Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
senzu
Entrenador del Barça

2010.02.20. 22:26:52

mit láttok ebben a srácban?
a Rijkaard-éra végén a gyengélkedő csapatból kitűnt, azóta viszont nagyjából semmit nem mutatott.
na jó, a katalán válogatottban lőtt barátságos meccsen 2 gólt azt annyi :D
gyorsnak gyors, de fejben nincs rendben a srác, és amilyen helyzeteket kihagy...
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.20. 22:13:46

Joee777 írta:Nah végre! Bojan kezdő. Remélem most megmutatja. Nagyon sokat jelentene neki végre egy gól. (Persze ha megint ad 3 gólpasszt Leonak az is segíthet :P )
Forza BARCA!!! Hajrá BOJAN!!!
teljesen jó mecsset produkált, érzésem szerint kihozta magából a maximumot :)
Kép
Joee777
Barça B

2010.02.20. 19:42:48

Nah végre! Bojan kezdő. Remélem most megmutatja. Nagyon sokat jelentene neki végre egy gól. (Persze ha megint ad 3 gólpasszt Leonak az is segíthet :P )
Forza BARCA!!! Hajrá BOJAN!!!
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.12. 18:35:15

Én is remélem, hogy Bojan újra kezdő lesz, és odakerül majd a vb-re!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.11. 15:09:35

Maxsteel666 írta:
BlauGranaGroc írta:
Maxsteel666 írta:Szerintem is simán játszhatna többet és simán megállná a helyét!
Emlékezzetek vissza a Tenerife elleni meccsre ahol 3 gólpasszt adott Messinek és véleményem szerint a meccs legjobbja volt, Messi 3 gólja ellenére!
Jah, az Lionak is tetszett: Bojan's doing a great job. Today he has three assists and I am happy for him, he deserves it
11:53 PM Jan 10th from web
Jó lenne, ha hétfőn Zlatan köszönné meg neki a 3 gólpasszt, a vasárnapi meccs után! :)
bizom benne hogy belelendul..es tovabb fogja szorni a golokat a Barcanak :)
Kép
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.11. 14:47:01

BlauGranaGroc írta:
Maxsteel666 írta:Szerintem is simán játszhatna többet és simán megállná a helyét!
Emlékezzetek vissza a Tenerife elleni meccsre ahol 3 gólpasszt adott Messinek és véleményem szerint a meccs legjobbja volt, Messi 3 gólja ellenére!
Jah, az Lionak is tetszett: Bojan's doing a great job. Today he has three assists and I am happy for him, he deserves it
Jó lenne, ha hétfőn Zlatan köszönné meg neki a 3 gólpasszt, a vasárnapi meccs után! :)
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.02.11. 14:31:20

vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.11. 13:57:12

Szerintem is simán játszhatna többet és simán megállná a helyét!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
levproff
Director del Fútbol

2010.01.30. 22:33:25

LG írta:
*De ha nagyon "szigorú" akarok lenni, akkor sem Pato, sem Müller, sem Vela, sem Walcott "nem játszik", ugyanis nem 18-19 évesek már Smile Pont 1 generációs különbség van (focikorosztályban), ami Bojannak pontosan a jövő évet jelenti.
Szóval marad Balotelli és kész Smile

És ahogy gianni is mondta: a Barca a legjobb csapat. És a legjobb csapatban lenni már alapból ad Bojannak egy pluszt. Láthatja, hogy a többi 18-19 éves sincs elkényeztetve gyengébb és sokkal gyengébb csapatoknál.
Akkor is igazán játszhatna többet. Számomra már eleget bizonyított. Ráadásul Henry és Ibra sincs formában, szóval be kell férnie!
Ezt adom.Alapból is játszhatna többet Bojan, de így, hogy a 3 csatárból 2 abszolút nincs formában így viszont főleg.
Nem igazán értem Pep-et, hogy mit akar Bojannal, mert neki játéklehetőségre van szüksége a fejlődéséhez, igaz még nagyon fiatal.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Capon
Llegenda del Barça

2010.01.30. 22:28:08

Én nem vagyok Bojant a csapatba követelő szurkoló, de tényleg legalább a viszonylag simább meccseken be lehetne hozni hamarább. Nem az utolsó 5 percre időhúzásnak. Ez a mai meccsre nem vonatkozik mivel igen harcos mérkőzésen vagyunk túl. Ma én sem láttam a helyét a pályán, de számtalan olyan mérkőzésen vagyunk túl ahol teljesen nyugodtan be lehetett volna hozni.
Remélem türelmes lesz Bojan és meg is fogja kapni a kellő játék lehetőséget. De azért azt sem lehet elfelejteni, hogy jelen állás szerint ő csak a csere ember a csapatban. Ibrát ennyi pénzért nem fogják 1-2 alkalomnál többször padra ültetni az idény során ha nem megy neki a játék.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.30. 22:20:51

*De ha nagyon "szigorú" akarok lenni, akkor sem Pato, sem Müller, sem Vela, sem Walcott "nem játszik", ugyanis nem 18-19 évesek már Smile Pont 1 generációs különbség van (focikorosztályban), ami Bojannak pontosan a jövő évet jelenti.
Szóval marad Balotelli és kész Smile

És ahogy gianni is mondta: a Barca a legjobb csapat. És a legjobb csapatban lenni már alapból ad Bojannak egy pluszt. Láthatja, hogy a többi 18-19 éves sincs elkényeztetve gyengébb és sokkal gyengébb csapatoknál.
Akkor is igazán játszhatna többet. Számomra már eleget bizonyított. Ráadásul Henry és Ibra sincs formában, szóval be kell férnie!
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.30. 22:01:47

Kezdem sajnálni a srácot, mert semmi esélye nincs bizonyítani, ezek az 1-2 percek meg nevettségesek. Hihetetlen és érthetetelen, hogy miért nem kap lehetőséget. Ha ennyire nem számít rá Pep, adja kölcsön, de ez, hogy a szegény gyerek dolgozik a csapattal és alig kap lehetőséget. A mai meccsen simán játszhatott volna egy félidőt, Ibránál csak többet tehetett volna hozzá a játékhoz :roll: :roll:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.30. 00:10:34

Chino írta:Én azt nem igazán értem, hogy miért hanyagolja ennyire Pep, ha a szezon elején úgy tűnik bízott benne, legalábbis több lehetőséget kapott és -lehet hogy én látom rosszul- de nem okozott szvsz senkinek csalódást. Sajnos jött az a sérülés, de ez ennyire derékba törte volna a teljesítményét? Én nem hiszem. Nem tudom mi lehet a háttérben, de úgy néz ki Guardiola valamiért nem bízik benne. Ha nem így lenne nem 6-7 perceket kapna minden második meccsen.
Ráadásul nem kellene feltétlenül Ibra helyén játszatni, mert ott a szélen is jó teljesítményt nyújtott, már ameddig lehetősége volt rá. Nem bírálni akarom a kedves edzőnket, de ha látja hogy Henry idén nagyon kevés, legalább a kisebb meccseken megpróbálhatná mondjuk őt játszatni. Ha nem is egész meccsen de egy-egy félidőt mindenképp kaphatna. Valami lehet van a háttérben amit mi nem tudunk, bár nem hiszem hogy a magatartásával vagy a hozzáállásával lenne baj.
Én eddig ahogy észrevettem Pep bízik a fiatalokban, de nem a nagyon fiatalokban. Bojan még nagyon fiatal ilyen szempontból. Busquets és Pedro is idősebb nála, bőven lehet, hogy csak ez a probléma. Ami szerintem nagyon jó ötlet. Nem szabad hagyni, hogy kiégjen gyorsan egy játékos és szerintem ebben az is közrejátszik, hogy milyen korán kezdett el rendszeresen játszani egy nagyobb klubban, ahol magasak az elvárások, illetve több a kudarc lehetőség (pont az előző miatt). Ezzel úgymond megvédi Pep, ami szerintem elég jó. És már sztem jövőre el is jön az ő ideje, avagy már idény végén.

MessiFan írta:Bojanna kmég van idelye.
Bocsi, az Idelye eléggé szemet szúrt! :D :P (am tudom, hogy bárki elírhat bármit... ;) )
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.29. 22:15:00

FtcSikiHun írta:
Mikaos írta:Tudtok nekem olyan TOP4 csapatot mondani a TOP 4 ligából, amelyben egy 18-19 éves csatár sokszor kap szerepet?
1.Pato-Milan
2.Balotelli-Inter
3. Thomas Müller-Bayern München
4 Carlos Vela vagy Theo Walcott-Arsenal
5.Sérgio Agüero-Atlético Madrid
3 = elfogadom...elfogadnám *
4 = mindketten kevesebbet játszottak, mint Bojan
5. Aguero 21 éves.
*De ha nagyon "szigorú" akarok lenni, akkor sem Pato, sem Müller, sem Vela, sem Walcott "nem játszik", ugyanis nem 18-19 évesek már :) Pont 1 generációs különbség van (focikorosztályban), ami Bojannak pontosan a jövő évet jelenti.
Szóval marad Balotelli és kész :)

LM10
Director del Fútbol

2010.01.29. 21:39:43

„Az kétségtelen, hogy nem játszom igazán sokat, de mást nem kell tennem, mint úgy dolgozni tovább, mint ahogy most is teszem, és arra törekedni, hogy kiharcoljak magamnak egy helyet a csapatban.

Én ilyenkor egyből arra gondoltam, hogy arra vár, hogy Hnery távozzon és ő legyen a balszélső. Nem tudom mért jutott ez eszembe :D De örülnék neki. Főleg ha Silva jönne Henry helyett, aki nem egy gólzsák.

Bojan nagyon tehetséges játékos, és nem csak a szája nagy.17 évesen a 2007-2008-as szezonban is kiemelkedett, az mind1, hogy miért játszott, de bizonyított. Játékban formán kívül is jó, de a gólok csak úgy jönnének ha folyamatosan játszana. Remélem jövőre már alap ember lehet, és bekerül még a válogatottba is :wink:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.29. 21:35:29

Chino írta:Akkor azt mondd meg, hogy még fiatalabban Rijkard-nál miért kapott annyi lehetőséget. Pedig akkor még tényleg ott volt a tojáshéj a fenekén és nem is rossz szezont produkált.
Eto'o sérült volt, R10 partyzott, Messi sérült volt 2 hetente... ezért volt a Henry-Bojan-Dos Santos trio nemegyszer abban a szezonban...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.29. 21:15:47

Mikaos írta:Tudtok nekem olyan TOP4 csapatot mondani a TOP 4 ligából, amelyben egy 18-19 éves csatár sokszor kap szerepet? (Milan - Pato 1., Inter - Balotelli 2.. és a többi? - N'Gog "nem ér", mert valszeg annyi lehetőséget sem kapna, mint Bojan, hogyha egészséges lenne Torres.)
Én nekem nem rémlik.
És ezt tudja Bojan is. Mindenkinek ki kell várni a sorát, kivéve, ha Messi-szerű zsenialitással rendelkezik valaki, mert akkor nincs kérdés.
Akkor azt mondd meg, hogy még fiatalabban Rijkard-nál miért kapott annyi lehetőséget. Pedig akkor még tényleg ott volt a tojáshéj a fenekén és nem is rossz szezont produkált.
Forca Barca!!!!
gianni
Entrenador del Barça

2010.01.29. 20:09:52

Mikaos írta:Tudtok nekem olyan TOP4 csapatot mondani a TOP 4 ligából, amelyben egy 18-19 éves csatár sokszor kap szerepet? (Milan - Pato 1., Inter - Balotelli 2.. és a többi? - N'Gog "nem ér", mert valszeg annyi lehetőséget sem kapna, mint Bojan, hogyha egészséges lenne Torres.)
Én nekem nem rémlik.
És ezt tudja Bojan is. Mindenkinek ki kell várni a sorát, kivéve, ha Messi-szerű zsenialitással rendelkezik valaki, mert akkor nincs kérdés.
Tudtok nekem olyan csapatot mondani a TOP4 ligából amely jobb lenne a Barca-nal? :D :D :D
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.01.29. 20:03:12

Én nekem nem rémlik.
1.Pato-Milan
2.Balotelli-Inter
3. Thomas Müller-Bayern München
4 Carlos Vela vagy Theo Walcott-Arsenal
5.Sérgio Agüero-Atlético Madrid
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.29. 19:53:48

Tudtok nekem olyan TOP4 csapatot mondani a TOP 4 ligából, amelyben egy 18-19 éves csatár sokszor kap szerepet? (Milan - Pato 1., Inter - Balotelli 2.. és a többi? - N'Gog "nem ér", mert valszeg annyi lehetőséget sem kapna, mint Bojan, hogyha egészséges lenne Torres.)
Én nekem nem rémlik.
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.29. 19:32:33

Én azt nem igazán értem, hogy miért hanyagolja ennyire Pep, ha a szezon elején úgy tűnik bízott benne, legalábbis több lehetőséget kapott és -lehet hogy én látom rosszul- de nem okozott szvsz senkinek csalódást. Sajnos jött az a sérülés, de ez ennyire derékba törte volna a teljesítményét? Én nem hiszem. Nem tudom mi lehet a háttérben, de úgy néz ki Guardiola valamiért nem bízik benne. Ha nem így lenne nem 6-7 perceket kapna minden második meccsen.
Ráadásul nem kellene feltétlenül Ibra helyén játszatni, mert ott a szélen is jó teljesítményt nyújtott, már ameddig lehetősége volt rá. Nem bírálni akarom a kedves edzőnket, de ha látja hogy Henry idén nagyon kevés, legalább a kisebb meccseken megpróbálhatná mondjuk őt játszatni. Ha nem is egész meccsen de egy-egy félidőt mindenképp kaphatna. Valami lehet van a háttérben amit mi nem tudunk, bár nem hiszem hogy a magatartásával vagy a hozzáállásával lenne baj.
Forca Barca!!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.29. 13:47:26

LG írta:Akkor mióta Guardiola az edző, azóta nagyon rosszul dolgozhat Bojan, Touréval együtt. De tavaly Caseres is borzasztóan dolgozhatott. Én nem hinném...Egyszerűen ezek az emberek nem Guardiola emberei.
Én meg azt nem hiszem,h nem volnának Guardiola emberei.Azt meg nem mondtam,h rosszul dolgoznak hanem nem elég jól...van aki náluk jobban melózik ezért az a másik játszik sztem.

Mert vegyük pl Yayát.Vajon mi olyat csinált ami miatt már nem Guardiola embere?Mert tavaly főleg a szezon második felében olyannyira az embere volt,h még belső védőként is számolt vele...nyilván azért mert megérdemelte,kiharcolta,h számoljanak vele.Ha meg olyannyira nem lenne az embere ahogy mondod akkor ugyan azt megcsinálhatta volna vele is mint Eto'o-val..

Ugyan így Bojan.Igazából ha baja lenne vele akkor sztem nyugodt szívvel kölcsönadta volna úgy ahogy kölcsön adta Hlebet vagy Cacerest.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.01.29. 10:34:04

Bojanna kmég van idelye. Lehet nem koránérő tipus de ez tuti hülyeség mert ha jól tudom 7-8 éves korában hozták ide. Ilyen korban honnan lehet megállapítani hogy jó futbalista lesz? Egyébként nem ügyetlen Krkic. Szerintem ha Ibra nemtom hány év múlva elmegy akkor ő átveheti a helyét. Addigra simán lesz 1 elsőszámú középcsatárszintű.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.29. 10:11:08

Na most.Láthatóan nem egészen jó a meló ahogy azt most teszi.Nyilván ezért nem kap játékperceket mert nem felel meg Guardiolának(ha nem így lenne biztos játszatná úgy hiszem).Szóval így hiába törekszik arra,h kiharcolja a helyét mert nem lesz magától jobb ahogy dolgozik.

Arra kellene törekedni,h még annál is jobban melózzon mint ahogy most teszi,akkor fog bekerülni a csapatba,szvsz.De biztos ezt tudja Ő magától is...

Az pedig természetes,h jól érzi magát a csapatban de ki ne érezné jól magát? Smile

Mindegy,én igazából még mindig nagyon bizakodó vagyok a jövőjével kapcsolatban,mert elhivatottnak tűnik nem pedig elkeseredettnek.És rendkívül optimista.A tehetség meg szerintem adott.
Akkor mióta Guardiola az edző, azóta nagyon rosszul dolgozhat Bojan, Touréval együtt. De tavaly Caseres is borzasztóan dolgozhatott. Én nem hinném...Egyszerűen ezek az emberek nem Guardiola emberei.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.29. 02:20:43

Számomra elég érdekes ez a Bojan interjú.

Egyfelől ugye örülök,h rendkívül optimista és igazán elhivatottnak tűnik.Ez szuper reméljük,h meg is lesz az eredménye és valóban marad a csapatnál még jó sokáig.Én nem bánnám.

Viszont a másik amit mond az furcsa nekem.

„Az kétségtelen, hogy nem játszom igazán sokat, de mást nem kell tennem, mint úgy dolgozni tovább, mint ahogy most is teszem, és arra törekedni, hogy kiharcoljak magamnak egy helyet a csapatban.

Na most.Láthatóan nem egészen jó a meló ahogy azt most teszi.Nyilván ezért nem kap játékperceket mert nem felel meg Guardiolának(ha nem így lenne biztos játszatná úgy hiszem).Szóval így hiába törekszik arra,h kiharcolja a helyét mert nem lesz magától jobb ahogy dolgozik.

Arra kellene törekedni,h még annál is jobban melózzon mint ahogy most teszi,akkor fog bekerülni a csapatba,szvsz.De biztos ezt tudja Ő magától is...

Az pedig természetes,h jól érzi magát a csapatban de ki ne érezné jól magát? :)

Mindegy,én igazából még mindig nagyon bizakodó vagyok a jövőjével kapcsolatban,mert elhivatottnak tűnik nem pedig elkeseredettnek.És rendkívül optimista.A tehetség meg szerintem adott.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt