Ez, muszáj volt?sergi1989 írta: HABFEHÉR KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Barca vs. Real
- robertfcb
- Capitá del Barça
Véleményem szerint ezt a meccset a megfelelő taktika hiánya miatt veszítettük el. Plusszban meg néhány játékosunk formában sincs. A madrid hihetetlen jól tud kontrázni, ezt el kell ismerni,de a madridról ennyit, mert többet nem érdemel, ezzel nyertek. Nincs más teendő, mint az hogy az összes többi meccset behúzzunk és reménykedni, hogy a madrid betlizik néha.Sajnos már ebben kell bíznunk
ezt is megkellett élni 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha azt hiszed, hogy a bíró miatt kaptunk ki, becsapod saját magad. Nem vezette jól a meccsetz, sőt, az mezőnybeli itéleteivel minket sújtiott. De ez nem elég magyarázat nekem. Sokkal inkább a mi gyenge teljesítményünk a 2. félidőben. Mert tartom, ezt a realt ma simán verni lehetett volna.barcakiraly írta:Nem hinném hogy szó nélkül kibírtad a produkcióját.Rivaldo11 írta:Nem kell a bíróra fogni. Ez a madrid elég gyenge lett volna ahhoz, hogy egy átlagos focival verjük. Semmi extrát nem mutattak. De ez a teljesítmény még elég a depor ellen, de ide már nem. Mert kb azt nyújtottuk, amit akkor. Megérdemelten nyert a madrid.Ha igen megkérdőjelezhető mennyire vagy te barca-s.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Előtte nem kellett volnajótanács:
nem biztos, hogy a madridistáknak itt és most kellene az igét hirdetni.

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
Igen, mert én nem vagyok olyan trágár ember, hogy egyenesen káromkodjak!vicc-ember írta:és ezt pont az mondja aki a 'mit is' ? X-szel írja, na pá.Tanulj meg két dolgot! Kanna(össze)varró mindig [auto_cenzúra]!
2. Menj vissza második osztályba, ahol megtanítják majd neked a másképp írjuk, másképp ejtjük szavakat és talán rájössz, hogy a neveTSéges nem cs!
és ha a madrid lesz a bajnok? szerzsó rámoszhoz én se mernék hozzányúlni!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Capitá del Barça
Nem kell kifogásokat keresnünk. Ez a Madrid jobb CSAPAT nálunk. Lehet, hogy a mai meccsen reálisabb lett volna a döntetlen, de összességében megérdemelten visznek 7 ponttal.
Nekünk pedig nem keseregni kell, hanem dolgozni, dolgozni és dolgozni.
Ehhez az első lépés, hogy nem sokára José érkezik Frank helyére remélem.
Egyébként Ronaldinho számomra meglepően jó volt. Az egy az egyeket többnyire megoldotta. Krkic meg óriási játékos lesz.
7 pont, nagy hátrány, talán még behozható, de ide új impulzusok, új elvárások kellenek, ezt pedig egy új edző személyében kaphatjuk meg.
És példát kellene vennünk a Madridról, nem pedig ócsárolni őket. Példamutató a mentalitásuk
JOSÉ MOURINHO
Nekünk pedig nem keseregni kell, hanem dolgozni, dolgozni és dolgozni.
Ehhez az első lépés, hogy nem sokára José érkezik Frank helyére remélem.
Egyébként Ronaldinho számomra meglepően jó volt. Az egy az egyeket többnyire megoldotta. Krkic meg óriási játékos lesz.
7 pont, nagy hátrány, talán még behozható, de ide új impulzusok, új elvárások kellenek, ezt pedig egy új edző személyében kaphatjuk meg.
És példát kellene vennünk a Madridról, nem pedig ócsárolni őket. Példamutató a mentalitásuk
JOSÉ MOURINHO
- noname
- Llegenda del Barça
Ha nem tűnt volna fel, de a fórum értelmesebbje emelt fővel viselte és a bírót csak mellékesen említette.coolerkiller írta::):):):):):)
Előre megmondtam a reakciokat:):):):):)KI lettem fujolva.....nem szebb tisztességesen emelt fővel viselni a veszteséget???
Egyébként ki tiltja meg nekem és miért,h irjak ide???semmi szabályzatnak ellenkezőt nem mondok!!!!
A h néhány ember a vereség utábn a madridot szidja, az nem ok általánosításra!
A Fifa egy szégyen
- salas9
- Entrenador del Barça
Egy gól,és ezen kívül semmi játék...Ezek szerint ennyi elég egy győzelemhez.Jobbak voltunk,de nem eléggé.Ilyen mentalitással nem megyünk semmire!Ez valami pocsék volt...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2007.12.23. 21:10:55-kor.

-
- Jugador del Barça
Nos, Pepe azt hiszem válaszolt 

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Eurobarca Staff
Ezzel teljesen egyet tudok érteni, a bírónál már csak mi voltunk gyengébbek, sajnos...Nem a bíróban kéne keresni a hibát, hanem a saját magunk mai produkciójában.vicc-ember írta:Akkor már én is adok egyet:jótanács:
Nem a bíróra kell fogni, hanem magatokban keresni a hibát. Részemről vége.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Sajnos nem játszottunk jól, mert a kulcsembereinknek ma nem ment a "gém"
Nagyon rányomta a bélyegét a teljesítményükre a "nyernetekkellkülönben..." paráztatás, míg a vendégek felszabadultan "legfeljebbkikapunknabummvezetünkakkoris..." játszottak
Biztos vagyok benne, hogy a madridi visszavágón szétvágjuk őket.

Nagyon rányomta a bélyegét a teljesítményükre a "nyernetekkellkülönben..." paráztatás, míg a vendégek felszabadultan "legfeljebbkikapunknabummvezetünkakkoris..." játszottak
Biztos vagyok benne, hogy a madridi visszavágón szétvágjuk őket.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Én gratulálok a madridnak, mert ezen az estén valóban megmutatták miért vannak a tabella élén! Nálam Pepe a meccs embere, a Barcából nem igen lehet kiemelni senkit, a csapat volt rossz! Talán Iniestát mondanám a középpályán művelt dolgaiért. A cipész pedig taktikailag győzte le az edzőnket, talán ideje gondolkodnia a hogyis továbbról.... (mármint Franknek)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! (Boldogabb lett volna egy győzelemmel...)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! (Boldogabb lett volna egy győzelemmel...)
Forca Barca!!!!
-
- Jugador d'estrella
Nem hinném hogy szó nélkül kibírtad a produkcióját.Rivaldo11 írta:Nem kell a bíróra fogni. Ez a madrid elég gyenge lett volna ahhoz, hogy egy átlagos focival verjük. Semmi extrát nem mutattak. De ez a teljesítmény még elég a depor ellen, de ide már nem. Mert kb azt nyújtottuk, amit akkor. Megérdemelten nyert a madrid.

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Barça B
és ezt pont az mondja aki a 'mit is' ? X-szel írja, na pá.Tanulj meg két dolgot! Kanna(össze)varró mindig [auto_cenzúra]!
2. Menj vissza második osztályba, ahol megtanítják majd neked a másképp írjuk, másképp ejtjük szavakat és talán rájössz, hogy a neveTSéges nem cs!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicc-ember 2007.12.23. 21:07:36-kor.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Miért mindenki a bíróval van elfoglalva???
rosszul fújt az tény,de nem ő döntötte el a meccset!Ez van!Gyengén játszottunk!Jobban mint a Reál,de mégis gyengén!
Iniesta hatalmasat játszott!Rijkaardot nem tudom miért szídjátok...valki mondta,h menjen vissza hollandiába holland focit játszani!Valamilyen szinten holland fociz játszik a Barca!Már lassan 20 éve...sőt!És amíg jötttek az eredmények nem volt baj vele!
Eddig azért kritizálta mindenki mert nem játszatta Ronniet...most mi volt a baj??
Játszott Ronaldinho,játszott Deco,akiket mindenki követelt!Szerintem kudarcot vallottak ezen a meccsen!Igyekeztek meg minden!De Ronaldinho egyfolytában a földön volt....ahelyett,h focizott volna!Alibi ívelések meg iesmi!Holott láthattuk,hogy simán megtudná verni 1 az 1 be Ramost!Nem értem mi van vele!Eto'o az 50 percbe lőtt először kapura...!Komolyan mondom hihetetlenül ötlettelenül fociztunk!Iniesta nagyon pörgött,ha játszik még mellé Messi megvan a meccs!Yaya Toure is jól játszott!Nagyjából ennyi!A többiek füst...
Na mind1...ez van...lesz ez még ígyse!:)
BARCA FOREVER!!!!!
rosszul fújt az tény,de nem ő döntötte el a meccset!Ez van!Gyengén játszottunk!Jobban mint a Reál,de mégis gyengén!
Iniesta hatalmasat játszott!Rijkaardot nem tudom miért szídjátok...valki mondta,h menjen vissza hollandiába holland focit játszani!Valamilyen szinten holland fociz játszik a Barca!Már lassan 20 éve...sőt!És amíg jötttek az eredmények nem volt baj vele!
Eddig azért kritizálta mindenki mert nem játszatta Ronniet...most mi volt a baj??
Játszott Ronaldinho,játszott Deco,akiket mindenki követelt!Szerintem kudarcot vallottak ezen a meccsen!Igyekeztek meg minden!De Ronaldinho egyfolytában a földön volt....ahelyett,h focizott volna!Alibi ívelések meg iesmi!Holott láthattuk,hogy simán megtudná verni 1 az 1 be Ramost!Nem értem mi van vele!Eto'o az 50 percbe lőtt először kapura...!Komolyan mondom hihetetlenül ötlettelenül fociztunk!Iniesta nagyon pörgött,ha játszik még mellé Messi megvan a meccs!Yaya Toure is jól játszott!Nagyjából ennyi!A többiek füst...
Na mind1...ez van...lesz ez még ígyse!:)
BARCA FOREVER!!!!!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Entrenador del Barça
Nagyon szép gólt rúgtak,utána beálltak védekezni,és kedvükre kontráztak,nagyon jól csinálták,helyzetünk sem volt igazán! Ez alapján jogosan nyertek,ez a legfájdalmasabb.
Hazai pályán gólhelyzet nélkül.....
Lehetünk még bajnokok,de ők az esélyesebbek,és természetesen nem ez alapján,hanem hogy pl: nekünk idegenben nagyon nem megy.
60%-40% a bajnoki címre
Hazai pályán gólhelyzet nélkül.....
Lehetünk még bajnokok,de ők az esélyesebbek,és természetesen nem ez alapján,hanem hogy pl: nekünk idegenben nagyon nem megy.
60%-40% a bajnoki címre
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Barça B
Akkor már én is adok egyet:jótanács:
Nem a bíróra kell fogni, hanem magatokban keresni a hibát. Részemről vége.
-
- Barça B

Előre megmondtam a reakciokat:):):):):)KI lettem fujolva.....nem szebb tisztességesen emelt fővel viselni a veszteséget???
Egyébként ki tiltja meg nekem és miért,h irjak ide???semmi szabályzatnak ellenkezőt nem mondok!!!!
Tanulj meg két dolgot! Kanna(össze)varró mindig [auto_cenzúra]!vicc-ember írta:Nem amiatt az 1 perc miatt kaptatok ki, hanem az alibi focitok miatt, na meg amiatt mert Etoo egy cseppecskét le lett kapva a "mindigszar" Cannavaro és a "neveccséges" Pepe által.
H a t t r i c k
- noname
- Llegenda del Barça
Előre leszögezném nem akarok senkivel se veszekedni.
Nekem se tetszik a Real játéka, de a mentaitásuk igen, minden labdára többen mentek, minden lövés elé önfeláldozóan odaugrottak, az igaz h a bíró is segített nekik, de emiatt a hozzáállás miatt az kell h mondjam: A Real teljesen megérdemelte a győzelmet!
Ameddig nem jön egy másik edző esélyünk se lesz ellenük...
Nekem se tetszik a Real játéka, de a mentaitásuk igen, minden labdára többen mentek, minden lövés elé önfeláldozóan odaugrottak, az igaz h a bíró is segített nekik, de emiatt a hozzáállás miatt az kell h mondjam: A Real teljesen megérdemelte a győzelmet!
Ameddig nem jön egy másik edző esélyünk se lesz ellenük...
A Fifa egy szégyen
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem kell a bíróra fogni. Ez a madrid elég gyenge lett volna ahhoz, hogy egy átlagos focival verjük. Semmi extrát nem mutattak. De ez a teljesítmény még elég a depor ellen, de ide már nem. Mert kb azt nyújtottuk, amit akkor. Megérdemelten nyert a madrid.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
Lécci legközelebb írj értelmesen te "neveccséges" vicc-ember,köszi szépen.vicc-ember írta:Nem amiatt az 1 perc miatt kaptatok ki, hanem az alibi focitok miatt, na meg amiatt mert Etoo egy cseppecskét le lett kapva a "mindigszar" Cannavaro és a "neveccséges" Pepe által.Gratulálok a madridnak hogy ismét sikerült elhoznia az egyik saját nevelésű bíróját! Szép volt fiúk! (mindent elárul a 3 perc)
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!