A nagyobb baj az, hogy tiszta gólhelyzetig sem nagyon jutottunk el. Ez a taktikai tanácstalanságra vezethető vissza.OvaMind írta:Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt.
Barca vs. Real
-
- Jugador del Barça
-
- Eurobarca Staff
Le a kalappal előtted. Nem sok hozzád hasonló mentalítású madridistával találkoztam ezen a honlapon.phelan írta:A szurkoló olyan hogy győzelem után pezsgősüveget (najó én söröst) bontogatna, vereségnél meg szintén bontogatna csak többet. Most miért rugdossak bele a padlón levő ellenfél szurkerbe, jobb lesz nekem? Nem.
Ellenfelek, nem ellenségek vagyunk is ennek így is kell maradnia.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Talán ez a legjobb összegzés... A bíró olyan amilyen. De hogy pl. Eto egész meccs alatt 1 db normális inditást kapjon(bár azt is kissé hosszan kapta, de elérte), az röhej.BarcasKrisz írta:Szerintem nem volt jó egyik csapat sem ma.
A Margó szerencsével nyert, bár sokat is tett a győzelemért.
Rivaldo-A Legnagyobb.
A szurkoló olyan hogy győzelem után pezsgősüveget (najó én söröst) bontogatna, vereségnél meg szintén bontogatna csak többet. Most miért rugdossak bele a padlón levő ellenfél szurkerbe, jobb lesz nekem? Nem.Eddig ezen az estén két korrekt madridistát olvastam,
Az egyik a haverom, másik Phelan.
Ellenfelek, nem ellenségek vagyunk is ennek így is kell maradnia.
Szerintem a 2007es évből le kell vonni a tanulságokat, ki kell találni mit csináltunk rosszul, kijavítani a hibát, és el kell felejteni az egész évet.
Tudom hogy nem könnyű, de ezt kell tenni szerintem.
Tudom hogy nem könnyű, de ezt kell tenni szerintem.

Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt. Nem működött csapatként ez a Barca, bár mindenki vért izzadt a pályán( ami elvárható egy ilyen meccsen), ez csak erőlködés volt, a szervezett futballt a real képviselte.
Ronaldinho számomra csalódás volt, nem jöttek be alapvetően a cselei, már nem tudja sikmán verni a védőket 1-1 ellen. Messi nagyon hiányzott. Dinho másik problémája, hogy védekezni nem tud, tehát a posztváltást felejtsük is el. A gyorsaságából pedig sokat veszített. Iniesta és Yaya jól játszott, de ez kevés, ha a támadósor ilyen gyenge. Szélről sem segítették a támadásokat, Abidal is inkább a stabilitásáról, mint felfutásairól híres. Puyol pedig a világ egyik ha nem a legjobb védője, de pontos beadásokat a szélről tőle sem várhatunk. Ő nem ez a típusú játékos. Így hát talán érdemes lenne kipróbálni a 3-4-3-as felállást néhány meccsen, mert egy Yaya, Deco, Xavi, Iniesta középáálya rendkívül erős lenne. Szerintem.
A Madrid nagyon fegyelmezetten játszott, a gól pedig csodálatos volt. Nekik ez volt a taktikájuk-elvégre nem a Bernabeuban votl a meccs. Így viszont keserű tanulópénz votl ez a meccs, és eljött az ideje Rijkaard menesztésének. Látszik, hogy nem tud új fazont szabni a játékunknak, a nyerő taktikánkat pedig már kiismerték az ellenfelek. Ide egy keménykezű edző kell, akinek új észrevételei vannak, szupertinik és gyenge Ronaldinho
nem fog sztárcsapatokat alázni. Ma Eto'o-nak sem ment, elnyomák a kemény védők. Ezen felül rá lehet számítani, ahogy Messire is, és még ott van Henry aki kezd beilleszkedni, az ellenfél játékstílusának megfelelően lehet a kamerunival variálni őket. És még lehet támaszkodni az erős középályára élen Iniestával aki vérbeli klasszissá érett ebben a szezonban.
Tehát megvan az alapanyag a jó folytatáshoz, viszont áldozatokra van szükség ez a kispadon szükséges szerintem elsősorban, de egy frissebb baloldali támadó leigazolása sem lepne meg Ronnie gyengélkedése miatt.
Tré, hogy kikaptunk.
Ronaldinho számomra csalódás volt, nem jöttek be alapvetően a cselei, már nem tudja sikmán verni a védőket 1-1 ellen. Messi nagyon hiányzott. Dinho másik problémája, hogy védekezni nem tud, tehát a posztváltást felejtsük is el. A gyorsaságából pedig sokat veszített. Iniesta és Yaya jól játszott, de ez kevés, ha a támadósor ilyen gyenge. Szélről sem segítették a támadásokat, Abidal is inkább a stabilitásáról, mint felfutásairól híres. Puyol pedig a világ egyik ha nem a legjobb védője, de pontos beadásokat a szélről tőle sem várhatunk. Ő nem ez a típusú játékos. Így hát talán érdemes lenne kipróbálni a 3-4-3-as felállást néhány meccsen, mert egy Yaya, Deco, Xavi, Iniesta középáálya rendkívül erős lenne. Szerintem.
A Madrid nagyon fegyelmezetten játszott, a gól pedig csodálatos volt. Nekik ez volt a taktikájuk-elvégre nem a Bernabeuban votl a meccs. Így viszont keserű tanulópénz votl ez a meccs, és eljött az ideje Rijkaard menesztésének. Látszik, hogy nem tud új fazont szabni a játékunknak, a nyerő taktikánkat pedig már kiismerték az ellenfelek. Ide egy keménykezű edző kell, akinek új észrevételei vannak, szupertinik és gyenge Ronaldinho
nem fog sztárcsapatokat alázni. Ma Eto'o-nak sem ment, elnyomák a kemény védők. Ezen felül rá lehet számítani, ahogy Messire is, és még ott van Henry aki kezd beilleszkedni, az ellenfél játékstílusának megfelelően lehet a kamerunival variálni őket. És még lehet támaszkodni az erős középályára élen Iniestával aki vérbeli klasszissá érett ebben a szezonban.
Tehát megvan az alapanyag a jó folytatáshoz, viszont áldozatokra van szükség ez a kispadon szükséges szerintem elsősorban, de egy frissebb baloldali támadó leigazolása sem lepne meg Ronnie gyengélkedése miatt.
Tré, hogy kikaptunk.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bojan Krkic írta:nekem lenne 1 jó ötletem,lehet hogy most mindenki megutál,nembaj ezt akkor is kimondom
akassza fel magát Rijkaard VAGY csábitsa vissza ten Catet
Eggyet kell értenem de ha Laporta nem veszi észre magát mehet Rijkaard után a temetőbe!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Szerintem nem volt jó egyik csapat sem ma.
A Margó szerencsével nyert, bár sokat is tett a győzelemért. Én kicsit több átlövést vártam volna(bár a végén azért akadt belőle pár). Nagyon egysíkú volt a támadójáték és a Madrid gólja - el kell ismerni - szép találat volt...
A Depor meccsig én is Rijkaard-párti voltam, de most már én is azt mondom: menjen.
A Margó szerencsével nyert, bár sokat is tett a győzelemért. Én kicsit több átlövést vártam volna(bár a végén azért akadt belőle pár). Nagyon egysíkú volt a támadójáték és a Madrid gólja - el kell ismerni - szép találat volt...
A Depor meccsig én is Rijkaard-párti voltam, de most már én is azt mondom: menjen.
A Pepe témához nem szólok hozzá, mert nagyon magasról teszek rá, hogy ki mit gondol róla. A lényeg, hogy Madridban lakik és nem mondjuk Katalóniában.
Aki pedig a bíróra fogja a vereséget (tudom, hogy nem ők vannak többségbe), az szerintem el van tévedve egy kicsit. Kb. két olyan helyzetre emlékszem ( egyszer Pepe vs. Ronaldinho ), amikor fújnia kellett volna a javatokra, de nem tette. Nyilván most nem nézem, a kezdőkörnél az apróbb odaszúrásokat stb. Rosszul látszott a kivetítőn, de pl Robinho esésénél sem volt egyértelmű, hogy Marquez a labdát vitte. De mondom, lehet, hogy tévedek, mert rosszul látszott. Egyszóval szerintem korrektül vezette, lehet, hogy többet tévedett a mi javunkra, de az biztos, hogy ezzel nem befolyásolta döntően a meccs kimenetelét.
A futballtól függetlenül, békés, boldog Karácsonyt kívánok minden eurobarcásnak.
Aki pedig a bíróra fogja a vereséget (tudom, hogy nem ők vannak többségbe), az szerintem el van tévedve egy kicsit. Kb. két olyan helyzetre emlékszem ( egyszer Pepe vs. Ronaldinho ), amikor fújnia kellett volna a javatokra, de nem tette. Nyilván most nem nézem, a kezdőkörnél az apróbb odaszúrásokat stb. Rosszul látszott a kivetítőn, de pl Robinho esésénél sem volt egyértelmű, hogy Marquez a labdát vitte. De mondom, lehet, hogy tévedek, mert rosszul látszott. Egyszóval szerintem korrektül vezette, lehet, hogy többet tévedett a mi javunkra, de az biztos, hogy ezzel nem befolyásolta döntően a meccs kimenetelét.
A futballtól függetlenül, békés, boldog Karácsonyt kívánok minden eurobarcásnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sacchi 2007.12.23. 21:30:14-kor.
-
- Llegenda del Barça
szeretném annak az egy-két kissé túlpörgött madridista gyereknek a figyelmét felhívni a Bajnoki mérkőzések" topikra, ott ugyanis egy olyan hszt sem nagyon találtam, amiben ne a mi saját sz.ar játékunkat tartanák a júzerek a mai zakónk elsődleges okának.
természetesen a madridista örömöt megértem, teljesen jogos.
ettől függetlenül sztem ezen a fórumon elvárható az önuralom a mai győztesektől.
természetesen a madridista örömöt megértem, teljesen jogos.
ettől függetlenül sztem ezen a fórumon elvárható az önuralom a mai győztesektől.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Jól van akkor.Rivaldo11 írta:Természetesen. Ma nem volt nehéz dolga. Nem ő akadályozta meg a győzelmünket. Egyébként legalább 4 olyan megmozdulása volt, aminek köze nincs a futballhoz, mégsem fújt a bíró.Aprieto írta: Rivaldo: szerinted Pepe még mindig egy átlagos védő, semmi több?

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Természetesen. Ma nem volt nehéz dolga. Nem ő akadályozta meg a győzelmünket. Egyébként legalább 4 olyan megmozdulása volt, aminek köze nincs a futballhoz, mégsem fújt a bíró.Aprieto írta: Rivaldo: szerinted Pepe még mindig egy átlagos védő, semmi több?
Rivaldo-A Legnagyobb.
nem láttunk ma jó meccset. én a neten főleg nem. a Barca csak annyival volt jobb amennyivel többet volt nála a labda.
megérdemelten nyertünk mert több helyzetünk volt, és ami a legfontosabb mi megzörgettük a hálót is.
én mondjuk egyik csapatnak sem adtam volna 3 pontot a mai "produkció" után, de asszem nagyon egyedül vagyok ezen nézőpontommal.
a bírót ne szidjátok. évekkel ezelőtt rájöttem hogy a spanyol bírók nem jók. és ugyanakkor azt kell hogy mondjam ma MG sokkal jobban vezetett mint mondjuk a tavalyi. kézben tartotta a meccset, és nem fút minden alibi esésénél.
most vezetünk 7 ponttal, de még 60 szerezhető. új évben lóduljatok utánunk. aztán majd meglátjuk
megérdemelten nyertünk mert több helyzetünk volt, és ami a legfontosabb mi megzörgettük a hálót is.
én mondjuk egyik csapatnak sem adtam volna 3 pontot a mai "produkció" után, de asszem nagyon egyedül vagyok ezen nézőpontommal.
a bírót ne szidjátok. évekkel ezelőtt rájöttem hogy a spanyol bírók nem jók. és ugyanakkor azt kell hogy mondjam ma MG sokkal jobban vezetett mint mondjuk a tavalyi. kézben tartotta a meccset, és nem fút minden alibi esésénél.
most vezetünk 7 ponttal, de még 60 szerezhető. új évben lóduljatok utánunk. aztán majd meglátjuk

-
- Llegenda del Barça
És ezt mire alapozod? Mert ez most köbö olyan, mint amik a mostani meccs előtt is volt 'majd most szítverjük őket'. Nem jött be...gnorbert írta: Biztos vagyok benne, hogy a madridi visszavágón szétvágjuk őket.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. És elég szomorú, hogy ez elég a vereségünkhöz. Messi hiánya döntő volt. Általában nem lehet 1 játékos hiányára fogni a vereséget, de ma ez volt a helyzet. Ha itt van, még ezzel a játékkal is betalálunk párszor. Féloldalasak voltunk.robertfcb írta: A madrid hihetetlen jól tud kontrázni, ezt el kell ismerni,de a madridról ennyit, mert többet nem érdemel, ezzel nyertek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
A Madrid tökéletesen megtanulta azt a taktikát, ami Schuster beléjükvert, tökéletesen alkalmazták és jól játszottak.
Mivedl később elfelejteném és most aktuális, ezért:
Rivaldo: szerinted Pepe még mindig egy átlagos védő, semmi több?
Mert szerintem Pepéről annyit, hogy.... hiba nélkül játszotta végig idegenben a világ legnagyobb rangadóját első szezonjában. Akkor már csak jobb lehet, mint egy átlagos védő vagy nem? 100%-os meccset játszott.
Amúgy pedig két, szinte ugyanolyan sérülés volt mindkét oldalon. Puyolé és Ramosé. Mindkettejüknek jobbulást, ha komolyabba dolog.
Mivedl később elfelejteném és most aktuális, ezért:
Rivaldo: szerinted Pepe még mindig egy átlagos védő, semmi több?
Mert szerintem Pepéről annyit, hogy.... hiba nélkül játszotta végig idegenben a világ legnagyobb rangadóját első szezonjában. Akkor már csak jobb lehet, mint egy átlagos védő vagy nem? 100%-os meccset játszott.
Amúgy pedig két, szinte ugyanolyan sérülés volt mindkét oldalon. Puyolé és Ramosé. Mindkettejüknek jobbulást, ha komolyabba dolog.
-
- Barça C
Sajnos ma tényleg megérdemelten nyert a madrid,nem volt elképzelés a játékunkban.Iniesta nagyon jól játszott,de hiányzik [b]Messi[/b].Nagyon nehéz meccsek várnak ránk így nélküle...
Hajrá FRADI!!!Forca BARCA!!!
hát néztem a meccset és majdnem elsírtam magam
nem volt valami hűdejó a bíró de nem elég ok a vereséghez.
R10 meglepően jól játszott benne kellemesen csalódtam.
Samu nem volt rossz, bár lessz még jobb formában is.
Mindent összevetve megérdemelten nyert a madrid. Grat nekik.
7 pont a hátrány, kicsit jobb a sorsolásunk mint a reálé, nem behozhatatlan, de ha fel akarunk jönni, ahhoz mindenképpen egy ÚJ edzőre lessz szükség, remélem Joan is belátja hogy Franki nem tudja már felrázni a csapatot.

nem volt valami hűdejó a bíró de nem elég ok a vereséghez.
R10 meglepően jól játszott benne kellemesen csalódtam.
Samu nem volt rossz, bár lessz még jobb formában is.
Mindent összevetve megérdemelten nyert a madrid. Grat nekik.
7 pont a hátrány, kicsit jobb a sorsolásunk mint a reálé, nem behozhatatlan, de ha fel akarunk jönni, ahhoz mindenképpen egy ÚJ edzőre lessz szükség, remélem Joan is belátja hogy Franki nem tudja már felrázni a csapatot.

-
- Eurobarca Staff
Ronaldinhot kétszer állította meg, egyszer kitette a popsiját, máskor csak egyszerűen leütötte a bíró nem csinált semmit...sergi1989 írta:ami biztos 1 az az egyszer senki nem tudott mellette elmenni!
De ezt leszámítva igazad van volt egy jó fejese és 1-2 szép mentése. Ennyi kell nem brillíírozott, de nem is hibázott.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Én is így látom, megszánhatott volna minket egy tizivel, de az is vitás lett volna...Rivaldo11 írta:Ha azt hiszed, hogy a bíró miatt kaptunk ki, becsapod saját magad. Nem vezette jól a meccsetz, sőt, az mezőnybeli itéleteivel minket sújtiott. De ez nem elég magyarázat nekem. Sokkal inkább a mi gyenge teljesítményünk a 2. félidőben. Mert tartom, ezt a realt ma simán verni lehetett volna.barcakiraly írta:Nem hinném hogy szó nélkül kibírtad a produkcióját.Rivaldo11 írta:Nem kell a bíróra fogni. Ez a madrid elég gyenge lett volna ahhoz, hogy egy átlagos focival verjük. Semmi extrát nem mutattak. De ez a teljesítmény még elég a depor ellen, de ide már nem. Mert kb azt nyújtottuk, amit akkor. Megérdemelten nyert a madrid.Ha igen megkérdőjelezhető mennyire vagy te barca-s.
Ez a meccs sztm sokkal inkább azon ment el, h a Madrid tudta, h mi tűámadni fogunk, és neki nem kellett, egyszerűen játszhatta a konrtát, amiben nagyon jók.Sajnos, a kontráik nagy részét megfogtuk, de egynél elaludtunk...
A Madrid pontosan azt játszotta, amit kellett neki, nálunk meg elől kevés volt a jó teljesítmény ahhoz, h ezt ellensúlyozzuk.
Vito írta:DJ REAL Bee írta:Előtte nem kellett volnajótanács:
nem biztos, hogy a madridistáknak itt és most kellene az igét hirdetni.
egyeseknek nagy volt a szája, úgyhogy most jön a megtorlás. lenne kedvem hozzá, kiröhögném