2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért szívesen válogatnék erről a listáról!sasi1 írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5855
![]()
Van egy két ember, akiröl beszélgethetett Txiki és Jorge Mendes:
http://transfermarkt.de/de/berater/413/ ... tails.html
például : http://transfermarkt.de/de/spieler/3164 ... rofil.html
Kettőezerkilencben (2009) szal az még odébb van:)Slither írta:Tudja vki, hogy Abidal szerződése mikor jár le(mert csak annyit t'ok, hogy nyáron nem hoszabbította meg)
na akkor most Ronaldinho sem az? szinte hasonó a psztjuk.. csak éppen másik oldal... Ronaldo is nagyon jól mozgatja a mencsesztert...ugyhogy inkább átnézném mégegyszert h mit írok...Ronaldo soha életben nem volt irányító.
Á sztem tuti, hogy Lixáról és To Zéról beszélgethettek
Kapásból nyolc-tíz olyan szélsőt láttam eddig,akik hülyét csináltak esli kólból...kisfagyos írta: sylvinho helyett pedig ashley cole-t. így már a védelmünk is patent lenne
Azért ne írogassunk már hülyeségeket. Ráadásul Messi eddig minden évben hagyott ki, nem is keveset.Hát C.Romlandó?? eggyáltalán nem kell ide! ő egy olyan gyerek akinek ez nem a vérében van... hanem tanulja... a csapat mely részén lenne nagy segítségre??? szerintem Messi 15x jobb a szélén...
Ronaldo soha életben nem volt irányító.mennyi irányító játékos kell még a csapatba, akikon sok múlik??? szerintem ők bőven elegek.. nem kell ide CRomlandó
Sőt sztem vegyünk egy komplett új csapatot...pl:oleger helyére az ATl.MADRID-tól PABLO-t , sylvinho helyett pedig ashley cole-t. így már a védelmünk is patent lenne Question
kisfagyos írta:sylvinho helyett pedig ashley cole-t. így már a védelmünk is patent lenne
Azért kérdőjeleztem meg Oleguer kezdő jobbhátvédbeli szerepét mert ez itt az igazolás topic. De ezt te is tudod hiszen beírogatod Ronaldo-t a kezdőbe 1es hozzászólásaidban + a Vkp szerepében sem tudsz megfelelő embert a jelenlegi keretből.lionel19 írta:Deco helyett be lehetne tenni Xavi (Decot ugysem tartom jobbra Xavinál)Zozzy 5 írta: Az igen!![]()
Deco védekezik, Oleguer kezdő jobbhátvéd, Xavi,Ini-->pad.
Ezt gondold át még1szer
Iniesta azért csere, mert Ő 4 posztra bevethető és csereként hozzátudna tenni a játékhoz... Oleguer helyett kit tudnál a jelenlegi keretből?
-----------------Valdes--------
Oleguer-Puyol---Rafa-Zambi
---------xavi--xyz------------
Croni------Dinho-------Messi
--------------Eto'o-------------
Decoban igazad van nemtud védekezni!
Akár...barca99 írta:Jelenlegiből: Thuram középre, Puyol jobbra. Bár fejlődik Oleguer, de sztem így mégiscsak biztosabb lenne a védelmünk.
Deco helyett be lehetne tenni Xavi (Decot ugysem tartom jobbra Xavinál)Zozzy 5 írta: Az igen!![]()
Deco védekezik, Oleguer kezdő jobbhátvéd, Xavi,Ini-->pad.
Ezt gondold át még1szer
Az igen!lionel19 írta:sok sztár most azt mondod? nincs sok! és ha 1el több lenne akkor sok lenne? hát nem.Zozzy 5 írta: támadósor kétség kívül Dream csak nem tudom mennyire lenne jó ennyi sztárt összepakolni. Ezért is vagyok úgymond ellene Ronaldo érkezésének![]()
-----------------Valdes--------
Oleguer-Puyol---Rafa-Zambi
---------deco--xyz------------
Croni------Dinho-------Messi
--------------Eto'o-------------
xyz= valami rombóló kp kellene, ilyen Essien stilusu!
Cserepad pedig lehetne: Jorquera;Gio-Thuram;Iniesta-Xavi,Dos Santos és Saviola
sok sztár most azt mondod? nincs sok! és ha 1el több lenne akkor sok lenne? hát nem.Zozzy 5 írta: támadósor kétség kívül Dream csak nem tudom mennyire lenne jó ennyi sztárt összepakolni. Ezért is vagyok úgymond ellene Ronaldo érkezésének![]()