Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És az utobbi 3 hazai klasszikuson 2 pont, ez szégyen....25 év alatt nem kaptunk ki otthon, Rijkaardnak 2x is sikerült, + 2 döntetlen, egyedül egy szép 3-0 volt, de 5 meccsből 1 gy, 2d, 2vultrasur írta:Á naon nagyon örültem elmondhatatlan,szép gól,4 meccs óta veretlenül a Barca ellen,az kár hogy, Ramos megsérűlt így sajnos Saviola nem állt be de a legfontosabb 7 pont.
nem tudom, én nem nagyon emlékszem arra, h az említett összeesés előtt találkoztak volna, már úgy, h az fel is tűnjön... bár lehet, h rosszul emlékszem. amit írtál az is inkább arra vonatkozik, h belül takarított rendesen a gyerek, ronaldinho meg inkább a széleken próbálkozott, sajnos hiába.awertzu1 írta: eztis cáfolom egy picit.. általában pepe megelőzőtt mindenkit és ha ronaldinho esetleg mégis megkapta a labdát egyszerűen belevezette ramosba vagy pepébe.. ( jó votlak kivételek is de egy momentumtól eltekintve a ronaldinho beadások nem keltettek túl nagy zűrt.. )
R10 nem bírja a piátdr. Mezey írta:Ja azt meg magyarázza el nekem valaki hogy ha R10 meg a robinyó együtt piálnak, akkor miért csak a roni van [auto_cenzúra] passzban?
RobinhoKing írta:
Idézet:
És szerncsések voltak, mert minden labda hozzájuk pattant a gól pedig egy lecsúszott lövésből született.
most ezt ugye te sem gondolod komolyan?bocs de ez eléggé röhejes.
könnyű bármire is ráfogni, hogy röhejes, de cáfold meg bátran
eztis cáfolom egy picit.. általában pepe megelőzőtt mindenkit és ha ronaldinho esetleg mégis megkapta a labdát egyszerűen belevezette ramosba vagy pepébe.. ( jó votlak kivételek is de egy momentumtól eltekintve a ronaldinho beadások nem keltettek túl nagy zűrt.. )ezen mondjuk én is csodálkoztam, h mitől vette le pepe ronaldinhót a pályáról. egyszerűen elesett a gyerek ronaldinho előtt, azt szevasz.
Ez igaz.Rivaldo11 írta:Ronaldinhoról meg annyit: Meccsek óta nem fújják le az ellene elkövetett szabályítalanságoknagy részét.
Földindulás? Meteoritzápor? Hólavina? Tengerrengés? Válassz, Szandi.Szandi írta:Ja. Mindeki ezt várta ezt mondta ebben bízott, hogy idényeleji forma, lesz ez még jobb is, az új igazolások beépülnek, belelendülünjk..közbe meg...még gyatrább lett....Igazándiból legjobban Puyol(éka)t sajnálom...remélem azért jó karácsonyuk lesz...nem lennék most a helyükben. Iszonyú érzés lehet.
Mi kell még ahhoz, hogy edzőváltás legyen?
Inkább azt mondanám: Nem volt jobb oldal, nem volt ami "széthúzza egy kicsit a madrid belső kettősét Eto'o-ról. Ha van egy kis területe, Pepe dolga picikét nehezebb lett volna.Boixos írta: ezen mondjuk én is csodálkoztam, h mitől vette le pepe ronaldinhót a pályáról. egyszerűen elesett a gyerek ronaldinho előtt, azt szevasz. nem is nagyon találkoztak többször, mert inkább ramossal vívott a brazilunk...
mondjuk ettől még a samut kiiktatta sajnos.
nem tudom.. sztem, ha reggelig nyomjuk, akkor sem rúgtunk volna gólt. hiányzott a fantázia a brigádból, rakkolva meg nem mindig megy a bugi.nagy mate írta:Egyszerűen szerencsélyük volt ,ha 10 perccel tovább húzza Mejuto Gonzalez a meccset tuti jó irányba módosul a meccs! Szerencsések voltak nincs mit hozzáfűzni!
ezen mondjuk én is csodálkoztam, h mitől vette le pepe ronaldinhót a pályáról. egyszerűen elesett a gyerek ronaldinho előtt, azt szevasz. nem is nagyon találkoztak többször, mert inkább ramossal vívott a brazilunk...rolandeco írta:Szerintem Ronaldinhora nem igaz(nem akarom védewni ronaldinhot sem),h csak esett botlott, mert igazából nem volt köze sem a labdához pl:Pepének mer Ramosnak ott az oldalvonal mellett,amik büntetlenek maradtak, és ha úgy beseggelnek eléd,akkor te is összeesel, bármennyire nagy sportújságíró vagy...!
könnyű bármire is ráfogni, hogy röhejes, de cáfold meg bátranRobinhoKing írta:most ezt ugye te sem gondolod komolyan?bocs de ez eléggé röhejes.És szerncsések voltak, mert minden labda hozzájuk pattant a gól pedig egy lecsúszott lövésből született.