Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát mivel gondolom te is focizol, te is tapasztalod hogy mikor nem megy se neked se a csapatnak akkor mindíg a rosz megoldások villanak be az ember előtt.lionelmessi19 írta:Basszus Messi, mit hagyottt ki? Az nekem nagy csalódás volt. Nem a szokásos finom, okos mozdulat, hanem durr bele. Nagyon fájt
Egyébként sem játszott jól, de ez az amit nem lehet felróni. 3 meccsen fantasztikus volt, rúgott 5 gól, ráadásul most nem is a posztján játszott.
Na ezt azért nem. 6 védő szellemű játékossal nem lehet egy Barcelonának felállni.Zozzy 5 írta: ----------------Valdes------------------
-----Puyol-----Thuram---Marquez-----
----------------Edmilson----------------
Zambrotta---------------------Sylvinho
---------------Xavi/Ini/Deco------------
Messi------------------------------Dinho
-------------------Eto'o------------------
de hát te is láthattad hogy gudjohsennel sem ment jobbanbarca99 írta:-Messi balon játszik
-R10 középcsatérként
-Nem játszik a pályán klasszikus csatár
De ezekszerint itt a fórumon mindenki mocskosul hülye a focihoz, mert sztem itt a fórumon 10-ből 9.5 fél ember ilyen kezdőt küldött volna ki: VV---Zambi--Puyol---Thuram---Syl------Deco---Rafa---Xavi/Ini---Messi--Guddy--R10
A 3-4-3-ban nem a csatársor az alapvető probléma. (Persze tegnap Giulyvel...Balika Gaucho írta:Off : lehet én is 3-4-3 at játszattam volna , de akkor Messi - Saviola - Ronaldinho
Miki? Ilyet kérdezni? Hát a pályán lehetett a kedvence! Kit érdekel ilyenkor az eredmény?ozsimiki írta:Megérte![]()
Meg nem is az Ő oldalán,ez tényleg hülyeség volt,Gyula beállításával borult az egész támadóerőnkZozzy 5 írta:Messi rosz formályának nem nagyon tulajdonítok nagy jelentőséget, most volt egy meccs ahol roszzul játszott. Ennyi...
Ami ki miatt is van? GiulyŐ évek óta a jobbon jáccik, most balon kellett
Én úgy hallottam, h a kaputól még nagyon messzi.. (az ellenfél kapujától, persze)Rita írta:Kommentátor: " Messi,a focitól még nagyon messzi "
Nem teccett ez a kommentátor de sajnos ebben most igaza volt
Még szépnek sem mondanám azokat a cseleket. Egyszerűen nem tudott egyszer sem igazán átjátszani egy védőt sem. Ma ennyi volt, ahogy a csapat is.Los Banditos írta:Nagyon szépek a cselei de sz*rt se érünk vele ha a védők simán elveszik tőle a labdát.Sokkal jobban örülnék ha nem látványosan hanem hasznosan játszana.![]()
Mai teljesítménye: dupla-nulla