Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Belletti=Alves?????thegreek írta:Zambrotta jo lenne baloldalt, de en Alvest semmivel sem tartom jobbnak Bellettinel.
Azert az, hogy lampard rugotechnikaja a legjobb 3ban egy kicsit tulzas, altalaban nagycsapatok ellen nem csinal semmit (kiveve ellenunk talalat egy makos golt).
Essienre pedig nagyon keves esely van.
Egyetértek.Mr. Master írta:Nyuljunk a zsebünkbe, hozzuk el azt az Essien-kölyköt minden áron. Iniesta-Deco-Xavi és kreativitásban szerintem Lampard csak utánuk következik..
Köszönömkovinho írta:Én valakit szájon rugdosok ha elmegy Deco! Szerintem ő a világ legjobb kp-a nekem senki se beszéljen a Lampard - Deco cseréről! Hajrá Deco! Hajrá Barca!!-Deco- írta:Lampard sztem biztos nem fog jönni...Főleg nem Deco helyére![]()
Nehogy már jó legyen Murinhonak![]()
Meg Deco kell a csapatba.. Ott a többi rosszabb játékos... Azoknak kéne menniük.. Majd fognak is biztos, de mikor?![]()
De most komolyan... Nem csak azért mert nagy Deco-fan vagyok, de hülye lenne eladni őt a Barca![]()
Ronnie mellett ő a másik nagy játékosa a Barcának sztem...
Én már a Porto óta nagy rajongója vagyok, szóval tudom, hogy mit tudMeg már bizonyított a Barcában is nem egyszer..
![]()
(nem írok több Decos mondatot
![]()
)
Én valakit szájon rugdosok ha elmegy Deco! Szerintem ő a világ legjobb kp-a nekem senki se beszéljen a Lampard - Deco cseréről! Hajrá Deco! Hajrá Barca!!-Deco- írta:Lampard sztem biztos nem fog jönni...Főleg nem Deco helyére![]()
Nehogy már jó legyen Murinhonak![]()
Meg Deco kell a csapatba.. Ott a többi rosszabb játékos... Azoknak kéne menniük.. Majd fognak is biztos, de mikor?![]()
De most komolyan... Nem csak azért mert nagy Deco-fan vagyok, de hülye lenne eladni őt a Barca![]()
Ronnie mellett ő a másik nagy játékosa a Barcának sztem...
Én már a Porto óta nagy rajongója vagyok, szóval tudom, hogy mit tudMeg már bizonyított a Barcában is nem egyszer..
Ez mi ez a baromság már megint???madridista.hu írta:14:59 - Pályán kívül is "El Clasico"! A Real Madrid és a Barcelona is komoly erőket mozgósít Cristiano Ronaldo megszerzése érdekében. A portugálra a fővárosiaknak van nagyobb esélye, mert a katanánok inkább Lampradra összpontosítanának. Mijatovic a következő hetekben már el is kezdené a tárgyalásokat Ronaldo ügyében. (Sport - katalán)
Nem feltétlenül jobb. Nem teljesen ugyanaz a posztjuk, más játékrendszerben, más játékstílusban bármelyikük lehet jobb.Game90 írta:Lampard egy tipikus angol játékos sztem. Deco sokkal jobb játékos és még technikás isAtesz írta:Sztem egy baromság az, hogy Lampard munkás játékos.
Azért Lampardot se mondanám falábúnak...Game90 írta:Lampard egy tipikus angol játékos sztem. Deco sokkal jobb játékos és még technikás isAtesz írta:Sztem egy baromság az, hogy Lampard munkás játékos.
Lampard egy tipikus angol játékos sztem. Deco sokkal jobb játékos és még technikás isAtesz írta:Sztem egy baromság az, hogy Lampard munkás játékos.