korábban kifejtettem a véleményem erről a témáról.
Egy kicsit ésszerűbben kéne rotálni, mert ez minden csak nem ésszerű.Victor_Valdes írta:Persze, rendeljük vissza a brazil srácot, és padozzon még többet Bojan
Keirrison-t én is vissza rendelném, annak ellenére hogy még életembe nem láttam játszani, de ahogy itt már többször is leírták inkább nálunk padozzon mintsem a Benficában.chrisnagy13 írta:Ja, és ami a legfontosabb Keirrison vissza, de sürgősen, mert Ibrával nem vagyunk kisegítve!
Azért az világos, hogy a játék és a valóság nem egy (legalább is nekem).LM10 írta:Ez szerintem inkább mi mondhatnánk el rólad![]()
Próbáld ki ezeket a változtatásokat FM10-ben, és majd írj róluk a Football Manager nevű topicba
![]()
Ez szerintem inkább mi mondhatnánk el róladchrisnagy13 írta:Na ezért szeretek ide járni, mindig feldobjátok a délutánomat.![]()