kennyke04 írta:fogadjunk azok fogják legjobban húzni a csapatot, akik eddig sírtak, az 5:0meccsek után, h unalmasnak tartják ezt a "gépiesen tökéletes" játékot

én személy szerint piszkosul jól szórakoztam

legalább felbátorodnak ismét az ellen oldal kollégai, lesz min vitázni

Pontosan, végre egy izgalmas meccs. Nagyon rég volt már ilyen.
Viszont, azért legalább kikaphattunk volna.

Komolyan, ha a Pep-team kikapott, akkor a következő meccsét fölényesen nyerte.
De hogy kicsit azért a hibákról beszéljek, amik szerintem a vereséghez vezettek:
Először is a góljuk: a kosárban jól ismert elzárást tökéletesen alkalmazta, csak nem ment vele ember: odarohant, hogy majd szerelje az ellenkező irányba futó támadót, de ahhoz túl távol, hogy ez ténylegesen megtörténhessen. Ezért aztán Piqué nem tudott továbbfutni, pedig ilyenkor szokott jönni a jól megszokott nagyon pontos becsúszás. Ehelyett azonban Milito feltartotta, aki meg képtelen volt olyan gyorsan megfordulni, hogy ne legyen ekkora területe a csatárnak. És gól...
Még ezt megelőzően a kemény letámadásuk ellen Busquets sokkal de sokkal jobb játékos az argentinnél, aki nem képes egy testcsellel kettő védőt lerázni, aki nem veszi fel olyan jól a területet és aki nem passzol olyan pontosan és gyorsan. Meg is látszott, amint felkerült a labda a csatárokhoz jöttek a szép megoldások, csak nem nagyon jutott el odáig, mert nem volt meg a megfelelő játék(os) hátul. Még ehhez is kapcsolódik, de a támadásokhoz is:
Maxwell roppant gyengén játszik. Lassú, pontatlan, rossz megoldásokat választ, elpattannak a labdák. Valamit nagyon gyorsan kéne változtatni, mert Abidal egyszerre nem tud belső és szélső védőt is játszani. És mert ilyen gyenge volt, ezért az egyik szélünk ki is esett a játékból. (A második félidőben, amikor eltűnt jobbról Affelay, már volt rendes játékunk onnan, Alves jól játszott.)
Affelay szinte semmit sem mozgott, ami meg lezárta az első félidőben a másik szélt is. Maradt tehát a közép, ahol egy jó 100 négyzetméteren volt 10 hazai és legalább 4 vendég. Egy kis pálya fele az 400 négyzetméter, ahol 10 ember szokott lenni és akkor is egész zsúfolt tud már lenni.
Ezen kívül a kapusuk is ragyogott mai meccsen...
A játék amúgy biztató, voltak igen szép akciók, csak ki kell szedni a problémás elemeket a gépből.