Victor Valdés
- thiagoalcantara
- Jugador del Barça
vegyük meg Joe Hart-t 

nem, ne kezdjen pinto.
vegyünk végre egy normális kapust, mint minden komoly csapat, elég volt már a szerencsétlenkedésből.
vegyünk végre egy normális kapust, mint minden komoly csapat, elég volt már a szerencsétlenkedésből.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Milyen retorzióra gondolsz? Inkább kezdjen helyette Pinto?socio66 írta:folyamatosan sz.patja meg a csapatot a legfontosabb meccseken, és semmi retorzió..
érthetetlen.

Mert valami csinálni kéne most már vele, ez tény, de nem nagyon tudnak.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
folyamatosan sz.patja meg a csapatot a legfontosabb meccseken, és semmi retorzió..
érthetetlen.
érthetetlen.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ez nem kapus. ez egy vicc. egy bohózat. egy bója.
Csak a rövidbe tud gólt kapni. persze erős lövés volt,de a helyére ment. szánalmas. ilyen kapust most az utcáról tudnék berakni a kapuba,miatta van megint nehéz helyzetben a csapat.
Csak a rövidbe tud gólt kapni. persze erős lövés volt,de a helyére ment. szánalmas. ilyen kapust most az utcáról tudnék berakni a kapuba,miatta van megint nehéz helyzetben a csapat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Skorpióóóóó

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- thiagoalcantara
- Jugador del Barça
éreztem hogy kivédi, és kivédte, szerintem akárhova rúghatta volna a gyerek, kimaradt volna, a világ második legjobb kapusa volt vele szemben ( Hart az első
)

- visca el barca
- Presidente del Barça
persze én is azt mondom h telibeverték, de azért ahhoz neki is ugy kell mozognia hogy belerúgják.
1 vs 1 az egyetlen képessége amiben én szerintem torony magasan a legjobb a mai mezőnyben. nagyon jól oldja meg ezeket a szituációkat. és mivel sokszor lekontráznak minket, ez jó.
1 vs 1 az egyetlen képessége amiben én szerintem torony magasan a legjobb a mai mezőnyben. nagyon jól oldja meg ezeket a szituációkat. és mivel sokszor lekontráznak minket, ez jó.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Érdekes ez is.Gareth Tello írta:http://www.youtube.com/watch?v=QX7c1eF5cE4shutterisland írta:én is az öklömet rázva ugrottam fel, de szerintem inkább telibeverték.
Jól zárta a szöget.
Valaki azt mondja, hogy mekkora védés volt én azt látom, hogy telibe rúgták.
Egy ilyen egyszerű jelenetnek is hány nézőpontja van.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Mondjuk ilyen pocsékul elrúgni nem tudom, hogy "sikerült", ennél sutább csak akkor lehetett volna, ha magasan fölé lövi
De ez semmit sem von le VV érdemeiből, mert így is hatalmas védés volt.

-
- Az Év fórumozója 2013
http://www.youtube.com/watch?v=QX7c1eF5cE4shutterisland írta:én is az öklömet rázva ugrottam fel, de szerintem inkább telibeverték.
Jól zárta a szöget.

- shutterisland
- Director del Fútbol
én is az öklömet rázva ugrottam fel, de szerintem inkább telibeverték. 

1v1ben nagyot védett, azért hatalmas grat neki!
Egy vicces jelenet :
3perc alatt Song 3x passzolt hátra neki, ő meg 3x kibikázta a fenébe
Egy vicces jelenet :
3perc alatt Song 3x passzolt hátra neki, ő meg 3x kibikázta a fenébe

Igen.Castiel írta:Volna mit javítani a pontos kirúgásoknál, de tegnap megint hatalmasat fogott 1in1! Hihetetlen milyen sokáig képes kivárni türelmesen. Azt hiszem illik meg dícsérni, hisz az volt az egyik forduló pontja a bajnokinak. És Víctornak (is) hála, csak győzelemmel vettük a Grandai-egyébként szinpatimus-akadályt.
Azt hiszem elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy egy az egybe a világ leghatékonyabb kapusa.
Szögleteknél eléggé bizonytalan, az is volt mindig, ezt már nem fogja kinőni, s plusz még benne van szezononként egy-két nagy hiba is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ha tegnap nem véd ekkorát, akkor a Granada nyert volna. Egy gól totálisan lefogta volna a csapatot, kizártnak tartom, hogy onnantól bármi is sikerült volna. Bravúrkapus, és kész! 

- Castiel
- Capitá del Barça
Volna mit javítani a pontos kirúgásoknál, de tegnap megint hatalmasat fogott 1in1! Hihetetlen milyen sokáig képes kivárni türelmesen. Azt hiszem illik meg dícsérni, hisz az volt az egyik forduló pontja a bajnokinak. És Víctornak (is) hála, csak győzelemmel vettük a Grandai-egyébként szinpatimus-akadályt.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Capon
- Llegenda del Barça
Sajnos tegnapi sem volt a helyzet magaslatán a szögleteknél.
Össze szorul a gyomrom mikor az ellen pontrúgáshoz készülődik.
Össze szorul a gyomrom mikor az ellen pontrúgáshoz készülődik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Charlie
- Öreg Harcos
Tegnap nagy zakó lett volna, ha nem véd ilyen jól. Első meccs után nagyon jogos volt a kritika, de a tegnapi Mascherano meg Piqué hiba is kabaréba illett ilyen szinten.
Látszik, hogy nem erőlteti most már a kispasszos játékot, ha megkapja a labdát, állandóan félpálya magasságába fellövi az oldalvonal mellé. Nagyon helyes, hogy így jár el annyi szépséghibája van az egésznek, hogy mindig az ellenfélhez ment tegnap.
C.
Látszik, hogy nem erőlteti most már a kispasszos játékot, ha megkapja a labdát, állandóan félpálya magasságába fellövi az oldalvonal mellé. Nagyon helyes, hogy így jár el annyi szépséghibája van az egésznek, hogy mindig az ellenfélhez ment tegnap.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez már szánalmas, hogy mindenért őt okoljátok.Subinho írta:Valdes jóféle??? volt egy szép védése az elején, aztán a 2. gólt nagyon bevédte. hétvégén az osa ellen is szép volt a potyája, a szuperkupa első meccsén meg az összeszerencsétlenkedett gólja... komolyan tényleg azt gondolja még valaki, hogy ő a világ egyik legjobb kapusa??? a szuperkupa összesítve 4-4 lett, amiből 4-et lőtt a Barca, 2-t a Real, 1-et összeidétlenkedett Valdes, egyet meg bepotyázott! a csapat egyértelműen jobb mint a Real és ha rajtuk múlt volna, behúzzuk a kupát! de sajnos nem rajtuk múlt.....
Véletlenül sem a védők hibája, hogy volt nekik vagy tíz ziccerük...
Megköszönhetjük Valdesnek, hogy nem kaptunk ki öttel.
Ez a kupa nem rajta ment el, hanem a védőkön tegnap.
Persze valamennyire ő is saras. Tegnapi Ronaldo gól nem volt potya.
Nem volt szerencséje, máskor kifelé pattan, most befelé. Van ilyen.
Örüljünk, hogy ilyen jó 1v1-es kapusunk van. Ha nem lenne ilyen jó 1v1-ben, tegnap nagy zakó is lehetett volna.

Higunak sok, Modricnak, Khedirának is volt egy ziccere.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ez mind igaz, de nem lenne miről beszélni, mert magabiztos, 3-1es vezetéssel mentünk volna!MessiFan91 írta:Egyesek azt akarják, hogy vegyünk egy olyan kapust, aki nem mutat be bravúrokat, de nem is hibázik. Ha tegnap ilyen kapus védett volna, akkor lehet, hogy nem 2 gólt kaptunk volna, hanem 3-at-4-et, mert igaz, hogy Ronaldo gólja védhető lett volna, de volt olyan védése Valdes-nek, amit kevés kapus védett volna ki. Egy kapus lenne jobb Valdes-nél: Casillas, de mivel őt nem tudjuk megszerezni, ezért maradjon Valdes és nem kell semmi új kapus!
Am én bírom Valdest, csak kicsit lehetne alázatosabb, meg az egész csapat.
-
- Barça C
Sziasztok!
Azt észre vettétek, hogy tegnap csak laposan lőttek Valdesnek? Val.színű nagyon ki van elemezve és a bakikon kívül ezt találták gyenge pontnak. kettőt kapott is belőle.
Hát ez van.
Hajrá Barca!!!!!!!!
Azt észre vettétek, hogy tegnap csak laposan lőttek Valdesnek? Val.színű nagyon ki van elemezve és a bakikon kívül ezt találták gyenge pontnak. kettőt kapott is belőle.
Hát ez van.
Hajrá Barca!!!!!!!!
Baecelona játssza a saját játékát, a Real Madridnak meg nincs saját játéka.
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Egyesek azt akarják, hogy vegyünk egy olyan kapust, aki nem mutat be bravúrokat, de nem is hibázik. Ha tegnap ilyen kapus védett volna, akkor lehet, hogy nem 2 gólt kaptunk volna, hanem 3-at-4-et, mert igaz, hogy Ronaldo gólja védhető lett volna, de volt olyan védése Valdes-nek, amit kevés kapus védett volna ki. Egy kapus lenne jobb Valdes-nél: Casillas, de mivel őt nem tudjuk megszerezni, ezért maradjon Valdes és nem kell semmi új kapus!
-
- Jugador d'estrella
Elég szomorú, hogy megint az ő nyakába akarjátok varni a vereséget.
Lgealább 5 100%-os ziccere volt a Madridnak, neki köszönhetjük, hogy 2-vel megúsztuk. Nem hiába van a mondás, hogy a kapusok sorsa elég hálátlan.

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- lui1698
- Llegenda del Barça
meg a tavalyi bajnokság is.shutterisland írta:az viszont igaz, hogy az első meccsen elkövetett bakiján ment el a kupa.

nem volt köze a kupa elvesztéséhez, annak a két gólnak amit a védőink szerencsétlenkedtek össze?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- shutterisland
- Director del Fútbol
a másik meccset ne keverjük ide, ha a tegnapi teljesítményét értékeljük, egymástól független a kettő.
az első meccstől eltekintve tegnap nagyokat fogott.
az viszont igaz, hogy az első meccsen elkövetett bakiján ment el a kupa.
az első meccstől eltekintve tegnap nagyokat fogott.
az viszont igaz, hogy az első meccsen elkövetett bakiján ment el a kupa.