Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem ő az, legalábbis megnéztem az IP-t és ott kiír 1 bizonyos TAIBIT...Boixos írta:Srácok,
kérném, h ha lehet ezt a kitfisto gyereket felejtsük el. nagyon jól megvolt ez az oldal nélküle, nem kell, h itt baromkodjon. pláne, ha ilyenekkel kezd el durváskodni, mint a legújabb avatarja. v ha tényleg vki szórakozik a nevében, bár ezt kétlem, akkor azt éne kiszórni.
Szerintem nem én találtam ki - anno - a mit moderáljunk.... Ha jól emlékszem, akkor a pályázatban is benne volt.... Később rhynn még fel is hívta rá külön a figyelmet - antimadridista korszak eleje és vége-, amit betartok. Nekem nem nehéz...Enrique írta:Csak h örülj... Megnézheted, eltűnt az összes csúnya szó.
Akkor kéretik ezt módosítani!:rhynn írta: Nem kapod meg! Csináld csak, mindenben támogatunk. Én se támogatom az ilyen kifejezéseket, ha ilyet láttok, csak kapásból törlitek és rendben lesz minden
Vagy teljes fórumra moderátori jogkört kérek, hogy eltűntethesem magam.redlions írta:Hungarian Barca Ultrastopic
Mr. Master 2005.07.21. 10:32:00
Szerintem is kumma faxák
Maxi 2005.07.21. 11:00:47
hát ezt kibaxottul eltaláltad
Mozi, Filmek, Vélemények...
Maxi 2005.07.21. 10:25:25
Hát ez krva jó film
Nem kapod meg! Csináld csak, mindenben támogatunk. Én se támogatom az ilyen kifejezéseket, ha ilyet láttok, csak kapásból törlitek és rendben lesz mindenredlions írta:Kérem a moderátori felfüggesztésem min. szeptember 1ig!
Okok:
1, Túl léptem a moderátori alapelvemen a Hungarian Barca Ultrastopicban!
2, Nem értek egyet a moderátori "tevékenység megengedhető" részével... (kibaxot faxa, kumma)
3, Nem kaptam semmire választ...
Üdv, red
Még egy privi megy Iván! Amennyiben elfogadod a lemondásom, itt az utódom (akit javaslok és lehetne) volt pályázata.rhynn írta: A javaslatom:
Taibi és Boixos időlegesen átveszi a moderálást, ha megfelelnek, Boixos teljes modi lesz.
Taibi
Rhynn - igen
HARMADIK:
Helló Rhynn!
A Labdarúgás kategóriában szeretnék moderátor lenni.
Szabó Tibor vagyok, a fórumon Taibi néven szerepelek.
18 éves vagyok, 1987 január 11-én születtem.
Szabadidőm rengeteg van, mert már nyáriszünet van, így
könnyen eltudnám végezni a moderátori feladatokat. De, ha
hosszabb távon is számítanál rám, akkor sem okozna problémát
az iskola. A fórumot eddig is naponta töbször olvastam.
A magyar nyelv alkalmazásával nem hiszem, hogy komolyabb
problémám lenne.
Azért szeretnék a labdarúgás kategóriában moderátor lenni,
mert szeretem a focit, napi szinten követem a labdarúgásban
bekövetkező eseményeket már 6-7 éve. Nem csak a Barca
csapatát követem figyelemmel, hanem próbálom az egész
focivilágot.(Természetesen a Barcelonát kiemelt figyelmet
kap tőlem.) Így hozzá tudnék szólni minden labdarúgással
kapcsolatos témához, ha szükség lenne rá. (Nyomon követem az
átigazolásokat, így tudnék írni a "Játékospiac" című
topicba, nem csak a Barcát ismerem, így hozzátudnék szólni
az "Ellenfeleink játékosai" c. topichoz, stb.)
Üdvözlettel: Szabó Tibor - Tai
Ezt még te próbáltad 2 hónapja automata moderálásnál, akkor másképp gondolkodtál....Enrique írta:Próba!
#5!/O" = népmuvészeti cserépedény
picsa = p.i.c.s.a
kutya = f.a.s.z
XXXX = b.u.z.i
"az vagyok" = f.a.s.z.f.e.j
nagyon = k.u.r.v.a
segg = s.e.g.g
pina = p.i.n.a
vazze meg = b.a.s.s.z.a meg
kumma = q.r.v.a
[auto_cenzúra] = s.z.o.p
Ez nem vicc....Enrique írta: Ezen nincs mit moderálni...![]()
Sztem is azok.
És idézve is van....redlions írta:Hungarian Barca Ultrastopic
Mr. Master 2005.07.21. 10:32:00
Szerintem is kumma faxák
Maxi 2005.07.21. 11:00:47
hát ezt kibaxottul eltaláltad
az, hogy legyen egy topik, ahol zárt körben értekezhetünk, ahhoz nem kell h moderátor legyek. állítsátok át privátra ezt a topikot, és adjatok hozzáférést azoknak akik jogosultak használni ezt a topikot. és így nem kell moderátornak lennem.Boixos írta:nem tudom, hol olvastad a kóstolgatós hszeket, de már elég régiek lehetnek, mostanra azért eléggé lehiggadtak a kedélyek mindkét itt jelenlévő félnél. de mondjuk ez az itteni moderátor státusz az ottani semmivel szemben, tényleg elég gáz. gondolom, ha innen vkit betennétek hozzátok mod.nak, azért páran begyorsulnának rá tőletek is, az tuti.
ez meg a másik...Charlie írta:Mivel neki itt van joga,nekünk meg ott semmi,teljesen jogosan támadják egyesek!
C.
semmi anyázás nincs a dologban, csak nem igazán nézik jó szemmel itt a fórumban azt h én is "moderátor" vagyok. erről korábban olvasgattam, nem most a napokban, tegnapelőtt a madridista chaten pedig arról beszélt h ezért nagyon sokan utálnak itt. ez pedig nem hiányzik nekemEnrique írta:Hi, hogy érted azt h 'támadnak'?cantera írta:Üdv emberek!
csak azt szeretném ha elvennétek a moderátori jogaimat, mert engem is támadnak, meg ahogy olvastam, titeket is. ha valami balhé van, úgyis tudunk értekezni privátokon keresztül itt is, meg a madridistán is.
üdv nektek és további jó nyarat!
Ezt azért még megindoloknád, mert nekem fogalmam nincs az egész dologról.cantera írta:Üdv emberek!
csak azt szeretném ha elvennétek a moderátori jogaimat, mert engem is támadnak, meg ahogy olvastam, titeket is. ha valami balhé van, úgyis tudunk értekezni privátokon keresztül itt is, meg a madridistán is.
üdv nektek és további jó nyarat!
Megtörtént, egy hét pihenöt kapottEnrique írta:Kifestőnek BANN-t MOST RÖGTÖN!!!!![]()
Ott a hülye topicja, nézzétek meg.