Lehet, h Kaká és Céer igazolása jó erősítéseknek tűnik, de én nem látom a Realban azt, h jövőre szépjátékkal hengerelnek.
---------Casillas---------
Ramos-Pepe--Albiol--Marcelo
-------Lass----Xabi/Gago
Céer----------------------Kaká---
-------Benzema---Higu/Raul--
Nem azt mondom erre, h rossz játékosok, mert jó játékosok. De nem tartom mindannyiukat jobban mint ami esetleg a Barcának van. Főleg csapatként.
Posztonként:
V.V.-Casillas

Ebben a Real nyer
Alves-Ramos

Ez inkább Alves posztja, és a nagyoibb meccseken nem ment Ramsonak a szélen, szal Alves.
Puyol-Pepe

Azt mondhatjátok, h Puyol bakizgatott tavaly, de nagyon hasznosan és kapitányhoz méltóan is játszott. Pepének is voltak jobb meccsei, de a Getafe ellen ez már nem számít,Puyi.
Márquez-Albiol

Nem ismerem annyira Albiolt, de Piqué jobb mint ő, és Rafánál is sztem gyengébb, szal Rafa.
Abidal-Marcelo

Itt van az, h szerintem tökmind1. Mert Abidal jobban védekezik, de a brazil jobban támad.
Touré-Lass

Mind2 playa hajt, küzd zúz. Ilyenek is kellenek a csapatba, én a tapasztalat és eredményei miatt Yaya.
Xavi-Xabi

Xavi támadó kp, míg Xabi védekező. Mind2-en pontos labdákat adnak, és szervezetten játszanak. Ez legyen ezek miatt döntetlen.
Iniesta-Kaká

Itt jönnek a kemény összecsapások. Mind2 jáékos hasznosan is játszik+klasszisok. Mind2 játékos amolyan "csendes" szerény játékosok, de nagy tudnak. Ez döntetlen.
Henry-Benzema

A múlt és a jövő

Jelenleg én Hneryt jobban tartom, de ÉN Benzemában nem látom azt, h olyan legyen mint pl Titi.
Eto'o/Villa-Higu

Higunak tavaly jó szezonja volt, de nem tartom jobbnak min vmelyik csatárt akit említettem.
Messi-Ronaldo

A szemeben mindenféleképpen Messi. De a pályán is Messit tartom jobbnak. A portugál is klasszis, de a színészkedései nem ide valóak...személyiségük alapján utcahosszal Messi, és a pályán is jobbnak érzem az Argentint.
Bocs, hogy hosszú lett