2014.06.19. 06:33:04
Most lehet sokan érdekesnek gondolják amit írok,de ha már bűnbakot kell keresni akkor számomra egyértelmű, hogy David Silva az. Én elismerem, hogy a Casillas, Ramos, Pique, Xavi, Xabi Alonso és még sorolhatnék párat nem életük formájában játszanak, de pontosan ezért ez a véleményem. Ha tudják magukról, hogy nincs minden rendben, márpedig tudniuk kell, akkor a Hollandok elleni első félidő végén, amikor 1-0 vezet a csapatom (hozzá teszem, addig simán lefocizva a hollandokat véleményem szerint), akkor a zicceremet úgy verem be e kapus szeme közé, hogy csak zörög!!! Erre Silva mit csinál? Löbbölget, mert az milyen szép ugye? Hát milyen szépen mehetnek haza többek között emiatt is! De erről nem beszél senki. Arról kell beszélni, hogy a kontrázó hollandok, hogy összekeverték Piquét (nem védem, mert nincs élete formájában), de 2-0 nál megnéztem volna, hogy hogyan kontráznak a Hollnadok. Ettől függetlenül nagyon kevés amit tegnap is futballoztak, de amit akartam ezzel, hogy olyan kis nüanszokon múlnak meccsek, sorsok.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!