2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez itt a lényeg! Sehol nem volt egyenlő a mérce!!! Ez a fájdalmas, nem a kiesés....BANDIKA írta:Ne haragudjatok,de én össze szarom magam!Nem az a baj,hogy nem jutottunk tovább, hanem az, hogy elcsalták a meccset!Nem gond,hogy kiállitoták Ronit,de legalább 2 Zaragozait is ki kellet volna!Majdnem leköptem a tv-t!
én nem tudom átérezni a jó oldalát, talán majd pár nap mulva...Ordog írta: Persze ez csak az én véleményem... talán túlzottan is a jó oldalát néztem a dolognak
TELJES MÉRTÉKBEN EGYET ÉRTÜNK VELED!!!!!!!!!Silvanus írta:Én 8-10 év alatt, de szerintem sokan itt még több idő alatt sem láttak ilyet! Soha ilyen biztos meggyőződéssel még nem állítottam egy meccsre sem: EZ BUNDA VOLT!!! Ez a bíró teljesen jogtalanul kiállította a csapat elsőszámú emberét, mintha csak erre várt volna, majd amikor meleg lett a pite, és félő volt, hogy a Barca begyűr még egy gólt, hírtelen lefújja a meccset?
Nem, nem, nem tudom elhinni, még mindig a hatása alatt vagyok, ezt nehezen fogom megemészteni!
atike(Barcafan) írta:Messi nagyon formában van!![]()
Még szerencse!
Amugy nem láttam a meccset!Mit csinált Ronaldinho??Remlem csak a kupában tiltsák el!Mert a bajnokságban kell az ő játéka!!!
...nem csak te!!!...ez a meccs nem fog szónélkül maradni, az tuti!...a játékosok sztem elmondják a véleményüket, főként Ronaldinho...ha Eto'o itt lett volna, akkor csúnya szópárbaj is lehetett volna!Silvanus írta: Nem, nem, nem tudom elhinni, még mindig a hatása alatt vagyok, ezt nehezen fogom megemészteni!
Úgy értem, ha leverjük a chelseat, akkor már nem fogunk bosszankodni a kiesés miatt (legalábbis én), bár a bíró nyilván felkerült minden Barça-drukker feketelistájára. Könnyen lehet hogy ez a kiesés dönt majd a javunkra.Silvanus írta:NEM! EZ BUNDA VOLT!!! Mondjatok nekem 1 olyan meccset, ahol ilyen kiélezett csatában a bíró fél perccel előbb lefújja a meccset! Ő mondja meg, hogy mennyit akar hosszabbítani, nem? Kimutatta a 4 percet, majd 3,33-nál lefújja, úgy hogy közben még egy gól is esett!?...Rumig írta:Ha ezek után simán kiütjük a Cselszkijt, akkor talán meg lehet neki bocsájtani
EZ CSALÁS ! ! !
...Ordog...ezzel, amit írtál, én se tok azonosulni....nem lehet így felfogni valamit! sztem!Badi írta:hogy mondhatsz ilyet????? főleg egy ilyen meccs után...Ordog írta: Egyszómintszáz, sosem volt még ilyen "kiestünknaésakkormivan?" érzésem egy Barca kudarc után![]()
![]()
hogy mondhatsz ilyet????? főleg egy ilyen meccs után...Ordog írta: Egyszómintszáz, sosem volt még ilyen "kiestünknaésakkormivan?" érzésem egy Barca kudarc után![]()
lehet, hogy igazad van! a bíró viszont egy népművészeti cserépedény volt, lefizette a real! ja, és nézd meg a roni kiállításának menetét!!!! érdekes voltantiimperialista írta:Hát ez nem volt kapushiba! Most néztem a meccs végi összefoglalót, védhetetlen lövés volt!dav777 írta:kapushibabeadásnak hitte és kiindult előre nem figyelve a labda ívét
ez van sajnos, bár még nincs vége, a remény hal meg utoljára!!!!
Ha mi lennénk a Reál, simán eltörölnék, de így bármi megtörténhetBadi írta:cps46 írta:Szerencsére nem láttam a meccset, de azt már most tudom, hogy Dinhot kb 3 meccsre el fogják tiltani
nem fogják, mivel jogtalan volt
ezt a bírót meg le kéne lőni..ilyen pofátlanul elcsalni az egészet
cps46 írta:Szerencsére nem láttam a meccset, de azt már most tudom, hogy Dinhot kb 3 meccsre el fogják tiltani