Joan Laporta
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát sajnos összegyűltek az aláírások, de szerintem nem lesz meg a két harmados többség a leváltásukhoz, bár sok minden függ attól, hogy hányan mennek majd el szavazni.

-
- Director del Fútbol
Hát úgy kb egy éve töketlenkednek. Rijkaard kapcsán elég határozatlanok voltak pl. Tavaly nyár óta röhejes kísérletekkel próbálnak rendet tenni és szőnyeg alá söpörni, hogy a világ legjobb kerete képtelen bármit is nyerni. És itt gondolok a vicces szabályrendszerre, amit egy 14 éves utánpótlás-válogatott is magától tud, a nyilatkozatokra és egyebek. És most lehet, hogy meg fognak késelni, de én Guardiola kinevezését sem tartom okos húzásnak, ne legyen igazam, de szerintem nála alkalmasabb edzőt is találhattunk volna, nagyobb rutinnal. Ettől még bízom benne, főleg, ha kap egy jó segítőt.dr. Mezey írta:Mire gondolsz?gekkodan írta:Ha a Sociok úgy döntenek, hogy Laporta mehet, akkor áldásom rá. Nagy elnök volt meg minden, de az utóbbi időben nagyon kezd kicsúszni a kezéből az irányítás. Txikivel együtt akkora baromságokat csinálnak, hogy néha égnek áll a hajam.
És a sort folytathatnám.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador d'estrella
Mire gondolsz?gekkodan írta:Ha a Sociok úgy döntenek, hogy Laporta mehet, akkor áldásom rá. Nagy elnök volt meg minden, de az utóbbi időben nagyon kezd kicsúszni a kezéből az irányítás. Txikivel együtt akkora baromságokat csinálnak, hogy néha égnek áll a hajam.
-
- Llegenda del Barça
Attól, hogy 3 szezonban költöttük el még elköltöttük. Igaz akkor Deco olcsóbb volt jóval mint 21, ez viszi le úgy igazán. Csak akkor nem mindenki egyszerre jött, mondjuk igazi bevásárlás a 2003-as 2004-es szezon után volt. Most egyszerre elmegy az összes korsztakalkotó, újjak kellenek. Ha már tavaly elmegy Deco és Dinho (persze volt ok a bizalomra is) akkor most sem kéne annyit költeni. De tetszik, nem tetszik, most akkor is nagytakarítás kell és rendesen elkérik a játékosok árát. Ez van. Azt pedig továbbra is tartom, hogy az úgy nem igaz, hogy mennyire olcsón építettük fel a csapatot. Már elsütöttem párszor, de a hitelek akkor is tények. Nem csak a játékosvásárlásra kellett pénz, sok másra is rengeteg elment, pl. kifizetni Ronaldinho fizetését...Rumig írta: Igen, csak épp 3 szezonban költöttünk el ennyitSzóval a rengeteg egyáltalán nem állja meg a helyét.
Pláne, hogy Csak a Barca rosszul írt néhány összeget.
Belletti pl 3 M+Reina volt (igaz, ez értékben több a 6-nál)
Deco 9m+ Quaresma (ez viszont akkor kevesebbet ért 21-nél)
Eto'o 24M (12-t kapott a Real és a Mallorca is)
Giuly 6,75M
Dinho össz 25+5
mondjuk Edmilson meg 8+3
Na de a lényeg, h Laporta nagyon ésszerűen, okosan, jól gazdálkodva építette fel a csapatot.
-
- Director del Fútbol
Ha a Sociok úgy döntenek, hogy Laporta mehet, akkor áldásom rá. Nagy elnök volt meg minden, de az utóbbi időben nagyon kezd kicsúszni a kezéből az irányítás. Txikivel együtt akkora baromságokat csinálnak, hogy néha égnek áll a hajam.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én a magam részéről teljes mellszélességgel kiállok Laporta mellett.
Egy elnök a futballszakosztályra nézve annyit tehet, hogy megpróbálja összeállítani a legerőssebb keretet az adott évadra, a legalkalmasabb stábot-edzőt felkérni, és mindezek mellett azon munkálkodik, hogy anyagilag stagnáljon, vagy profitáljon a klubb.
Talán a téli edzőváltás hiányára lehet hibaként rávilágítani, de erre is megfelelő okuk volt....
A többi szempontot Joan amennyire én átlátom a helyzetet maradéktalanul teljesítette.
Az életben alakul ugy, hogy te hiába akarsz jót, nem az lesz belölle...
Ez a futtball életben is gyakori...
Ilyen döntés volt tőle az, hogy hagyta Franket tovább dolgozni, adott még egy esélyt R10-nek, vagy épp a hiányposztokra igazolt, és ezzel együtt a kezdőbe, amikor már süllyedni látszott a hajó ( Abidal, Touré.... )
Ez bizonyítja hogy semmiképp sem egy felelőtlen emberről van szó, aki meggondlatlanul szórná a pénzt, vagy épp egy egy hullámvölgy idején egyből elköszönne a csapat ikonjaitól.
Mindezek mellett számomra igen szimpatikus, emblematikus figurája a klubbnak, aki bizonyította már, hogy alkalmas a feladatra...
Senkit nem szeretnék megbántani, de nemtudom mivel lehetne itt ráébreszteni egyeseket, hogy (bár természetes emberi reakció, ha valami nem megy...) nem mindig a váltás a megfelelő eszköz. Vannak tradíciók, elvek, amiket követni kéne, ha baj van nem lehet mindig vagdalkozni, s egyből pánikszerűen a Presidente fejét követelni. Eljön az az idő is, de egy szurkólónak dicsőséges időszakokban (2005/2006) a mellveregetés a feladata, nehezebb időkben pedig a kitartás!!!...
Visca El Barca!!!
Egy elnök a futballszakosztályra nézve annyit tehet, hogy megpróbálja összeállítani a legerőssebb keretet az adott évadra, a legalkalmasabb stábot-edzőt felkérni, és mindezek mellett azon munkálkodik, hogy anyagilag stagnáljon, vagy profitáljon a klubb.
Talán a téli edzőváltás hiányára lehet hibaként rávilágítani, de erre is megfelelő okuk volt....
A többi szempontot Joan amennyire én átlátom a helyzetet maradéktalanul teljesítette.
Az életben alakul ugy, hogy te hiába akarsz jót, nem az lesz belölle...
Ez a futtball életben is gyakori...
Ilyen döntés volt tőle az, hogy hagyta Franket tovább dolgozni, adott még egy esélyt R10-nek, vagy épp a hiányposztokra igazolt, és ezzel együtt a kezdőbe, amikor már süllyedni látszott a hajó ( Abidal, Touré.... )
Ez bizonyítja hogy semmiképp sem egy felelőtlen emberről van szó, aki meggondlatlanul szórná a pénzt, vagy épp egy egy hullámvölgy idején egyből elköszönne a csapat ikonjaitól.
Mindezek mellett számomra igen szimpatikus, emblematikus figurája a klubbnak, aki bizonyította már, hogy alkalmas a feladatra...
Senkit nem szeretnék megbántani, de nemtudom mivel lehetne itt ráébreszteni egyeseket, hogy (bár természetes emberi reakció, ha valami nem megy...) nem mindig a váltás a megfelelő eszköz. Vannak tradíciók, elvek, amiket követni kéne, ha baj van nem lehet mindig vagdalkozni, s egyből pánikszerűen a Presidente fejét követelni. Eljön az az idő is, de egy szurkólónak dicsőséges időszakokban (2005/2006) a mellveregetés a feladata, nehezebb időkben pedig a kitartás!!!...
Visca El Barca!!!
Több, mint egy klubb...
-
- Entrenador del Barça
Igen, csak épp 3 szezonban költöttünk el ennyitZozzy 5 írta: Csak a Barca kutatómunkájából pedig az is látszik, hogy a játékosokra is rengeteget költöttünk, közel annyit, amennyit ezen a nyáron költhetünk majd.

Pláne, hogy Csak a Barca rosszul írt néhány összeget.
Belletti pl 3 M+Reina volt (igaz, ez értékben több a 6-nál)
Deco 9m+ Quaresma (ez viszont akkor kevesebbet ért 21-nél)
Eto'o 24M (12-t kapott a Real és a Mallorca is)
Giuly 6,75M
Dinho össz 25+5
mondjuk Edmilson meg 8+3
Na de a lényeg, h Laporta nagyon ésszerűen, okosan, jól gazdálkodva építette fel a csapatot.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Llegenda del Barça
Nem csak játékosvásárlásra költött, ez igaz, de bármire is költi a pénzt, azt akkor is elkölti. Pechére az előző vezetés tényleg óriási űrt hagyott maga mögött. De ez most lényegtelen, csak Drigo felvetésének mondtam ellent, vagyis, hogy Laporta sem a két szép szemével varázsolt nekünk ide minden jót. Csak a Barca kutatómunkájából pedig az is látszik, hogy a játékosokra is rengeteget költöttünk, közel annyit, amennyit ezen a nyáron költhetünk majd. A vezéregyéniségeket ugyan úgy meg kellett fizetni akkor is, ez mindíg így lesz. Mert hiába hoz ide egy Larssont ingyen, ha Dinho, Eto'o vagy Deco nincs abban a csapatban. Más kérdés, hogy Larsson a kiegészítő emberek egyik legjobbika volt.dr. Mezey írta: Kétségtelenül vettek fel hiteleket, amit még jó sokáig törlesztünk, ha jól emlékszem évi 25-30 millio euro körül, de a hitel nagyobb részét nem a játékosvásárlás miatt, hanem az előző társaság által hagyott tartozások miatt kellett felvenni, legalábbis én akkoriban ezt olvastam. És a harmadik átig. szezonban csak ezquerro jött (ingyen) míg a madrid kb. 100 millát költ minden nyáron, ami akkoris nagy szó ha előtte többet költöttünk. Ráadásul után BL-t nyertünk. Szerintem jól végzi a dolgát, de vszeg Rosell nem fog nyugodni addig amíg ki nem fúrja -bár ő már egy éve azt mondta hogy R10-et el kellene adni és sajnos utólag igaza lett, lehet hogy vele sem járna a klub rosszul.
-
- Jugador d'estrella
Kétségtelenül vettek fel hiteleket, amit még jó sokáig törlesztünk, ha jól emlékszem évi 25-30 millio euro körül, de a hitel nagyobb részét nem a játékosvásárlás miatt, hanem az előző társaság által hagyott tartozások miatt kellett felvenni, legalábbis én akkoriban ezt olvastam. És a harmadik átig. szezonban csak ezquerro jött (ingyen) míg a madrid kb. 100 millát költ minden nyáron, ami akkoris nagy szó ha előtte többet költöttünk. Ráadásul után BL-t nyertünk. Szerintem jól végzi a dolgát, de vszeg Rosell nem fog nyugodni addig amíg ki nem fúrja -bár ő már egy éve azt mondta hogy R10-et el kellene adni és sajnos utólag igaza lett, lehet hogy vele sem járna a klub rosszul.Zozzy 5 írta:Aztán az igaz, hogy pl. Bellettiért, Edmilsonért vagy Giulyért nem fizettünk tízmilliókat, de az is tény, hogy még most is az akkor felvett hiteleket törlesztjük. Kétségtelen, hogy nagyon okosan forgatta a pénzt, de ehhez óriási hiteleket vettünk fel. Szóval az úgy nem igaz, hogy fillérekből lettünk BL győztesek.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Zozzy 5 írta:Dani, ezen a nyáron Laporta sem a "skótságáról" lesz híres. De nem is baj. Túl vagyunk egy korszakon, új csapatot kell építeni, ha tetszik, ha nem. És mivel ezt nem folyamatosan csináltuk most egybe kell megcsinálni rengeteg pénzért.
Amit pedig 2 éve csinált azt sem kevés pénzből tette. Egyrészt óriási szerencséje volt, hogy Rosell idehozta Dinho-t, lehetett köré építeni a csapatot. Nem emlékszek már hogy mennyiért, de gondolom nem aprópénzért hoztuk ide Deco-t és Eto'o-t, az akkori éra vezéregyéniségek közül 2 embert. Aztán az igaz, hogy pl. Bellettiért, Edmilsonért vagy Giulyért nem fizettünk tízmilliókat, de az is tény, hogy még most is az akkor felvett hiteleket törlesztjük. Kétségtelen, hogy nagyon okosan forgatta a pénzt, de ehhez óriási hiteleket vettünk fel. Szóval az úgy nem igaz, hogy fillérekből lettünk BL győztesek.
Larsson pedig Frank javaslata volt én úgy emlékszek.
Ronaldinho

Deco

Eto'o

Belletti

Edmilson

Guily

Marquez

Larsson

Ezquerro

Van Broki

Maxi Lopez

Sylvinho

van Bommel

Ez szumma 116 millio €

-
- Jugador del Barça
Azért az se volt semmi ahogy Txiki meg Ingla kimosta magát. Na én ezt a kettöt küldeném el legelöször.Hiába volt jó játékosa a klubnak azért néha égnek áll a hajam a nyilatkozataitól.
-
- Llegenda del Barça
Dani, ezen a nyáron Laporta sem a "skótságáról" lesz híres. De nem is baj. Túl vagyunk egy korszakon, új csapatot kell építeni, ha tetszik, ha nem. És mivel ezt nem folyamatosan csináltuk most egybe kell megcsinálni rengeteg pénzért.
Amit pedig 2 éve csinált azt sem kevés pénzből tette. Egyrészt óriási szerencséje volt, hogy Rosell idehozta Dinho-t, lehetett köré építeni a csapatot. Nem emlékszek már hogy mennyiért, de gondolom nem aprópénzért hoztuk ide Deco-t és Eto'o-t, az akkori éra vezéregyéniségek közül 2 embert. Aztán az igaz, hogy pl. Bellettiért, Edmilsonért vagy Giulyért nem fizettünk tízmilliókat, de az is tény, hogy még most is az akkor felvett hiteleket törlesztjük. Kétségtelen, hogy nagyon okosan forgatta a pénzt, de ehhez óriási hiteleket vettünk fel. Szóval az úgy nem igaz, hogy fillérekből lettünk BL győztesek.
Komolyra forditva a szótt Frank után álmomban nemgondolttam volna hogy
Laportátt is kicsinálják.Ez egyszerűen borzalom egy kabaré ami ennél a csa
patnál folyik.Hadj röhögjön legalább az egészvilág benünnket hogy miután
Joan menesztette Frankett azután pedig őtt menesztik innen.Előbb az edzőtt
az elnök majd az elnökött a klubszövetség ez gyönyörű mondhatom.Tiszta
elmebetegek házában érzi magátt az ember ami a csapattháza táján folyik.
Laportátt is kicsinálják.Ez egyszerűen borzalom egy kabaré ami ennél a csa
patnál folyik.Hadj röhögjön legalább az egészvilág benünnket hogy miután
Joan menesztette Frankett azután pedig őtt menesztik innen.Előbb az edzőtt
az elnök majd az elnökött a klubszövetség ez gyönyörű mondhatom.Tiszta
elmebetegek házában érzi magátt az ember ami a csapattháza táján folyik.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én is úgy érzem hogy EGYENLŐRE nem kéne távoznia Laportának. Szerintem az eredmények azért nem jöttek meg mert nem dolgoznak csapatként. És ez Guardiola felelősége mostantól. De én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Laporta távozik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Jugador d'estrella
Szerinted pl. a Milanban Berlusconi kovácsolja a csapategységet? Nem tudom, nekem kicsit más elképzelésem van az elnök feladatköréről. Persze mindíg lesz egy pár ember aki az elnök fejét követeli ha Eto'o fölélövi a labdát, nagyjából az ilyen típusú emberek kezdték az aláírás gyűjtést is, gondolom senor Rosell támogatásával. Valószínüleg nem látták milyen mélyponton voltunk pár éve, amikor évekig sem eredmény, se pénz nem volt. Édekes módon akkor bizalmi szavazás sem volt egy jó darabig.Varatrix írta:Ami azt illeti nem tudom olvasod e az eurobarca híreket mert Edmilson pont azt mondta hogy nem ér semmit a jó keret ha nem működnek csapatként. És nem a levegőbe beszélt elhiheted. Pont ez a baj laporta csak sztárokat akari.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Annyira jó lenne ha elhúznál a 4. nickeddel is.André T. írta:Na Joan te is repülsz!!!![]()
![]()
Most úgy fogsz járni mint szegény
Frank akitt te menesztettél.

Sztem nem lesz semmi ebből a szavazásból. Ha a sociók annyira komolyan támogatnák a dolgot akkor már rég meg lett volna az a közel 6ezer aláírás.
-
- Eurobarca Staff
Ha már így kampányolsz mellette, legalábbb a nevét tudnád...Chrisbarca írta:Ronaldinhot Sandro Rosselnek köszönhetjük, és még sokminden mást is.Drigo írta:
Idehozta Roandlinhot 20-30 millióért
Igaz Laporta elnöksége alatt. Sztem Laporta észrevette, hogy nagy riválisa lehet ezért eltávolította őt, amit elnöksége legnagyobb hibájának tartok.
ROSSEL por el PRESIDENTE!!!
Persze minden jó Rosell érdeme, minden rossz meg Laportáé, tény, hogy Rosellnek is nagy szerepe volt benne, talán nagyobb, mint Laportának.
De jó érzés, hogy mindig a mondanivalóm lényegét sikerül észrevennetek...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Na Joan te is repülsz!!!
Most úgy fogsz járni mint szegény

-
- Jugador del Barça
Ronaldinhot Sandro Rosselnek köszönhetjük, és még sokminden mást is.Drigo írta:
Idehozta Roandlinhot 20-30 millióért
Igaz Laporta elnöksége alatt. Sztem Laporta észrevette, hogy nagy riválisa lehet ezért eltávolította őt, amit elnöksége legnagyobb hibájának tartok.
De igaz ennek a bizalmi szavazásnak tényleg nem kéne most megvalósulnia.Csak rosszat tenne a csapatnak, és az egész klubnak.Laportának 2010-ben lejár a mandátuma és többet nem lehet elnök.Azt az idöt még ki kell várni és normális keretek közt lehet új elnököt választani.ROSSEL por el PRESIDENTE!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chrisbarca 2008.05.25. 10:45:01-kor.
-
- Eurobarca Staff
Nagyon rosszul jöhetünk ki ebből a bizalmi szavazásos ügyből.
Ha netán előfordulna, hogy Laporta megbukik, akkor a következő elnök - valószínűleg - jó nagy "mészárlást" végezne, mind a csapattal, mind a kasszával, bár ez a kettő szorosan összefügg. (Persze, lehet, hogy csak Magyarországon szokás mindnet sz.rnak titulálni, amit valaki előttem végzett, de nem biztos.)
Nem szabad elfelejteni, hogy Laoprta egyszer már kihúzta a sz.rból ezt a Klubot, miért ne sikerülhetne neki ez újból? Persze nem ő az egyedüli aki képes erre, de most igenis nagy szükség van a "skótságára". Nem tartom valószínűnek, hogy egy esetlegesen új elnök is hasonló játékosigazolási politikát végezne. Hogy miért? Új elnök csalódott szurkolók milliói látnák benne a megváltot két sikertelen év után. Mivel tudná maga mellé állítani a sociokat? Persze, hogy azzal, hogy elkezd Realosat játszani, amolyan mit szeretne a nép jelleggel. És ez nagyon könnyen balül sülhetne el...
Sosem értettem, hogy miért szídták sokan Laportát a fukárságáért. Mennyiből épített egy 2x-es Bajnok, valamint BL győztes csapatot? Idehozta Roandlinhot 20-30 millióért, akinek a lábai előtt az egész világ hevert. 20-30 millió euro (azért írm így, mert pontos összeget a mai napig nem tudok, legalábbis nem olvastam kétszer ugyanazt az összeget), és mit akar mindneki hozzuk Alvest 40-50 milliókért. Oszt minek? Szerintetek a jobb hátvéd poszt az, ami majd felrázza ezt a csapatot? Ha idehoznánk Alvést 40-50 misiért, akkor néhány sorral előrébb 150-200 milliókat kéne elkölteni, ha a probléma nagyságához voszonyítunk.
Attól, hogy eszetlenül költekezünk, még nem lesz egy sikeres csapatunk. Gondolom példát nem kell hoznom...
Laportának van két éve, ennél kevesebb idő alatt csinált egy ütőképes csapatot, szerintem erre megint képes lehet. Mint mondtam, erre más is képes, csak nem mindegy, hogy utána, mi marad a kasszába.
Szerintem a Laporta éra legnagyobb igazolása Henke Larsson volt, én bármennyit megadtam volna, hogy maradjon még. Hiába futkorászott Ronaldinho meg Eto'o(na ő a második nálam) a pályán, ha a 70. percig számunkra kedvezőtlen volt az eredmény és beállt Larsson, akkor tudtam, hogy itt baj nem lehet. Na és mennyiért hozta Őt ide Laporta?
Ha netán előfordulna, hogy Laporta megbukik, akkor a következő elnök - valószínűleg - jó nagy "mészárlást" végezne, mind a csapattal, mind a kasszával, bár ez a kettő szorosan összefügg. (Persze, lehet, hogy csak Magyarországon szokás mindnet sz.rnak titulálni, amit valaki előttem végzett, de nem biztos.)
Nem szabad elfelejteni, hogy Laoprta egyszer már kihúzta a sz.rból ezt a Klubot, miért ne sikerülhetne neki ez újból? Persze nem ő az egyedüli aki képes erre, de most igenis nagy szükség van a "skótságára". Nem tartom valószínűnek, hogy egy esetlegesen új elnök is hasonló játékosigazolási politikát végezne. Hogy miért? Új elnök csalódott szurkolók milliói látnák benne a megváltot két sikertelen év után. Mivel tudná maga mellé állítani a sociokat? Persze, hogy azzal, hogy elkezd Realosat játszani, amolyan mit szeretne a nép jelleggel. És ez nagyon könnyen balül sülhetne el...
Sosem értettem, hogy miért szídták sokan Laportát a fukárságáért. Mennyiből épített egy 2x-es Bajnok, valamint BL győztes csapatot? Idehozta Roandlinhot 20-30 millióért, akinek a lábai előtt az egész világ hevert. 20-30 millió euro (azért írm így, mert pontos összeget a mai napig nem tudok, legalábbis nem olvastam kétszer ugyanazt az összeget), és mit akar mindneki hozzuk Alvest 40-50 milliókért. Oszt minek? Szerintetek a jobb hátvéd poszt az, ami majd felrázza ezt a csapatot? Ha idehoznánk Alvést 40-50 misiért, akkor néhány sorral előrébb 150-200 milliókat kéne elkölteni, ha a probléma nagyságához voszonyítunk.
Attól, hogy eszetlenül költekezünk, még nem lesz egy sikeres csapatunk. Gondolom példát nem kell hoznom...
Laportának van két éve, ennél kevesebb idő alatt csinált egy ütőképes csapatot, szerintem erre megint képes lehet. Mint mondtam, erre más is képes, csak nem mindegy, hogy utána, mi marad a kasszába.
Szerintem a Laporta éra legnagyobb igazolása Henke Larsson volt, én bármennyit megadtam volna, hogy maradjon még. Hiába futkorászott Ronaldinho meg Eto'o(na ő a második nálam) a pályán, ha a 70. percig számunkra kedvezőtlen volt az eredmény és beállt Larsson, akkor tudtam, hogy itt baj nem lehet. Na és mennyiért hozta Őt ide Laporta?
Na neeee, ezt most komolyan gondolod? Ha így lenne, már itt csücsülne nálunk Alves Diego Nasri meg a társaik. Méghogy Laporta sztárokat...Varatrix írta:Pont ez a baj laporta csak sztárokat akar.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát ne is tudom én normálisnak érzem magam kössz kérdésed. Ami azt illeti nem tudom olvasod e az eurobarca híreket mert Edmilson pont azt mondta hogy nem ér semmit a jó keret ha nem működnek csapatként. És nem a levegőbe beszélt elhiheted. Pont ez a baj laporta csak sztárokat akar. De én csapatot akarok látni és nem sztárokkal agyon tűzdelt, társoságot.
Nem állítom hogy távozzon, de azt tudom hogy nem valami jó vezető. Tudnának nálla jobbat is találni.
Nem állítom hogy távozzon, de azt tudom hogy nem valami jó vezető. Tudnának nálla jobbat is találni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Jugador d'estrella
Te normális vagy? Miért Laporta tehet róla hogy R10 alibizik egy éve, DEco ugyanúgy stb.? Lapotáék pár év alatt kihúzták a szarból a klubot, úgy nyertünk BL-t hogy előtte nyáron egy fillért nem költöttünk játékosra, idénre pedig a valaha volt legerősebb keretet hozták össze. Soha nem volt még ennyi szurkolója a klubnak. Miről beszélsz? Milyen hurok szorul, áruld már el? Maximum annyit lehetne a szemére vetni hogy télen nem váltottak edzőt, de azért erre is megvolt a jó okuk.Varatrix írta:MichaaBee remélem ezt te se gondolod komolyan hogy nem tehet semmiről, és a szurkolók szemébe hazudik.
Laporta szorul a hurok...
- Varatrix
- Director del Fútbol
MichaaBee remélem ezt te se gondolod komolyan hogy nem tehet semmiről, és a szurkolók szemébe hazudik.
Miért bántja mindenki Laportáékat?
Ők mindig a legjobbat akarták és akarják a csapatnak, mindig okosan igazoltak és cselekedtek az átigazolási szezonban! Az idény összegzésénél is megmondták, a 06-07-es szezonban rosszul teljesítő sztárok, így Ronniet is azért nem adták el, mert azt mondták, hogy képesek még jobbra, vissza tudják nyerni a formájukat. Szerintem nem hiba például egy közönségkedvenc, aranylabdás, világbajnok focistának adni még egy évet! És nem Laportáék játszák a meccseket, nem a vezetőség edzi a játékosokat. (lásd: Abidal) Ezekután kérdem én, miért kell idő előtt leváltani a vezetőséget? Laporta sí!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2