Számomra elég érdekes ez a Bojan interjú.
Egyfelől ugye örülök,h rendkívül optimista és igazán elhivatottnak tűnik.Ez szuper reméljük,h meg is lesz az eredménye és valóban marad a csapatnál még jó sokáig.Én nem bánnám.
Viszont a másik amit mond az furcsa nekem.
„Az kétségtelen, hogy nem játszom igazán sokat, de mást nem kell tennem, mint úgy dolgozni tovább, mint ahogy most is teszem, és arra törekedni, hogy kiharcoljak magamnak egy helyet a csapatban.
Na most.Láthatóan nem egészen jó a meló ahogy azt most teszi.Nyilván ezért nem kap játékperceket mert nem felel meg Guardiolának(ha nem így lenne biztos játszatná úgy hiszem).Szóval így hiába törekszik arra,h kiharcolja a helyét mert nem lesz magától jobb ahogy dolgozik.
Arra kellene törekedni,h még annál is jobban melózzon mint ahogy most teszi,akkor fog bekerülni a csapatba,szvsz.De biztos ezt tudja Ő magától is...
Az pedig természetes,h jól érzi magát a csapatban de ki ne érezné jól magát?
Mindegy,én igazából még mindig nagyon bizakodó vagyok a jövőjével kapcsolatban,mert elhivatottnak tűnik nem pedig elkeseredettnek.És rendkívül optimista.A tehetség meg szerintem adott.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure