Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fiatal,tehetseges es vegigjarta a szamarletrat. meg kell becsulni,elni fog a lehetoseggel.gergo9 írta:A gyilkos 100% ziccerbe hozó laszti sztem is hiánycikk eddig a kiugratásai,ütempasszai nagyon kis %-ban jönnek be, sokszor kapkod gyorsítani akarja a játékot de rengeteg labdát elszór, néha el-el tűnik a mezőnyben.Tocy írta: És gólpasszt pl nem nagyon láttam még tőle...
Azért nagyon messze van ő még a jelenlegi duónkhoz ám a hasonló korú társaihoz képest a legközelebb.
Valakivel összekeverheted, egyáltalán nem szór el sok labdát.gergo9 írta:Az gyilkos 100% ziccerbe hozó laszti sztem is hiánycikk eddig a kiugratásai,ütempasszai nagyon kis %-ban jönnek be, sokszor kapkod gyorsítani akarja a játékot de rengeteg labdát elszór, néha el-el tűnik a mezőnyben.Tocy írta: És gólpasszt pl nem nagyon láttam még tőle...
Azért nagyon messze van ő még a jelenlegi duónkhoz ám a hasonló korú társaihoz képest a legközelebb.
A gyilkos 100% ziccerbe hozó laszti sztem is hiánycikk eddig a kiugratásai,ütempasszai nagyon kis %-ban jönnek be, sokszor kapkod gyorsítani akarja a játékot de rengeteg labdát elszór, néha el-el tűnik a mezőnyben.Tocy írta: És gólpasszt pl nem nagyon láttam még tőle...
Egyáltalán nem a két gólról van szó, hanem ahogy játszik...őstehetség a srác. Tehetségben, technikában nyugodtan lehet egy lapon említeni Xavival, karrierben, megítélésben, tapasztalatban, észben még nyilván nem. Bár sztem látványosabb, gólerősebb játékos lesz, mint Xavi, és legalább olyan sikeres, de ez nem csak rajta múlik. Nem értem, mit lovagolnak páran az eladott labdákon, semmiféle veszélyes labdaeladása nem volt az Audi Kupán, nem beszélve arról, h messze kitűnt az egész mezőnyből. Valóban, nem egy BL döntő volt.Sanama írta:ha a kedvenc játékosod,legalább tudhatnád,hogy 20 évesgygerike írta:Teljesen vicc ami itt megy szerintem. Thiago a kedvenc játékosom már most de elfogultság nélkül tudom azt mondani hogy ő a jövő. 18 éves gyerek alig volt pár meccse a felnőtt csapatban de sokan már most csodát várnak tőle, nem tudom Iniesta vagy akár Xavi letudott-e hozni eladott labda nélkül meccset. Abba is gondoljuk bele hogy ők ilyenkor hol tartottak.
és nem csodát várunk tőle,csupán azt nem értem,hogy miért kell már félistenként kezelni, 2 gól után?Már néhányan Xavival emlegetik egy lapon.. mire fel?
ha a kedvenc játékosod,legalább tudhatnád,hogy 20 évesgygerike írta:Teljesen vicc ami itt megy szerintem. Thiago a kedvenc játékosom már most de elfogultság nélkül tudom azt mondani hogy ő a jövő. 18 éves gyerek alig volt pár meccse a felnőtt csapatban de sokan már most csodát várnak tőle, nem tudom Iniesta vagy akár Xavi letudott-e hozni eladott labda nélkül meccset. Abba is gondoljuk bele hogy ők ilyenkor hol tartottak.
Ismét egyetértünk, megy ezBob_Marley írta:Ne felejtsük el egy 18 éves emberkéről beszélünk, aki előtt valóban ígéretes jövő áll, de ne essünk túlzásokba!Sokan már kezdőbe, meg Xavi utódként tekintenek rá (Puyoltól jó meglátás volt, hogy legyen csak Thiago s nem utódja xy-nak)!
FcGábor elfogadom az érvelésed, most ez az új hullám itt a fórumon (számomra érthetetlenül), sokan unalmasnak tekintenek a játékunkra.....
Szinte már tökéletes a csapatjátékunk, amivel sorra nyerjük a meccseket, s szerintem ez célravezető!Nem azt mondom, hogy nincs szükség egyénieskedésre, mert aki megtudja csinálja meg, de inkább, ahogy te írod alibi passzoljon!
Nem a középpálya kellős közepén kell flikk flakkozni!
Annyira támadó a csapat, hogy nem lehet mindig abban bízni, hogy Valdes (aki 1-1ben talán a legjobb) megoldja!Tegnap is a szívünkre tesszük a kezünket kaphattuk volna mi az első gólt, s akkor baj van!
Úgy gondolom ezért kell még várni Thiagoval, jó ügyes megoldásai vannak, ahogy szeretitek mondani váratlant húz, de a mezőnyben nem elég letisztult a játéka!
Remélem érthető a dolog, persze véresre tapsoljuk a tenyerünket, hogy úúúúúú hogy passzolt, de tegnap is látható volt, hogy pl a természetellenes bokapassza nem mindig célravezető!Mikor simán visszafordulhatna, s leguríthatná hátra, hogy induljon újra a figura, nyom egy ilyet a vakvilágba!
Nagy zsugás lehet, de adjunk neki még időt, hisz még szertelen fiatal, s ezeket a dolgokat kinőheti, nem tudok rá jobb szót, le kell tisztuljon a játéka!S igenis középső középpályásként minimálisra kell redukálni a labdavesztést, ez a legfontosabb csapatrészünk, s ezzel tudjuk sorra nyerni a meccseket, hogy Iniesta-Xavi olvassa a játékot, s borzasztó labda biztosak!
Úgyhogy Thiagonak is ezeket meg kell tanulnia, de úgy gondolom megvan benne képesség, hogy valóban meghatározóvá váljon
szerk: köszönöm barca99, hogy más is így látjaUgyanazt írtam mint te, csak picit körmönfontabban
Bocsi a jövőben figyelek rá:)))))))))))))))))))Leomessi14 írta:OFF;Rufolde,te rovid eletu leszel itt a forumon, ez nem chat,hasznald mar azt a szerencsetlen szerkesztes gombot.
On:Nagy kedvencce kezd valni a srac,hatalmas helyzetfelismerese van es nagyon jol lo. Tavaly Iniestahoz hasonlitottuk,de asszem 1 ev alatt anyi golt lott,amennyit Iniesta 5 alatt(nem szo szerint erteni).
Nem is mondtam én sem mást, és nem is akartam összehasonlítani Őket.Stalkyard írta:...
Tökéletes megfogalmazás! Kerestem a szavakat, de egy hozzászólásban megtaláltam! Gratula!Fecooo írta: ... az igazság sztem a kettő között van:... hozzá kell szoknia a türelemjátékhoz, miközben a saját egyéniségét is meg kell őriznie..
El se hiszem, de teljesen egyet értünk...Bob_Marley írta:...