Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom...szerintem nem...nemmindegy19 írta:Igaz hogy Abidal 2004-ben drogott szállított és lebukott?
Tényleg igaz?
Nyílván való, hogy maradni akar, hiszen mindent megnyertek, és alapembernek számít. Az egész szezonban jól teljesített, és azon kívül, hogy volt pár gyengébb meccse, és nem igazán tud aktívan résztvenni a támadásokban, szerintem minden dícséretet megérdemel. Az csak a jövő zenéje, hogy a valószínüleg érkező vetélytárssal mire megy.MichaaBee írta:"Hát... K. jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell."
bölköv, maradni akar. én személyszerint nem is bánnám![]()
Valamelyik hírben ott van...MR. TROMORT777 írta:pontosan lefordítaná valaki, h mit mondott az ünnepléskor, nagyon kiváncsi lennék rá
Barca: elutasították a fellebbezést, Abidal kihagyja a döntőt
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága elutasította a Barcelona fellebbezését a hétvégén kiállított Éric Abidal ügyében.
Abidal így ki kell hagynia egy mérkőzést, amely a Bilbao elleni, szerdai spanyol Király-kupa-döntő lesz.
- egyet értek veled........., a piacon vannak tehetséges, fiatal, jó kvalitású bal bekkek (: direkt nem írok neveket, mert valószínűleg mindenki ismer ilyeneket!Varatrix írta:Ha már ötleteket is írogatunk akkor én azt mondom jöhetne Capdevila.
Az egyetlen a La ligába aki úgy tudja szerelni Messit, hogy nem töri szét a lábát.
Abidalból meg teljesen elegem van 2 meccs 2 piros.![]()
Nem hiszem el, hogy nincs jobb opció mint ő.
Hát ez "csodás".Varga Tamás írta:A spanyol szövetség elutasította a Barcelona fellebbezését.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 05007.html
Szerintem abszolút tehet róla.barca99 írta:És ebből pont mind a kettő teljesen jogtalan volt. Ő volt a legközelebb legfeljebb ebben hibás. Szóval miből is van eleged?