HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
-
- Barça B
gergo9 írta:Ha kell küldök e-mailbe torrentfájlt!!!! Angol nyelvű a film de van hozzá sztem felirat de azt le kell szedni hozzá!!!!!barcafan91 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZN239G6a ... re=related
ez nagyon nagynem tudja vki h ez vmi filmbe volt-e mert van még folytatása is? v cs simán csináltak kisvideót? ha vki tud róla vmit légyszi irjon
akk légyszi küld ha ráérsz. előre is kösz
Vandersexxx club?Ordog írta:Ez a film nekem is megvan! Rohadt jó film:DDD Nem csak ez a jelenet, hanem minden más is benne:DD (én is torrentről szedtem le)
A MU szurkolók a legnagyobbak benne az kétségtelen, de az egész film hemzseg a jobbnál jobb poénokban. Ha szájzsibbadást akarsz szerezni magadnak akkor mindenképp nézd meg:DDD

nem tudni h van-e v lesz-e folytatása?
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez a film nekem is megvan! Rohadt jó film:DDD Nem csak ez a jelenet, hanem minden más is benne:DD (én is torrentről szedtem le)
A MU szurkolók a legnagyobbak benne az kétségtelen, de az egész film hemzseg a jobbnál jobb poénokban. Ha szájzsibbadást akarsz szerezni magadnak akkor mindenképp nézd meg:DDD
-
- Director del Fútbol
Ha kell küldök e-mailbe torrentfájlt!!!! Angol nyelvű a film de van hozzá sztem felirat de azt le kell szedni hozzá!!!!!barcafan91 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZN239G6a ... re=related
ez nagyon nagynem tudja vki h ez vmi filmbe volt-e mert van még folytatása is? v cs simán csináltak kisvideót? ha vki tud róla vmit légyszi irjon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2008.04.28. 15:50:57-kor.
-
- Barça B
senzu írta:ez a Eurotrip című filmből vanbarcafan91 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZN239G6a ... re=related
köszi. és nem tud h honnan lehet leszedni?
- senzu
- Entrenador del Barça
ez a Eurotrip című filmből vanbarcafan91 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZN239G6a ... re=related
-
- Barça B
http://www.youtube.com/watch?v=ZN239G6a ... re=related
ez nagyon nagy
nem tudja vki h ez vmi filmbe volt-e mert van még folytatása is? v cs simán csináltak kisvideót? ha vki tud róla vmit légyszi irjon
ez nagyon nagy

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jaja,már tudom én is,tegnap volt a híradóbandoki írta:Ellopták a kábeleket akkor is és most is.ozsimiki írta:![]()
Tegnap 20 óra körül elment a netem,és egész este nem is volt, csak úgy mint 1 hete kb,de akkor azért mert ellopták a kábeleket (t-online)![]()
Felhívom őket,aszondja nem tudnak semmi gondról most, vihar sem volt,és modemem is működött,ma reggelre ismét volt net,csak sajnáltam azt a 15eurot amivel beneveztem egy tegnap esti póker tornára![]()
![]()

7végére már nem is nevezek,lehet folytatódik ez a tendencia,de milyen rendesek már a tolvajok,mindig szombat este lopják

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Ellopták a kábeleket akkor is és most is.ozsimiki írta:![]()
Tegnap 20 óra körül elment a netem,és egész este nem is volt, csak úgy mint 1 hete kb,de akkor azért mert ellopták a kábeleket (t-online)![]()
Felhívom őket,aszondja nem tudnak semmi gondról most, vihar sem volt,és modemem is működött,ma reggelre ismét volt net,csak sajnáltam azt a 15eurot amivel beneveztem egy tegnap esti póker tornára![]()
![]()
- senzu
- Entrenador del Barça
A.C.A.B.Drigo írta:Nagyon sok helyen csinálták azt, hogy egyszerűen kiraktak egy 30as táblát 15öst stb. A rendőrök meg kiállltak mögé. Aki ott lekik 5-10 vagy több éve, az már nem nézeget ilyeneket, nem keveset szoktak ilyenkor kaszálni, jópár ismerősöm járt már így...
Inkább ez a vérlázító.
-
- Eurobarca Staff
Nagyon sok helyen csinálták azt, hogy egyszerűen kiraktak egy 30as táblát 15öst stb. A rendőrök meg kiállltak mögé. Aki ott lekik 5-10 vagy több éve, az már nem nézeget ilyeneket, nem keveset szoktak ilyenkor kaszálni, jópár ismerősöm járt már így...
Inkább ez a vérlázító.
Inkább ez a vérlázító.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
"Ha pedig kint van egy sebességkorlátozó tábla, mondjuk egy 30-as, akkor ha ott ötvennel megyek az már 60.000Ft?"
Igen.
Én csak azzal nem értek egyet, hogy ha autópályán lépem túl a megengedett sebességet ~67%-kal, tehát 210 felett kolbászolok, ugyanannyit fizetek, mintha a 30-as táblánál megyek 50-nel.
Valahol ez el van tájolva...
Mondjuk rengeteg helyen hülye módon vannak kint ezek a 30-asok, semmi értelmük. Lehet hogy már 1 éve befejezték az útfelújítást de még kint vannak a táblák.
Igen.
Én csak azzal nem értek egyet, hogy ha autópályán lépem túl a megengedett sebességet ~67%-kal, tehát 210 felett kolbászolok, ugyanannyit fizetek, mintha a 30-as táblánál megyek 50-nel.

Valahol ez el van tájolva...

Mondjuk rengeteg helyen hülye módon vannak kint ezek a 30-asok, semmi értelmük. Lehet hogy már 1 éve befejezték az útfelújítást de még kint vannak a táblák.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miki!
Ez dühítő! Csak beszedik a sok pénzt, ha meg valamai baj van, széttárják a katjukat!
MÁS!
Remélem, a sofőrök felkészültek a május 1-jétől érvénybe lépő büntetési tételekre, ill. a KRESZ előírásainak fokozott betartására! A büntetési tételek vérlázítóak. Ha lakott terülten belül 50 km/h helyett 65-tel megyek már 30.000 rugóra büntetnek. Én elhiszem, hogy sok a gyorshajtó, sok balesetet okoznak, hogy fittyet hánynak a szabályokra, de ez akkoris túlzó. Egyedül az ittas vezetőkkel kapcsolatos új szabályokat támogatom, mert aki ivott, az ne üljön volán mögé. Aki pedig lebukik így, attól jó időre vegyék el a jogsiját, sőt, esetleg kapjon 30 vagy 60 napos elzárást is. Ha pedig kint van egy sebességkorlátozó tábla, mondjuk egy 30-as, akkor ha ott ötvennel megyek az már 60.000Ft? Pukkadjanak meg, és költsék gyógyszertárra!És a rendőrségnek most van kapacitása, mivel a ahtárőröket is beolvasztották a soraikba, így a létszámuk jelentősen megnőtt. Aki teheti, inkább biciklizzen - de akkor se igyon, mert megbüntetik.

Ez dühítő! Csak beszedik a sok pénzt, ha meg valamai baj van, széttárják a katjukat!
MÁS!
Remélem, a sofőrök felkészültek a május 1-jétől érvénybe lépő büntetési tételekre, ill. a KRESZ előírásainak fokozott betartására! A büntetési tételek vérlázítóak. Ha lakott terülten belül 50 km/h helyett 65-tel megyek már 30.000 rugóra büntetnek. Én elhiszem, hogy sok a gyorshajtó, sok balesetet okoznak, hogy fittyet hánynak a szabályokra, de ez akkoris túlzó. Egyedül az ittas vezetőkkel kapcsolatos új szabályokat támogatom, mert aki ivott, az ne üljön volán mögé. Aki pedig lebukik így, attól jó időre vegyék el a jogsiját, sőt, esetleg kapjon 30 vagy 60 napos elzárást is. Ha pedig kint van egy sebességkorlátozó tábla, mondjuk egy 30-as, akkor ha ott ötvennel megyek az már 60.000Ft? Pukkadjanak meg, és költsék gyógyszertárra!És a rendőrségnek most van kapacitása, mivel a ahtárőröket is beolvasztották a soraikba, így a létszámuk jelentősen megnőtt. Aki teheti, inkább biciklizzen - de akkor se igyon, mert megbüntetik.

- ozsimiki
- Adminisztrátor

Tegnap 20 óra körül elment a netem,és egész este nem is volt, csak úgy mint 1 hete kb,de akkor azért mert ellopták a kábeleket (t-online)

Felhívom őket,aszondja nem tudnak semmi gondról most, vihar sem volt,és modemem is működött,ma reggelre ismét volt net,csak sajnáltam azt a 15eurot amivel beneveztem egy tegnap esti póker tornára

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!!!
Akkor, amikor nagyobb ünnepek vannak és roskad az asztal a
sok kajától és lehet ennem mázsaszám, akkor arra én is bátrabban
iszok bármit is!!!
Bizony kell valamilyen felszívó közeg, aztán ivás után is jól lehet
aludni, kivételt képez a túlkaja miatti gyomorrontás!!!
K.
Akkor, amikor nagyobb ünnepek vannak és roskad az asztal a
sok kajától és lehet ennem mázsaszám, akkor arra én is bátrabban
iszok bármit is!!!
Bizony kell valamilyen felszívó közeg, aztán ivás után is jól lehet
aludni, kivételt képez a túlkaja miatti gyomorrontás!!!
K.
-
- Hírhozó-cikkíró
Legközelebb szeszelés előtt egyél megy pár kanál sertészsírt - úgy magában...Perrero írta:tele van a nemiszervem...
Miért van az hogy ivás után nem tudok aludni
Amellett, hogy finom, egészséges és laktató, azzal a jotékony hatással is rendelkezik, hogy nem engedi az alkoholt felszívódni...

Igen. Meg kellene adnod a termékkódot,az aktiváláshoz...Perrero írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Böngészgetek vezérlőpultba -merazjó... erre látom h még 11 napom van a Vica aktiválásáig... de 1szer már aktiváltamés állitolag az ugy megy h frissités elött kell aktiválni... -"használtan" vettem a vista-t
Sp1et felraktam, lehet h az a baj
De állítólag az XP-hez készült sp3 javítócsomag is kérni fogja a kódot.

Nem fizet, mert a részeg gyalogosnak nem volt kötelezője

Varga Tamás írta:V_V!
A biztosító miért nem fizet? Ezt nem egészen értem. Nem ti voltatok a baleset okozói. Járjatok jobban utána.
Sajnos, felelőtlen emberek mindenhol vannak. Még szerencse, hogy az a "kocsmatöltelék" nem maradt ott a balesetnél, mert az gáz lett volna. Még akkoris, ha nem a szülőd a hibás. De, gondolom a baleset körülményeit vizsgáló eljárást lefolytatják. Figyeljetek oda nagyon! Ismerek pár érdekes történetet, ami laikus szemével rém egyértelmű volt, aztán a jog útvesztőiben visszájára sült el. A vétlen [auto_cenzúra] rá rendesen.
-
- Llegenda del Barça
Én szerencsére mindíg könnyen elalszok pedig annyira sose vagyok kiütve, hogy ne tudjak magamról. Igaz forog egy kicsit a világ, meg ha felkelek akkor iszom egyfolytába az ásványvizet...
Attól függ mennyire vagy készen
mennyire? 
Attól függ mennyire vagy készen

-
- Az Eurobarca Anonymusa
V_V!
A biztosító miért nem fizet? Ezt nem egészen értem. Nem ti voltatok a baleset okozói. Járjatok jobban utána.
Sajnos, felelőtlen emberek mindenhol vannak. Még szerencse, hogy az a "kocsmatöltelék" nem maradt ott a balesetnél, mert az gáz lett volna. Még akkoris, ha nem a szülőd a hibás. De, gondolom a baleset körülményeit vizsgáló eljárást lefolytatják. Figyeljetek oda nagyon! Ismerek pár érdekes történetet, ami laikus szemével rém egyértelmű volt, aztán a jog útvesztőiben visszájára sült el. A vétlen baszarintott rá rendesen.
Sajnos, felelőtlen emberek mindenhol vannak. Még szerencse, hogy az a "kocsmatöltelék" nem maradt ott a balesetnél, mert az gáz lett volna. Még akkoris, ha nem a szülőd a hibás. De, gondolom a baleset körülményeit vizsgáló eljárást lefolytatják. Figyeljetek oda nagyon! Ismerek pár érdekes történetet, ami laikus szemével rém egyértelmű volt, aztán a jog útvesztőiben visszájára sült el. A vétlen baszarintott rá rendesen.