Szasztok!
En eleg gazosnak tartom az atigazolasi politikankat nemtom minek fukarkodunk... van 2-3 serules es nem marad csak pados jatekos, jo nem kell real-os pelda se de meg kene talalni az arany kozeputat: ha kell 1 posztra igazolni vegyunk jot...
Raferne a csapatra egy kis erosites.. Ustari siman johetne 100x jobb mint valdez igy a 2 jelen kapusunkbol 1et el kene adni...
Vedelem.. hat nemtom egy univerzalis hatved kene mind1 h jobb vagy bal oldal de kozepen is tudna jaccani az lenne a legjobb, de a hatvedsorunk jelenleg pont jo szerintem eleg jatekossal igaz oleguer-t eladhatnank akkor mar...
Kozeppalya: 1etertek mindenkivel VKP kene igazolni vagy tamadobbat es xavi-t hatrarakni.. motta mehetne xabi alonso vagy valami bantu srac aki iranyitokat reggelizik...
Tamado szekcio: hat igen itt talalom a legtobb problemat ezquerro,maxi lopez, gudjonszen meg talan guily is mehetnenek a levesbe helyettuk kene 1-2 ember pl 1 trezeguet szeru befelyezo csatar szerintem eto nem lenne gaz a szelen se de mondjuk nemtom ha kibekkeljuk ezt az evet szerintem jovo evben dos santon mar a nagyoknal lesz ra egy evre pedig nagyon remelem felhozzak utana krkic-et is bar nem ertem eddig miert nem tettek meg na mindegy... Rossi-nak is tudnek orulni ugyes a srac az tuti....
12M euroert johetne lampard annyit boven meger...
akkor edmilson mehetne a vedosorba es meg mindig ott van motta ha midnen kotel szakad...
C. ronaldo is johetne, lehet hogy paraszt de a jateka bele illene acsapatba azert ha belegondolunk hogy guily helyett ott lenne a jobb oldalon eto-val es roni-val vagy messi-vel de legalabb lenne rotacio es ha jon 1 serules nem olyannak kell beugrani aki 6honap alatt jaccott 20percet...
Na roviden ennyi... csakooooo:P