Barça Igazolások 2007-08
2 rossz meccse? öreg te látod a meccseket vagy csak nézed? egész szezonban olyan bakijai vannak hogy meccsek mennek el rajta! pl.: getafe ellen is! jó játékos, de ilyen hosszú hullámvölgy nem hiszem hogy lenne! inkább kezzd leszállóágra futni a pályafutása! Thuram sokkal megbizhatóbb, sőt még Oleguer sem hibázik ennyit! Fantasztikus játékos számomra az aki küzdd, hajt bármikor bármilyen meccsen Rafa nem ilyen, Puyol ilyen a csapatból de Rafa nem! És az nem állapot hogy [auto_cenzúra] a védelem! Mert nem Puyol miatt [auto_cenzúra], ezt te is tudod meg én is! És ki van még a védelemben???? Marquez!lionelmessi19 írta:Te hol élsz ember?lionel19 írta: Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
Marquez a legfontosabb hogy el kell innen küldeni!
Marquez a védelem 2. legjobb embere Puyol után.
És fantasztikus játékos.
Hova akarnád elküldeni?
csak neaggyiseten hibázik 1-2-t és máris 2-t kaptunk!Los Barrachos írta:Pont az olyan meccseken kell visszaszereznie az önbizalmát, mint amilyen most a Nástic elleni lesz!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Pont az olyan meccseken kell visszaszereznie az önbizalmát, mint amilyen most a Nástic elleni lesz!
- Andris
- Adminisztrátor
Thuram papa egy héten belül oks lesz, ha jól tudom.Zozzy 5 írta:Ez így van, most szerintem is padoznia kéne amíg ki nem jön ebből a kisebb hullámvölgyből. Én pl a kövi meccsen Oleguert tenném Puyol mellé![]()
Thuram Papa mikor épül fel?
Marquez önbecsülése, és önbizalma meg a 0 alá fog csökkenni, ha kiteszik a kezdőből.
Meg mért is kéne igaziból?
Nincs vele semmi gond, volt 2, azaz két darab rossz meccse.
Ennyi, ez mindenkivel előfordul.
Egyébként kár vitatkozni, meg találgatni, ötleteket gyártani, mert nem fogja őt Frank kitenni a kezdőből, és láss csodát, a hétvégi meccsen egyetlen bakija sem lesz!
Csak figyeljétek meg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Te hol élsz ember?lionel19 írta: Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
Marquez a védelem 2. legjobb embere Puyol után.
És fantasztikus játékos.
Hova akarnád elküldeni?
Sajnálom, mert tudom, h ez nagy sértés lesz, de...már egy 12 éves madridista szintjén mozogsz. Valakinek volt 2 rosszabb meccse, és te már elküldenéd, és vennél helyére vki.
Elképesztő

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
elég hosszú egy hullámvölgy, meccseket vesztettönk el rajta!!! legalább a padra üljön le! kezdőbe majd akkor ha ujra nem fog elbni mindentgrecki írta:Rafát meg nem küldjük sehová!!! Mit gondolsz, azért hosszabbítottunk szerződést vele, hogy aztán egy hullámvülgyben kitegyük a szűrét? Ez a Real Madrid politikája, Barcelonában máshogyan kezelik az ilyen problémákat.lionel19 írta:
Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
-
- Llegenda del Barça
Így van, így van, Marquez marad szépen a fenekén
Én védő vagyok és saját tapasztalatból tudom mondani h ezek a megoldások amiket mostanába Marquez csinál csak ideigelenesek. Van amikor egyszerűen nem a jó megoldás villan be a védő előtt. Ennyi.
De majd ezen szépen túl lesz.

Én védő vagyok és saját tapasztalatból tudom mondani h ezek a megoldások amiket mostanába Marquez csinál csak ideigelenesek. Van amikor egyszerűen nem a jó megoldás villan be a védő előtt. Ennyi.
De majd ezen szépen túl lesz.
-
- Hírhozó-cikkíró
Rafát meg nem küldjük sehová!!! Mit gondolsz, azért hosszabbítottunk szerződést vele, hogy aztán egy hullámvülgyben kitegyük a szűrét? Ez a Real Madrid politikája, Barcelonában máshogyan kezelik az ilyen problémákat.lionel19 írta:
Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
-
- Hírhozó-cikkíró
Én ezt nem nevezném saját nevelésnek, mert az Arsenal 16-17 éves srácokat vesz meg bagóért, majd kineveli őket. Tény, hogy a fiatalokra alapoznak, de ezt nem nevezném egy lapon a Barca utánpótlás-nevelésével... Pláne, mivel nem tartom túl szépnek, hogy mindenhonnan elhappolják a tehetségeket. Elég, ha csak megmaradunk a Barcafánál...Game90 írta:Sztem is lehetne fiatalokat hozni![]()
Nézzétek meg pl az Arsenalt. Hány saját nevelésű játékosuk vanClichy, Touré, Eboué (igaz egyik sem angol
) stb. Fiatalok, mégis BL-döntőt játszottak. Igaz a bajnokságban csak a 4.-ek
Mondjuk én nem is olyan szintű fiatalításra gondoltam, mint az Arsenalnál van.
Sylvinho/Gio, Edmilson, Ezquerro helyett lehetne fiatalokat hozni a B-csapatból.

-
- Director del Fútbol
Azért nehogy már Rafát el kelljen küldeni! Most bűn rosszul játszik, de nem hiszem, hogy ez sokáig tartana. Rá szükség lesz később is!
-
- aka Game90
Nem lehet minden posztra saját nevelésűeket felhoznilionel19 írta:lionel19 írta:Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?

Marquezt meg sztem nem kell elküldeni. Ronaldinho sem volt csúcsformában, talán őt is elakartad küldeni

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
[quote="Atesz"]ha már Gio-t és Sylvinhot is el akarjátok küldeni, akkor egy idősebb játékost kéne igazolni, és egy fiatalabbat, hogy tudjon tőle tanulni.
quote]
sztem menjen mindkettő és jöjjön Emmanuelsson és valakit hozzunk fel a fiatalok közül! Majd tanulnak zambitól
quote]
sztem menjen mindkettő és jöjjön Emmanuelsson és valakit hozzunk fel a fiatalok közül! Majd tanulnak zambitól

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szükség van igazolásra is, de fiatalításra is előbb-utóbb.
Vkp-ra mindenképpen igazolnék, mert oda azért kell a tapasztalat, de máshova simán lehet fiatalítani, Dos Santos érkezzen csak, bal oldali védőnek, ha már Gio-t és Sylvinhot is el akarjátok küldeni, akkor egy idősebb játékost kéne igazolni, és egy fiatalabbat, hogy tudjon tőle tanulni.
Marqueznél meg bízom benne, hogy ez csak rossz forma, és hamarosan javul a teljesítménye, mert tavaly nagyon komolyan jól tolta, és elég sok csapat fente rá a fogát...
Saviola is maradjon, meg Guddyt se kéne eladni még sztem. Giulynek és Ezquerronak viszont távoznia kéne, de ők valszeg úgy is elmennek.
Vkp-ra mindenképpen igazolnék, mert oda azért kell a tapasztalat, de máshova simán lehet fiatalítani, Dos Santos érkezzen csak, bal oldali védőnek, ha már Gio-t és Sylvinhot is el akarjátok küldeni, akkor egy idősebb játékost kéne igazolni, és egy fiatalabbat, hogy tudjon tőle tanulni.
Marqueznél meg bízom benne, hogy ez csak rossz forma, és hamarosan javul a teljesítménye, mert tavaly nagyon komolyan jól tolta, és elég sok csapat fente rá a fogát...
Saviola is maradjon, meg Guddyt se kéne eladni még sztem. Giulynek és Ezquerronak viszont távoznia kéne, de ők valszeg úgy is elmennek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2007.01.17. 15:24:24-kor.

Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?Game90 írta:Én Marquezt nem mondtamlionel19 írta:Szeritetek ki lenne jó Gio Edmilson Marquez és Ezqu helyére? Vagy kit hoznátok fel helyükre?![]()
Ezqu helyett lehetne dos Santos
Edmilson helyett lehetne Crosas vagy Alou Diarra/Macherano duóból valamelyik
Gio helyett pedig Emanuelson. Valientét és Olmót pedig nem ismerem annyira
-
- aka Game90
Én Marquezt nem mondtamlionel19 írta:Szeritetek ki lenne jó Gio Edmilson Marquez és Ezqu helyére? Vagy kit hoznátok fel helyükre?

Ha ennyire fiatalitani akartok4 Szeritetek ki lenne jó Gio Edmilson Marquez és Ezqu helyére? Vagy kit hoznátok fel helyükre?
-
- aka Game90
Sztem is lehetne fiatalokat hozni
Nézzétek meg pl az Arsenalt. Hány saját nevelésű játékosuk van
Clichy, Touré, Eboué (igaz egyik sem angol
) stb. Fiatalok, mégis BL-döntőt játszottak. Igaz a bajnokságban csak a 4.-ek
Mondjuk én nem is olyan szintű fiatalításra gondoltam, mint az Arsenalnál van.
Sylvinho/Gio, Edmilson, Ezquerro helyett lehetne fiatalokat hozni a B-csapatból.

Nézzétek meg pl az Arsenalt. Hány saját nevelésű játékosuk van

-
- Llegenda del Barça
1. A lyon nem a spanyol bajnokságban játszik, a francia bajnokság ehhez képest egy nagy 0.gentdelbarca írta:Nemigaz!! Igazoni-igazolni!!!! Kűlföldit-Kűlföldit! Spanyol (katalán) csapat vagyunk hihetetlen utánpótlásbázissal! Nem kellenek a külföldiek, nem követendő példa az Arsenal a Madrid és a Chelsea! Inkább követendő a Lyon aki 10 (!!!!!!!!) francia válogatottat ad és Európa top10 csapata közé tartozik! Fiatal saját nevelésűek, fiatal spanyolok a jövő útja!!!!
2. Láttad már játszani Olmo-t, Crosast vagy Valientét? Én most is úgy tom elég [auto_cenzúra] álnak...
Én nem azt modom h ne hozzuk fel az Iniesta meg Dos santos sziíntű játékosokat de azért a barcánál már nagy elvárások vannak annál h mindenhova csak az utánpótlást hozzuk.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Valamennyire igazad van: "ez a foci", sajnos ebben, ugyanis a foci ma már üzlet!lionel19 írta:Én azt kérdeztem hogy kit szeretnél ott látni? Mert sztem Olmo nem éri el azt a szintet ami kéne. Crosas sem! szal maradjunk csak annál amit mindenki csinál ez a foci!
De én ezzel nem értek és nem is fogok egyet érteni!
Hát kérlek Gio és Syl teljesítményét nem lesz nehéz überelni! És ezt tegyék a mi fiaink! Mert képesek rá!!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Én azt kérdeztem hogy kit szeretnél ott látni? Mert sztem Olmo nem éri el azt a szintet ami kéne. Crosas sem! szal maradjunk csak annál amit mindenki csinál ez a foci!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Lio látom nem voltam egyértelmű: SENKIT!lionel19 írta:Nah akkor te kiket hoznál! Gio, Edmilson és Marquez helyére?
Évente simán be lehet építeni egy fiatal játékost! Nem tudom elképzelni hogy nem lehet! Mert lehet! Csupán elhatározás kérdése!
Neveket akarsz?? Járj utána a B és C keretnél!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek! Dos Santos,Crosas,Valiente,és Olmo csatlakozhat jövőre a kerethez, meg kell nézni,mit tudnak a nagyok között.Ha még éretlenek az sem baj,mert jelenleg 1-2 igazolásra lenne csupán szükségünk.Nem szabad elkapkodni.gentdelbarca írta:Nemigaz!! Igazoni-igazolni!!!! Kűlföldit-Kűlföldit! Spanyol (katalán) csapat vagyunk hihetetlen utánpótlásbázissal! Nem kellenek a külföldiek, nem követendő példa az Arsenal a Madrid és a Chelsea! Inkább követendő a Lyon aki 10 (!!!!!!!!) francia válogatottat ad és Európa top10 csapata közé tartozik! Fiatal saját nevelésűek, fiatal spanyolok a jövő útja!!!!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nah akkor te kiket hoznál! Gio, Edmilson és Marquez helyére?gentdelbarca írta:Nemigaz!! Igazoni-igazolni!!!! Kűlföldit-Kűlföldit! Spanyol (katalán) csapat vagyunk hihetetlen utánpótlásbázissal! Nem kellenek a külföldiek, nem követendő példa az Arsenal a Madrid és a Chelsea! Inkább követendő a Lyon aki 10 (!!!!!!!!) francia válogatottat ad és Európa top10 csapata közé tartozik! Fiatal saját nevelésűek, fiatal spanyolok a jövő útja!!!!