sajnos a mai fociban már nem nagyon van ilyen 4-5-6 éves egyeduralom. ahogy pelék meg george bestek sincsenek.Drigo írta:Ajánlom figyelmedbe a Főoldalunkat, nem azért van, hogy tudd hol kezdődik az oldalmrmanus írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=174300 érdekes...![]()
Kicsit olyannak tűnik ez a szituáció, mint amikor mi hadatüzentünk az USA-nak...Persze csak az NS olvasatában, humoros, hogy egy nyilatkozat kétféle értelemben jelenik meg Magyarországon.
Ronaldinho az utóbbi hetek műbalhéival eljátszotta a bizalmam. Nem fogom itt pocskondiázni, mert azt nem érdemli meg. Tudom és köszönöm azt amit a Klubért tett, de - én úgy érzem - elérkezett a váltás ideje.
Hiába mondják, hogy éjszakázik meg hasonlók, amíg jól nyomta addig is ezt tette, csak akkor a kutyát nem érdeklte, mert teljesített, mostis ezért van ekkora visszhangja.
Szeretem, becsülöm és tisztelem Ronaldihnot, de nagyot csalódtam benne.
Én megmondom őszintén azt hittem pár éve, hogy most 4-5-6 évig mindenkit lemosunk mind "itthon", mind Európában
Te Atya Úr Isten...home írta:a napokban többször olvastam, hogy ennyire naivak akik bíznak abban h ronaldinho változni fog, meg hogy azok túlságosan fanatikusak stb...
nos lehet hogy ,,fanatikusak" vagyunk, bár kinek mit jelent a fanatizmus...
nos én igen , bízom ronnieban, és hogy miért? mert számomra ő egy/a példakép! és nem feltétlenül azért mert sportoló...
csupán azért mert megmutatta, hogy akárki akárhonnan is jött akármilyen körülmények között akármilyen bőrszínnel is lehet belőle a legjobb(2006)
mert megmutatta, hogyha valaki akar elérheti az álmát, ha valaki küzd sikerülhet bármi és ha hisz az ember magában...
megmutatta hogy az életben akármennyi akadály van, akármekkora is le lehet győzni...sőt még mosolyogni is lehet hozzá!
hiszek benne, mert annyi mindent mondott már:
ő lesz a legjobb-az lett
rúgni fog egy ollózós gólt mert ez az álma-megtette
bl-t-bajnokit-aranylabdát nyer--sikerült
és igen továbbra is hiszek benne- kifog jutni a gödörből----mert ő azt mondta, mert tudja hogy mennyi ember számít rá...
lehet hogy sokan nevetnek ezen, vagy azt mondják rám fanatikus vagyok-valamilyen szinten igazuk van-de továbbra sem tudok mást, mint hogy hiszek neki----mit tegyek? (ingyen van)(bocsi...hosszú lett)
adná az isten hogy játszon a schalke ellen, akkor annyira boldog lennék.Titinho írta:Nem edzett egész héten, csak teremben dolgozott, erősített. Vasárnap fog csatlakozni a társaihoz és kezdi meg a felkészülést a szerdai Schalke elleni meccsre. Valószínűleg azon már ott lesz csakúgy mint Márquez és Deco.Ronaldinho&Barca írta:Ez fura.. most miért nincs a keretben??? Lassan ez a sok pletyka kikészít engem már... jólenne tudni mi az igazság, ott kéne legyen a keretben véleményem szerint.
Ajánlom figyelmedbe a Főoldalunkat, nem azért van, hogy tudd hol kezdődik az oldalmrmanus írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=174300 érdekes...
Nem edzett egész héten, csak teremben dolgozott, erősített. Vasárnap fog csatlakozni a társaihoz és kezdi meg a felkészülést a szerdai Schalke elleni meccsre. Valószínűleg azon már ott lesz csakúgy mint Márquez és Deco.Ronaldinho&Barca írta:Ez fura.. most miért nincs a keretben??? Lassan ez a sok pletyka kikészít engem már... jólenne tudni mi az igazság, ott kéne legyen a keretben véleményem szerint.
Ennyiből mondhatta volna azt,hogy Barca szintű játékos,nem Porto Alegrei!Akkor is tudta volna mindenki,hogy mit akar mondani!De azért ez már szánalmas!De ha így áll hozzá,akkor menjen!Megutálni soha nem tudom majd,de akkor inkább menjen!gekkodan írta:Csupán annyit mondott a bátyja, hogy Ronaldinho egy Milan vagy egy Real-szintű labdarugó. Ezt arra mondta, hogy megkérdezte tőle valaki, miért nem viszi el a brazil 2. osztályú csapatába, aminek ő a tulajdonosa. Erre válaszolta a bátyja, hogy azért, mert R10 világklasszis. Csak példálózott.R10aKIRÁLY írta:Esküszöm a sirás környékez mikor olvasgatom innen onnan a hireket...
'Roni a Reálhoz' már ilyent is láttam:(((( Nem hiszem el, h eddig eljutott a klubb és Roni...( Annyi mindent köszönhetnek egymásnak s mi is neki Roninak... Lehet ha maradi vagyok vagy fafej de nem tudom elképzelni h Barca ellen játszon Roni
![]()
nem tudnám végignézni az biztos:
![]()
FÁJ A SZIVEM
Csupán annyit mondott a bátyja, hogy Ronaldinho egy Milan vagy egy Real-szintű labdarugó. Ezt arra mondta, hogy megkérdezte tőle valaki, miért nem viszi el a brazil 2. osztályú csapatába, aminek ő a tulajdonosa. Erre válaszolta a bátyja, hogy azért, mert R10 világklasszis. Csak példálózott.R10aKIRÁLY írta:Esküszöm a sirás környékez mikor olvasgatom innen onnan a hireket...
'Roni a Reálhoz' már ilyent is láttam:(((( Nem hiszem el, h eddig eljutott a klubb és Roni...( Annyi mindent köszönhetnek egymásnak s mi is neki Roninak... Lehet ha maradi vagyok vagy fafej de nem tudom elképzelni h Barca ellen játszon Roni
![]()
nem tudnám végignézni az biztos:
![]()
FÁJ A SZIVEM
Nem a 10re helyeztem a hangsúlyt, de egyébként ami szúrja a vezetők csőrét, hogy amire te is célzol, tehát hogy egy játékos egyéni reklámbevételei bizonyos százalékát a klub kapja(galaktikusoknak tényleg ilyen szerződésük volt), ebbe Ronaldinho sose ment bele, tehát mi konkrétan nem kapunk belőle vissza. A mezeledások más tészta, meg PR értéke, bár már itt is simán átvette tőle a vezetést Messi....Gomezinho írta:De srácok értsétek meg ő a Barcelonában nem kap 10-et csak maximum nyolcat aminek a fele a Barcelonának visszamegy ez egy törvény náluk! a Madridnál ugyanez van!
ebben igazad van, nem lehet kizárólag rajta számonkérni a gyengébb szereplésünket, pláne nem ordenáré hangnemben.Gomezinho írta:Én csak annyit mondok még ehhez hozzáfűzve hogy ahogyan eldobjátok lesemmizitek és ahogy leszidjátok az már felháboritó! Pl-ul Karashu miylen jogon beszél igy róla? Mintha Ronaldinho tehetne róla hogy egy kibas*ott székből pötyög ide a fórumra!
Mi van?Gomezinho írta:De srácok értsétek meg ő a Barcelonában nem kap 10-et csak maximum nyolcat aminek a fele a Barcelonának visszamegy ez egy törvény náluk! a Madridnál ugyanez van!