Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is pont így vagyok. Debrecenbe fogok járni a Műszaki karára építőmérnök szakra. Nekem is kedden beíratkozás, 5.-én évnyitó, 6.-án kezdődik a regisztrációs hét vagy minek hívják.torrentkiller írta:Én most kezdem az egyetemet. Mivel az oktatás csak 6-án kezdődik, és a héten beiratkozás, évnyitó stb. lesz, na meg matek felkészítő, így a legnagyobb bajom az, hogy hogyan jutok el időben a város egyes pontjaira. Mivel a Bánki itt van a kolesz mellett, az évnyitó a Művészetek Palotájában lesz, a matek felkészítő meg vhol Óbudán
Én most kezdem a középsuliból az utolsó évem így egy kicsit húzós lesz mivel nemsokára szalagavató (október közepe) Utána meg ezerrel az érettségire mivel a cél a Corvinus 448/480 pont kell oda szóval elég húzós bekerülni.messideco írta:Kezdődik a suli. Ki hányadik osztályt/évét kezdi, ki milyen reménnyel vág neki az iskolának?
Milyen jó, hogy nekünk csak két hét múlva kezdődik
Földrajz helyett Természetismeret volt eddig. Kb egy és ugyanaz, csak más a nevük.messideco írta:Fecoo: hiszi a piszi
Azért furcsa, hogy biosz,földrajz,fizkika stb csak hetedikben jönnek be. Nekünk 4.-ben már volt földrajz és töri, 5-ben biosz, 6-ban fizika és 7-ben kémia.
Kilencedikben szoktak beavatási ceremóniák, értsd szívatások lenni?
Jajamessideco írta:Fecoo: hiszi a piszi
Azért furcsa, hogy biosz,földrajz,fizkika stb csak hetedikben jönnek be. Nekünk 4.-ben már volt földrajz és töri, 5-ben biosz, 6-ban fizika és 7-ben kémia.
Kilencedikben szoktak beavatási ceremóniák, értsd szívatások lenni?
Nekünk is pont ígymessideco írta: Azért furcsa, hogy biosz,földrajz,fizkika stb csak hetedikben jönnek be. Nekünk 4.-ben már volt földrajz és töri, 5-ben biosz, 6-ban fizika és 7-ben kémia.
messideco írta:Kezdődik a suli. Ki hányadik osztályt/évét kezdi, ki milyen reménnyel vág neki az iskolának?
most megyek kozepsuliramessideco írta:Kezdődik a suli. Ki hányadik osztályt/évét kezdi, ki milyen reménnyel vág neki az iskolának?
az írásodból nagyon azt szűröm le, h te se tanulsz 24 órából 25ötS.Agüero írta: Én most leszek 7.-es és nehéz évet várok.
Most jön be a biosz, fizika, kémia, föci.
Remélem nem lesznek olyan nehezek amilyennek gondolom.
Eddig kitűnő voltam és remélem maradok is az, bár már nem várom el magamtól, h újra kitűnő legyek.![]()
Örülök, ha csak 1-2 tárgyból leszek 4-es.
Eddig még nem kellett sokat tanulnom a kitűnőséghez, de most már azért kell valamennyit tanulni is.![]()
Én most leszek 7.-es és nehéz évet várok.messideco írta:Kezdődik a suli. Ki hányadik osztályt/évét kezdi, ki milyen reménnyel vág neki az iskolának?
9-be megyek,ugyancsak 2 het mulva,mit mondjak,sulit nem valtottam,osztalytarsak nagy resze marad,szoval jo lesz.Kedvenc tanarunk szerint most kezdodik az igazi elet(jo ertelemben)....meglatjuk.varni nem varom,de igy is iden vagyok ugy vele,hogy ha jonnie kell akkor jon is...eddig iszonyodtam tole.messideco írta:Kezdődik a suli. Ki hányadik osztályt/évét kezdi, ki milyen reménnyel vág neki az iskolának?
Szeretnék rengeteg rengeteg sok szomorú madridszurkoló diákot és diáklányt látni májusban.messideco írta:Kezdődik a suli. Ki hányadik osztályt/évét kezdi, ki milyen reménnyel vág neki az iskolának?
Gratula!Fernando írta:Túl vagyok rajta. 99,5%. Valahol [auto_cenzúra]ás azért ez Lényegen nem változtat.
Előrehozottba megcsináltam már a magyar emeltet meg a törit + info közép. Nekem az osztályozó ugyanúgy szóbeli írásbeliből állt. Az, hogy ez mennyire hivatalos mennyire nem, nem tudom. Szerintem ez sulinként változhat, nem úgy mint az érettségi.
Fernando írta:Túl vagyok rajta. 99,5%. Valahol [auto_cenzúra]ás azért ezLényegen nem változtat.
Előrehozottba megcsináltam már a magyar emeltet meg a törit + info közép. Nekem az osztályozó ugyanúgy szóbeli írásbeliből állt. Az, hogy ez mennyire hivatalos mennyire nem, nem tudom. Szerintem ez sulinként változhat, nem úgy mint az érettségi.
Nekem angol osztályozó vizsgám lesz csütörtökön. Előrehozott érettségi végett.Fernando írta:Holnap szorítsatok nekem! Pótvizsga, üzleti gazdaságtan... finom kombó...