Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Dona
Barça B

2008.03.28. 17:35:56

Köszi,hogy megírtátok! :) Remélem minden jóra fordul. :roll:
Sempre Barca!
home
Jugador d'estrella

2008.03.28. 16:01:13

- nem ilyen egy példakép
- nem akarja megvalósítani az álmát,
- nem akar küzdeni és nem is hisz magában
- nem akarja leküzdeni az akadályokat (sem mosolyogva, sem máshogyan)

És már annyi mindent ígért, amit nem váltott be...

nekem ilyen...hibáival együtt szeretjük őket is...
már megvalósította...motiváció hiány...
most nem, de én várok
vagy csak nem meri...utóbbi hónapok után
még nem ...

köszönöm. csak azt írtam amit gondolok.
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
don gamper
Capitá del Barça

2008.03.28. 15:59:17

TC. home!!!

Teljesen igazad van a leírtakban.Nekem is egy félisten volt Ronaldinho
mert bíztam benne,hogy naggyá teszi a Barcat,és ő maga is hosszu ideig
tündököl majd.Túl a harmadik x en , bizony kint van a képe a falon.
De viszont számtalan olyan nagy focistát tudnék felsorolni aki nem csak három évig bizonyította hogy ő alegjobb.Zidane,Del Piero,Giggs,Totti stb
a teljeségg igénye nélkül ,bizony nem csak két jo szezont tudhat magamögött
És ez az ami megkülönbözteti afocistát a zsenitől.
Szerintem!!!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.28. 15:51:25

Drigo írta:
Ajánlom figyelmedbe a Főoldalunkat, nem azért van, hogy tudd hol kezdődik az oldal :wink:

Kicsit olyannak tűnik ez a szituáció, mint amikor mi hadatüzentünk az USA-nak...Persze csak az NS olvasatában, humoros, hogy egy nyilatkozat kétféle értelemben jelenik meg Magyarországon.

Ronaldinho az utóbbi hetek műbalhéival eljátszotta a bizalmam. Nem fogom itt pocskondiázni, mert azt nem érdemli meg. Tudom és köszönöm azt amit a Klubért tett, de - én úgy érzem - elérkezett a váltás ideje.

Hiába mondják, hogy éjszakázik meg hasonlók, amíg jól nyomta addig is ezt tette, csak akkor a kutyát nem érdeklte, mert teljesített, mostis ezért van ekkora visszhangja.

Szeretem, becsülöm és tisztelem Ronaldihnot, de nagyot csalódtam benne.

Én megmondom őszintén azt hittem pár éve, hogy most 4-5-6 évig mindenkit lemosunk mind "itthon", mind Európában :oops:
sajnos a mai fociban már nem nagyon van ilyen 4-5-6 éves egyeduralom. ahogy pelék meg george bestek sincsenek.

azoknak, akik kételkednek a pletykákban, és a javulásban hisznek: ronaldinho 3 hete nincs a keretbe nevezve, pedig a sérüléséről nincs semmiféle hír, PEDIG ilyen esetben MINDIG szokott lenni. az igazság kiszúrja a szemünket. akiét nem, az valószínűleg már eleve vak.
haze71
Entrenador del Barça

2008.03.28. 15:51:04

home írta:a napokban többször olvastam, hogy ennyire naivak akik bíznak abban h ronaldinho változni fog, meg hogy azok túlságosan fanatikusak stb...
nos lehet hogy ,,fanatikusak" vagyunk, bár kinek mit jelent a fanatizmus...
nos én igen , bízom ronnieban, és hogy miért? mert számomra ő egy/a példakép! és nem feltétlenül azért mert sportoló...
csupán azért mert megmutatta, hogy akárki akárhonnan is jött akármilyen körülmények között akármilyen bőrszínnel is lehet belőle a legjobb(2006)
mert megmutatta, hogyha valaki akar elérheti az álmát, ha valaki küzd sikerülhet bármi és ha hisz az ember magában...
megmutatta hogy az életben akármennyi akadály van, akármekkora is le lehet győzni...sőt még mosolyogni is lehet hozzá!
hiszek benne, mert annyi mindent mondott már:
ő lesz a legjobb-az lett
rúgni fog egy ollózós gólt mert ez az álma-megtette
bl-t-bajnokit-aranylabdát nyer--sikerült
és igen továbbra is hiszek benne- kifog jutni a gödörből----mert ő azt mondta, mert tudja hogy mennyi ember számít rá...
lehet hogy sokan nevetnek ezen, vagy azt mondják rám fanatikus vagyok-valamilyen szinten igazuk van-de továbbra sem tudok mást, mint hogy hiszek neki----mit tegyek? (ingyen van) :roll: (bocsi...hosszú lett)
Te Atya Úr Isten...

Szerintem pedig az elmúlt hetek azt mutatják, hogy:
- nem ilyen egy példakép
- nem akarja megvalósítani az álmát,
- nem akar küzdeni és nem is hisz magában
- nem akarja leküzdeni az akadályokat (sem mosolyogva, sem máshogyan)

És már annyi mindent ígért, amit nem váltott be...
Cserben hagyott csapattársakat is és a szurkolókat is (az egész Barca eszmét) a hozzáállásával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára haze71 2008.03.28. 15:56:41-kor.
home
Jugador d'estrella

2008.03.28. 15:44:20

a napokban többször olvastam, hogy ennyire naivak akik bíznak abban h ronaldinho változni fog, meg hogy azok túlságosan fanatikusak stb...
nos lehet hogy ,,fanatikusak" vagyunk, bár kinek mit jelent a fanatizmus...
nos én igen , bízom ronnieban, és hogy miért? mert számomra ő egy/a példakép! és nem feltétlenül azért mert sportoló...
csupán azért mert megmutatta, hogy akárki akárhonnan is jött akármilyen körülmények között akármilyen bőrszínnel is lehet belőle a legjobb(2006)
mert megmutatta, hogyha valaki akar elérheti az álmát, ha valaki küzd sikerülhet bármi és ha hisz az ember magában...
megmutatta hogy az életben akármennyi akadály van, akármekkora is le lehet győzni...sőt még mosolyogni is lehet hozzá!
hiszek benne, mert annyi mindent mondott már:
ő lesz a legjobb-az lett
rúgni fog egy ollózós gólt mert ez az álma-megtette
bl-t-bajnokit-aranylabdát nyer--sikerült
és igen továbbra is hiszek benne- kifog jutni a gödörből----mert ő azt mondta, mert tudja hogy mennyi ember számít rá...
lehet hogy sokan nevetnek ezen, vagy azt mondják rám fanatikus vagyok-valamilyen szinten igazuk van-de továbbra sem tudok mást, mint hogy hiszek neki----mit tegyek? (ingyen van) :roll: (bocsi...hosszú lett)
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.28. 15:37:49

Titinho írta:
Ronaldinho&Barca írta:Ez fura.. most miért nincs a keretben??? Lassan ez a sok pletyka kikészít engem már... jólenne tudni mi az igazság, ott kéne legyen a keretben véleményem szerint.
Nem edzett egész héten, csak teremben dolgozott, erősített. Vasárnap fog csatlakozni a társaihoz és kezdi meg a felkészülést a szerdai Schalke elleni meccsre. Valószínűleg azon már ott lesz csakúgy mint Márquez és Deco.
adná az isten hogy játszon a schalke ellen, akkor annyira boldog lennék. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.28. 15:37:48

Ajánlom figyelmedbe a Főoldalunkat, nem azért van, hogy tudd hol kezdődik az oldal :wink:

Kicsit olyannak tűnik ez a szituáció, mint amikor mi hadatüzentünk az USA-nak...Persze csak az NS olvasatában, humoros, hogy egy nyilatkozat kétféle értelemben jelenik meg Magyarországon.

Ronaldinho az utóbbi hetek műbalhéival eljátszotta a bizalmam. Nem fogom itt pocskondiázni, mert azt nem érdemli meg. Tudom és köszönöm azt amit a Klubért tett, de - én úgy érzem - elérkezett a váltás ideje.

Hiába mondják, hogy éjszakázik meg hasonlók, amíg jól nyomta addig is ezt tette, csak akkor a kutyát nem érdeklte, mert teljesített, mostis ezért van ekkora visszhangja.

Szeretem, becsülöm és tisztelem Ronaldihnot, de nagyot csalódtam benne.

Én megmondom őszintén azt hittem pár éve, hogy most 4-5-6 évig mindenkit lemosunk mind "itthon", mind Európában :oops:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.28. 15:31:12

Ronaldinho&Barca írta:Ez fura.. most miért nincs a keretben??? Lassan ez a sok pletyka kikészít engem már... jólenne tudni mi az igazság, ott kéne legyen a keretben véleményem szerint.
Nem edzett egész héten, csak teremben dolgozott, erősített. Vasárnap fog csatlakozni a társaihoz és kezdi meg a felkészülést a szerdai Schalke elleni meccsre. Valószínűleg azon már ott lesz csakúgy mint Márquez és Deco.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
mrmanus
Jugador del Barça

2008.03.28. 15:29:18

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.28. 15:28:51

Ez fura.. most miért nincs a keretben??? Lassan ez a sok pletyka kikészít engem már... jólenne tudni mi az igazság, ott kéne legyen a keretben véleményem szerint.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
10
Barça B

2008.03.28. 15:23:11

Még egy ilyen és repülsz az oldalról.
E.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.28. 14:36:20

ismét nem lesz ott a keretben, a sérüléséről viszont nincs semmilyen hír.
ideje szembenézni azzal, hogy ronaldinho talán soha többé nem lép pályára barcelona-mezben.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.28. 14:07:44

gekkodan írta:
R10aKIRÁLY írta:Esküszöm a sirás környékez mikor olvasgatom innen onnan a hireket...
'Roni a Reálhoz' már ilyent is láttam:(((( Nem hiszem el, h eddig eljutott a klubb és Roni...:(( Annyi mindent köszönhetnek egymásnak s mi is neki Roninak... Lehet ha maradi vagyok vagy fafej de nem tudom elképzelni h Barca ellen játszon Roni :cry: :oops: nem tudnám végignézni az biztos: :?
FÁJ A SZIVEM :cry:
Csupán annyit mondott a bátyja, hogy Ronaldinho egy Milan vagy egy Real-szintű labdarugó. Ezt arra mondta, hogy megkérdezte tőle valaki, miért nem viszi el a brazil 2. osztályú csapatába, aminek ő a tulajdonosa. Erre válaszolta a bátyja, hogy azért, mert R10 világklasszis. Csak példálózott.
Ennyiből mondhatta volna azt,hogy Barca szintű játékos,nem Porto Alegrei!Akkor is tudta volna mindenki,hogy mit akar mondani!De azért ez már szánalmas!De ha így áll hozzá,akkor menjen!Megutálni soha nem tudom majd,de akkor inkább menjen!
.
Dona
Barça B

2008.03.28. 12:34:03

Ronaldinho szerintem sem a Chelseahoz sem a Realhoz nem fog igazolni.Remélem ittmarad és kicsit magábanéz... :( ..És próbál változtatni. :cry:
Sempre Barca!
Dona
Barça B

2008.03.28. 12:31:47

Sziasztok! :lol: Lehet már tudni,hogy holnap Ronaldinho a Betis ellen pályára lép-e?Ha valaki megtud valamit légyszi írjatok! :wink: Előre is köszönöm! :)
Sempre Barca!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.28. 12:29:47

R10aKIRÁLY írta:Esküszöm a sirás környékez mikor olvasgatom innen onnan a hireket...
'Roni a Reálhoz' már ilyent is láttam:(((( Nem hiszem el, h eddig eljutott a klubb és Roni...:(( Annyi mindent köszönhetnek egymásnak s mi is neki Roninak... Lehet ha maradi vagyok vagy fafej de nem tudom elképzelni h Barca ellen játszon Roni :cry: :oops: nem tudnám végignézni az biztos: :?
Csupán annyit mondott a bátyja, hogy Ronaldinho egy Milan vagy egy Real-szintű labdarugó. Ezt arra mondta, hogy megkérdezte tőle valaki, miért nem viszi el a brazil 2. osztályú csapatába, aminek ő a tulajdonosa. Erre válaszolta a bátyja, hogy azért, mert R10 világklasszis. Csak példálózott.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.28. 12:22:46

Lejjeb valaki összehasonlitja Ronnie-t és Schumit. Ez az ami lehetetlen. Schumi akármit nyert, ujból első akat lenni, 6 VB. gyözelem után kellett a 7. is. Nos Ronnie nem ilyen. Ezért van ott ahol van.
Fecó
R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2008.03.28. 12:09:25

Esküszöm a sirás környékez mikor olvasgatom innen onnan a hireket...
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.28. 03:20:20

aki azon képes felháborodni, hogy páran hogyan beszélnek ronaldinhoról, az azon miért nem képes, hogy ronaldinho mennyire pofátlan a saját szurkolóival? ok-okozat.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.03.27. 21:50:56

Gomezinho írta:De srácok értsétek meg ő a Barcelonában nem kap 10-et csak maximum nyolcat aminek a fele a Barcelonának visszamegy ez egy törvény náluk! a Madridnál ugyanez van! :oops:
Nem a 10re helyeztem a hangsúlyt, de egyébként ami szúrja a vezetők csőrét, hogy amire te is célzol, tehát hogy egy játékos egyéni reklámbevételei bizonyos százalékát a klub kapja(galaktikusoknak tényleg ilyen szerződésük volt), ebbe Ronaldinho sose ment bele, tehát mi konkrétan nem kapunk belőle vissza. A mezeledások más tészta, meg PR értéke, bár már itt is simán átvette tőle a vezetést Messi....
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.27. 21:50:37

Gomezinho írta:Én csak annyit mondok még ehhez hozzáfűzve hogy ahogyan eldobjátok lesemmizitek és ahogy leszidjátok az már felháboritó! Pl-ul Karashu miylen jogon beszél igy róla? Mintha Ronaldinho tehetne róla hogy egy kibas*ott székből pötyög ide a fórumra! :evil:
ebben igazad van, nem lehet kizárólag rajta számonkérni a gyengébb szereplésünket, pláne nem ordenáré hangnemben.
de sztem fontosabb a barca érdeke, mint a gyerek iránti szimpátia.
én legalábbis nem tudok annyira rajongani vkiért, aki már huzamosabb ideje a töredékét sem nyújtja annak, amiért annak idején megszerettem a játékát, ráadásul ezzel azért valamilyen szinten hátráltatja a kedvenc csapatomat. NEM CSAK Ő, de neki is megvan a szerepe ebben a szituban.
sztem páran így lehetnek ezzel a szituval.
abba gondolj bele, h anno kb 20ezren örjöngtek, amikor bemutatkozott a nou campban, mostanra pedig a brigád 70 v mittudomén mennyi százaléka sokallt be a szitujától. és nem mind szaremberek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.27. 21:48:48

Gomezinho írta:De srácok értsétek meg ő a Barcelonában nem kap 10-et csak maximum nyolcat aminek a fele a Barcelonának visszamegy ez egy törvény náluk! a Madridnál ugyanez van! :oops:
Mi van? :shock:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.27. 21:44:05

De srácok értsétek meg ő a Barcelonában nem kap 10-et csak maximum nyolcat aminek a fele a Barcelonának visszamegy ez egy törvény náluk! a Madridnál ugyanez van! :oops:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Lezárt