Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Rivaldo.Azt veszel koolyan akit akarsz kisfiú. De keveset láttál szerintem ahhoz, hogy megfelelően megítéld milyen egy teljesítmény.
Igazad van. Most nehéz széria következik. 3 nehéz meccs. Bár ebből kettőt hazai pályán játszunk(Zara, Villareal), viszont az Atletico otthonában nehéz lesz nyerni!!!Etooka írta:A Madridnak most lesz egy szériája:Zaragoza,Villareal és az Atletico Madrid!
Remélem,legalább egyszer pontot vesztenek,bár ki tudja,milyen a fomrájuk most egy kis téli kihagyás után
Az biztos, hogy nehéz meccs lesz. A Zaragoza nagyon kétoldalú csapat ebben az idényben! Nem lehet tudni, hogy ma pont milyen napot fognak ki. Van mikor a Zaragoza otthon sziporkázik, a következő hazai meccsen meg kikap egy kiesőjelölttől. Úgyhogy ez a ma esti meccs még nincs lefutva. Bármi megtörténhet.barca99 írta:Azért bizakodni lehet, hogy legalább egy x összejön a Zarának...![]()
Pepe kiválása nagy érvégás lehet, főleg, hogy Milito játszhat (aki nagyon szereti látni, amint kiveszi Casillas a labdát a hálóból...8 meccsen 7 gól?).
Nekünk megvan a heti 3 pont, reménykedjünk, hogy egy kicsit tudunk zárkózni.
Hogy mi??Ajjaj,ha nem játszik Pepe akkor kifog becsúszkálni?Ja,és játszik Diego Milito,mert már olvastam mindent,ha valaki tudja,legyenszíves írja meg!!!Előre is kössz!!!
Fociban minden lehetséges. De ez a Zaragoza nincs nagy formában, otthon meg elég biztosak voltunk eddig. Sajnos nem lesz Pepe, pedig vele nagyon megszilárdult a védelem, de most sanszos hogy kapunk gólt(gólokat is akár), a lényeg, hogy többet lőjjünk. Egy sok gólos meccs jó is lenne!:) Mint a Mallorca ellen.Biztosak lehetünk abban, hogy nem fog megalázkodni a Zara. Egy pontra minimum jó lehetnek, de azt sem tartom ám kizártnak, hogy nyerjenek is...
Hi. Pepe nem játszik, mert beteg. És Milito is játszhat, mert eltörölték a piroslapját, amit a kupában szedett össze.messi1918 írta:Ajjaj,ha nem játszik Pepe akkor kifog becsúszkálni?Ja,és játszik Diego Milito,mert már olvastam mindent,ha valaki tudja,legyenszíves írja meg!!!Előre is kössz!!!
Tavaly pont fordítva volt!Nekünk megvan a heti 3 pont, reménykedjünk, hogy egy kicsit tudunk zárkózni
Én maximálisan optimistán várom a mai meccset... Biztosak lehetünk abban, hogy nem fog megalázkodni a Zara. Egy pontra minimum jó lehetnek, de azt sem tartom ám kizártnak, hogy nyerjenek is...LG írta: Ma pedig hajrá Zaragoza, jo lenne felzárkozni egy picit, bár valoszinű behuzza a Real.
A madridnak szurkolok, de nem vagyok igazi "nagy fan". Egyszerűen nem vagyok rajongó típus, nem csak fociban, semmiben. Elég, ha a barátnőmért rajongok!arra következtettem hogy nagy-madrid-fan vagy.
És? most egy meccset felhozol, amikor a szép játékból nem következett a továbbjutás?? Pont ezért írtam, hogy általában, nem mindig. És mindig az adott meccsről van szó. Ha azt tudod mondani, hogy hmm, milyen szépen játszott a csapat, gyönyörűszép megoldásokat mutattunk be, akkor általában nyertünk is, nem?és az pedig h a szép játék eggyütt jár a győzelemmel, akkor bizony tévedsz.. és még sztem csak az sem állja meg a helyét, hogy általában eggyütt jár..
Lásd Barca.. 2004/05 szezon, sziporkáztunk a bl-ben.. még a cselzi elen is, és mégis kiestünk...
Ha korrekt akarsz lenni, akkor nem gerjeszted a feszültséget. Érdekes pont tőled olvasni ilyeneket. Valamiért kitiltottak onnan, a véletlen műve lehetett. Valamiért itt is megbotránkoztatod az embereket az írásaiddal, ez is biztosan véletlen, és neked van igazad.varga tamás írta:Azért érdekes 'emberfajta' a madridista (95%-a). Beleolvastam a szomszéd honlapba, és eléggé jót röhögtem. Három oldalon keresztül taglalják, hogy tegnap milyen rosszul játszottunk - télleg rosszul -, és így győztünk. A Mallorca is milyen hullagyenge volt, bezzeg ellenük tudtak focizni. Amikor ők hozták/hozzák [auto_cenzúra] játékkal a meccseiket, az a világ legszebb győzelme.
A 3-4 oldalas fikázáson egyetlen korrekt, pontos véleményt olvastam, phelan barátomtól: a 3 pont, az 3 pont, ha ehhez még szép játék is párosul, az hab a tortán.
Kedves madridisták! Tanuljatok Tőle! Érdemes!
nem arról van szó hogy jobb lesz nekem, csupán olvastam az aláírásodban h Hala Madrid.. ebből arra következtettem hogy nagy-madrid-fan vagy.. és az pedig h a szép játék eggyütt jár a győzelemmel, akkor bizony tévedsz.. és még sztem csak az sem állja meg a helyét, hogy általában eggyütt jár..CS0ki írta: És az miért lenne jó Neked?
A szép élvezetes játék együtt jár általában a győzelemmel. De ha pont annyiszor nem, hogy csak másodikok leszünk, vagy harmadikok, nem fogok a Dunának menni...
Ja, ezzel remélem nem megbántani akartál!nagy szurkoló vagy teis..
És az miért lenne jó Neked?vagy akkor kívánom h gyönyörűszép játékkal essen ki a madrid a ligából..
Akkor drukkolj a QPR-nek,, másodosztály kiesői közt vannak, mégis össe vissza sarkaznak, és igen látványos meccseket jáccanak mostanában... vagy akkor kívánom h gyönyörűszép játékkal essen ki a madrid a ligából.. ha érted mire gondolok.. nagy szurkoló vagy teis..CS0ki írta: Én nem szeretnék tőle. Nálam a szép játék a szép játék...a 3 pont csak hab a tortán!!
Azt veszel koolyan akit akarsz kisfiú. De keveset láttál szerintem ahhoz, hogy megfelelően megítéld milyen egy teljesítmény.battya írta:Az a baj, hogy téged lassan már nem lehet komolyan venni.Jól összeszedett CSAPAT. De ennyi. Schuster nagyon jól végzi a dolgát. De egy kérdés hogy most hol tartunk mi, másik hogy hol tarthatnánk. Ha menne a szekér, jóval több kellene tőletek.
Te ugyanezt hajtogatnád +50-nél és -50-nél is egyaránt.
Úgy néz ki Barcánál is olvasták a cikket itt az oldalon!:) Azóta 2szer is betaláltak szögletből.meg hogy megint betaláltunk szögletből
Azért Te is érzed, hogy ez hülyeség. [auto_cenzúra] meccsek után le van írva, ha rosszul játszottunk, az eredménytől függetlenül. Legalábbis én biztos leírom, de persze van pár ember aki össze-visza irogat minden hülyeséget, de olyan ezen az oldalon is van bőven.Amikor ők hozták/hozzák [auto_cenzúra] játékkal a meccseiket, az a világ legszebb győzelme.
(átszerkesztve)Én nem szeretnék tőle. Nálam a szép játék a szép játék...a 3 pont csak hab a tortán!!3 pont, az 3 pont, ha ehhez még szép játék is párosul, az hab a tortán.
Kedves madridisták! Tanuljatok Tőle! Érdemes!
Nem gázolsz a szivünkbe, nekem is szörnyü volt a meccset nézni, a pozitivum csak a 3 pont benne, meg hogy megint betaláltunk szögletből. De ha nem javul a játékunk, akkor szivni fogunkPoreko írta:Kíváncsi leszek a mai Real meccsre. Egyrészt a Pepe nélküli védelemre, másrészt arra, hogy hogy térnek vissza a szünet után. Sokmindenen változtathat az első forduló szünet után. A Barcának az eredmény mindenképp bejött. Nem akarok senki szívébe gázolni, de ilyen ... meccset rég láttam.
Az a baj, hogy téged lassan már nem lehet komolyan venni.Jól összeszedett CSAPAT. De ennyi. Schuster nagyon jól végzi a dolgát. De egy kérdés hogy most hol tartunk mi, másik hogy hol tarthatnánk. Ha menne a szekér, jóval több kellene tőletek.