2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegnap nagyot küzdött a csapat, mindenki odatette magát! A legjobban Piqué támadásba belépései és Maxwell mentései tetszettek, sokszor csak ő ért vissza!!! Nem érdekel, ha nem nyernek, ha így odateszik magukat!!!Frányó István írta:Ez a csapat elérte azt, hogy egy 1-1-es döntetlen után egyes szurkolók fanyalogjanak, és hogy a Real Madridnál ne arról beszéljenek, hogy "majd a Clássico-n ők megvernek minket", hanem imádkozzanak, hogy más csapatok tegyék ezt meg! Ez a csapat elérte azt, hogy ha nincs meg a meccsenkénti 3-as gólátlag, akkor az - kis túlzással élve - főoldalas hír legyen! Elérte azt, hogy több, mint 20 zsinorbn győztes bajnoki után egy döntetlen egyeltalán téma legyen!
Pep a kinevezésekor azt mondta: "Mindig meg fogom nekik boocsátani, ha nem nyernek. De sosem fogom nekik elnézni, ha nem küzdenek!"
Hát, ennek a csapatra én sosem fogok tudni haragudni, mert ezek a játékosok igazi hősök!
Nagyon egyetértek veled. Lehet, hogy gyengébben játszottak, és fáradtabbak voltak a kelleténél, de a küzdés érezhető volt!Frányó István írta:Ez a csapat elérte azt, hogy egy 1-1-es döntetlen után egyes szurkolók fanyalogjanak, és hogy a Real Madridnál ne arról beszéljenek, hogy "majd a Clássico-n ők megvernek minket", hanem imádkozzanak, hogy más csapatok tegyék ezt meg! Ez a csapat elérte azt, hogy ha nincs meg a meccsenkénti 3-as gólátlag, akkor az - kis túlzással élve - főoldalas hír legyen! Elérte azt, hogy több, mint 20 zsinorbn győztes bajnoki után egy döntetlen egyeltalán téma legyen!
Pep a kinevezésekor azt mondta: "Mindig meg fogom nekik boocsátani, ha nem nyernek. De sosem fogom nekik elnézni, ha nem küzdenek!"
Hát, ennek a csapatra én sosem fogok tudni haragudni, mert ezek a játékosok igazi hősök!
Ha lenne lájk gomb, asszem már kaptál volna erre páratFrányó István írta:Ez a csapat elérte azt, hogy egy 1-1-es döntetlen után egyes szurkolók fanyalogjanak, és hogy a Real Madridnál ne arról beszéljenek, hogy "majd a Clássico-n ők megvernek minket", hanem imádkozzanak, hogy más csapatok tegyék ezt meg! Ez a csapat elérte azt, hogy ha nincs meg a meccsenkénti 3-as gólátlag, akkor az - kis túlzással élve - főoldalas hír legyen! Elérte azt, hogy több, mint 20 zsinorbn győztes bajnoki után egy döntetlen egyeltalán téma legyen!
Egyetértek veled, de 16 győztes bajnoki sorozatunk volt, nem volt meg a 20Frányó István írta: Elérte azt, hogy több, mint 20 zsinorbn győztes bajnoki után egy döntetlen egyeltalán téma legyen!
látod,az egész a te hibád!S.Agüero írta:Rég láttam ilyen rossz Barcát a pályán, de kell ez is.
Amúgy ja, csak Iniestát és Militot nem tippeltem meg jól.![]()
Fejemet rátettem volna, h ez x lesz.
Megmondtam én ezt a meccs előtt is, h nem nyerünk.
Na ez viszont nagy hülyeség. Az Espanyol tény h utál minket,de hogy feladják a saját céljukat csak azért hogy nehezítsék a mienket,ez nagy hülyeség szerintem.Lionel85 írta:
Ma este 5 pont lesz már csak az előnyünk, mert az Espanyol leadja a meccset, ebben biztosak lehetünk! Ők sem szívlelik a Barcát és ott nehezítik meg a dolgunkat, ahol tudják.
Nyilván de a kollega azt fogalmazta meg lényegében hogy bunker ellen mindig pofára esés van.Buitre írta: félreértés ne essék, erről csak ti tehettek és a stílusotok.
Ez meg inkább az utóbbi két évre igaz idén már bőven látható volt hogy a játékunk nyomokban kontrát tartalmazhatsokszor, amikor adódik az alkalom a kontrára, inkább visszafordultok, majd lassan és módszeresen begyömöszölitek az ellenfelet a büntetőterületükre. aztán se ki, se be... ez az egyénként tökélyre fejlesztett játékfelfogásotok hátulütője.
félreértés ne essék, erről csak ti tehettek és a stílusotok. sokszor, amikor adódik az alkalom a kontrára, inkább visszafordultok, majd lassan és módszeresen begyömöszölitek az ellenfelet a büntetőterületükre. aztán se ki, se be... ez az egyénként tökélyre fejlesztett játékfelfogásotok hátulütője.15 meccsen 14ből bunker ellen kell fociznunk
15 meccsen 14ből bunker ellen kell fociznunk. Picit erőszakosabb volt most a Gijón mint a többi spanyol selejtcsapat(a liga 95%-a) de sokban nem tért el a felfogása a többi csapathoz képest.mess2009 írta: ezek persze az utólag könnyű kategóriák, de az, hogy a betömörülő védelmek kiszúrnak velünk sajnos már szinte típus hibánk.