Bocs a hangnemért de már a sírba kergetnek ezzel a leviszem a gólvonalig felfogással. Egyszerűen nem bírom felfogni

Mé vége a meccsnek vagy ezt hogy érted?????.......és ha rúg két gólt a végén akkor is ezt fogod gondolni vagy csak azt hogy az elején halvány volt??biandrata írta:azért Messi ma sem mutatott sokat
Az tény hogy rá is játszott de Márquez nem talált labdát csak lábat más kérdés hogyha nem játszik rá a srác akkor szerintem befújják......megúsztuk,szerencsénk van,szerintemkovinho írta:Nem volt tizenegyes, a srác gyönyörűen eldobta magát, mielőtt odaért Marquez lába. Egyébként gyönyörűen csinálta a Sportingos srác. (mármint az esést)Gyurinho írta:Közben megúsztuk.......hát bizony-bizony de ez tizenegyes.....nem baj ezek után még 2-t 3-at be kéne rámolni ha már a bíró is velünk van...
Nem volt tizenegyes, a srác gyönyörűen eldobta magát, mielőtt odaért Marquez lába. Egyébként gyönyörűen csinálta a Sportingos srác. (mármint az esést)Gyurinho írta:Közben megúsztuk.......hát bizony-bizony de ez tizenegyes.....nem baj ezek után még 2-t 3-at be kéne rámolni ha már a bíró is velünk van...
A burgosban nyomta és betalált a Gijonnak is.Boixos írta:egyértelmű!!!gekkodan írta:ki kell tömni őket, 5 alatt nincs hazamenés.
ezeket meg lehet takarni, mert - eddig legalábbis - nagyon pudingok.
azt mondta a bemondó gyerek, h a fradista limperger zsolt is nyomta a hihonban?
egyértelmű!!!gekkodan írta:ki kell tömni őket, 5 alatt nincs hazamenés.
sry 2:0 van és 2:1-et tippeltem,elírtam.Gyurinho írta:Jól van borulni látszik a tippem 2:0...de nem baj csak nyerjünk 4-gyel ......mer ezen az estén benne van a gól a srácokban....még szerintem kettő,....nem gondoltam volnahogy ilyen jól fogunk játszani,a helyzet kihasználásról nem is beszélve.![]()
...csak így tovább....