FC Barcelona 08/09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki volt az idény legjobbja?

Messi
114
33%
Xavi
88
26%
Iniesta
95
28%
Eto'o
8
2%
Henry
12
4%
Touré
7
2%
Alvés
1
0%
Puyol
0
0 szavazat
Piqué
16
5%
Más
1
0%

Szavazatok száma: 342
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 10:48:40

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta:Legalább nem vagyok egyedül... :)

Mondjuk ált. Rivaldo11, meg még páran szoktak hasonszőrű dolgokat írni ilyen témában, mint én...
Hát ezekszerint nem igen olvasol engem,mivel mindig is ennek a híve voltam,és sosem írtam olyat,h na jó húzzon el ez és az..stb...
De olvaslak téged is mindig, végül is tényleg még nem írtad egyszer sem, h menjen el. 1el többen vagyunk :P Csak többnyire meleg témában írsz az offtopicban... :wink: :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.13. 01:10:59

lionelmessi19 írta:Legalább nem vagyok egyedül... :)

Mondjuk ált. Rivaldo11, meg még páran szoktak hasonszőrű dolgokat írni ilyen témában, mint én...
Hát ezekszerint nem igen olvasol engem,mivel mindig is ennek a híve voltam,és sosem írtam olyat,h na jó húzzon el ez és az..stb...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 01:05:36

Legalább nem vagyok egyedül... :)

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.13. 01:03:09

lionelmessi19 írta:
ozsimiki írta:Azon lehet vitázni,hogy melyikünk mit szeretne,de a tény nagyon úgy néz ki,az,amit a vezetőség is lenyilatkozott párszor,hogy minden kulcsjátékos (igen,Decot is annak veszik) MARADNI FOG!
És én ennek nagyon örülök. szerintem egy ilyen sokat kritizált és viszonylag sikertelen szezon után megfelelő nyári felkészülést követően jövőre képesek lesznek régebbi önmagukhoz hasonlatos teljesítményt nyújtani.
Bízom benne én is! Nem vagyok az a típus,aki egy rossz (valjuk be ez az idény pár alappillérünknél förtelmesre sikeredett :? ) idény után rögtön elküldjem a playakat! 1évet még adnék...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 01:00:53

ozsimiki írta:Azon lehet vitázni,hogy melyikünk mit szeretne,de a tény nagyon úgy néz ki,az,amit a vezetőség is lenyilatkozott párszor,hogy minden kulcsjátékos (igen,Decot is annak veszik) MARADNI FOG!
És én ennek nagyon örülök. szerintem egy ilyen sokat kritizált és viszonylag sikertelen szezon után megfelelő nyári felkészülést követően jövőre képesek lesznek régebbi önmagukhoz hasonlatos teljesítményt nyújtani.
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.13. 00:57:11

Azon lehet vitázni,hogy melyikünk mit szeretne,de a tény nagyon úgy néz ki,az,amit a vezetőség is lenyilatkozott párszor,hogy minden kulcsjátékos (igen,Decot is annak veszik) MARADNI FOG!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 00:12:45

redmiller írta:
lionelmessi19 írta:Szerinted ki lenne az a vezér?
Én a mostaniak közül senkit nem adnék el szivesen... Decot sem.
Én sem... Viszont Cruyff is ebben látja a megoldást...
A vezetők dolga eldönteni. ki lesz. Valószínűleg szívni is fogom egy ideig a fogam.....
CSak épp Cruyff nem vezető. Hiába tanácsadó, és hiába számít a véleménye, Laportáék megmondták, h vezéráldozatot egyáltalán nem kívánnak hozni, így valószínüleg az nem is lesz...
- József Attila
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.12. 23:44:47

lionelmessi19 írta:Szerinted ki lenne az a vezér?
Én sem... Viszont Cruyff is ebben látja a megoldást...
A vezetők dolga eldönteni. ki lesz. Valószínűleg szívni is fogom egy ideig a fogam.....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.12. 23:44:15

Azzal én is egyetértek, hogy a "vezéreket" meg kellene tartani, de egy új edző mindenképpen kell, sokszor leírtam már, hogy miért.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 23:39:57

Szerinted ki lenne az a vezér?
- József Attila
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.12. 23:37:53

lionelmessi19 írta:Red, szerintem Rivaldo11 (ahogy én is) nem azzal nem értünk egyet, h lezárul egy korszak, hanem azzal, h teljes és vezéráldozatokkal kísért váltásra van szükség, és h az lesz...

Az szerintünk is úgy van, h meghatározó emberekkel kell kiegészülni, de az eddigiektől nem kell megválni. A kiegészítő munkásembereket kell többnyire meghatározó emberre cserélni.
Szerintem ilyen egy középső, egy szélső védő és egy vkp poszt.
Ezeken felül max. egy cserecsatárt kell igazolnunk.

Vezéráldozatot meg én nem szeretnék.
1 vezért pedig muszáj lesz áldozni, hogy észbekapjanak a többiek.
By red
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 23:36:29

Red, szerintem Rivaldo11 (ahogy én is) nem azzal nem értünk egyet, h lezárul egy korszak, hanem azzal, h teljes és vezéráldozatokkal kísért váltásra van szükség, és h az lesz...

Az szerintünk is úgy van, h meghatározó emberekkel kell kiegészülni, de az eddigiektől nem kell megválni. A kiegészítő munkásembereket kell többnyire meghatározó emberre cserélni.
Szerintem ilyen egy középső, egy szélső védő és egy vkp poszt.
Ezeken felül max. egy cserecsatárt kell igazolnunk.

Vezéráldozatot meg én nem szeretnék.
- József Attila
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.12. 23:33:17

Rivaldo11 írta:Hihetetlen, hogy sokan korszakváltásról írnak, meg azt sugallják, hogy elölről kell kezdenünk mindent.
Hát egy nagy fenét. A klasszisaink nem égtek ki, a legjobb korban vannak, sok van még bennük. Az, hogy elkényelmesedtek, még érthető is. Azt hiszem, megbocsájtható, hogy a tavalyi tökéletes idény után visszaestünk, de bármibe lefogadom, hogy ez a mag, kiegészülve az új szerzeményekkel, jövőre simán hozza minimum a ligát. Olvasom Iván cikkét, de én messze nem így gondolom. Én nem hinném, hogy vége...sőt KORÁNTINCS VÉGE SEMMINEK. HA JÖVŐRE IS ÍGY NYOMNÁNK, AKKOR LENNE VÉGE. Egy gyengébb szezon had legyen már benne a pakliban anélkül, hogy temetnénk!
Ennek a csapatnak 3-4 új emberre van szüksége, semmi másra. Max. egy új edzőre akkor, ha Rijkaard tényleg nem tud megfelelni az elvárásoknak.
Ja, és a ligát idén csakazértis megnyerjük, jövőre pedig bebizonyítja a csapat, hogy még mindig a legjobbak vagyunk.
Nincs itt vége semminek, de lezárult egy korszak, azaz meghatározó emberekkel kell frissíteni a keretet.
By red
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 17:09:40

Rivaldo11 írta:Hihetetlen, hogy sokan korszakváltásról írnak, meg azt sugallják, hogy elölről kell kezdenünk mindent.
Hát egy nagy fenét. A klasszisaink nem égtek ki, a legjobb korban vannak, sok van még bennük. Az, hogy elkényelmesedtek, még érthető is. Azt hiszem, megbocsájtható, hogy a tavalyi tökéletes idény után visszaestünk, de bármibe lefogadom, hogy ez a mag, kiegészülve az új szerzeményekkel, jövőre simán hozza minimum a ligát. Olvasom Iván cikkét, de én messze nem így gondolom. Én nem hinném, hogy vége...sőt KORÁNTINCS VÉGE SEMMINEK. HA JÖVŐRE IS ÍGY NYOMNÁNK, AKKOR LENNE VÉGE. Egy gyengébb szezon had legyen már benne a pakliban anélkül, hogy temetnénk!
Ennek a csapatnak 3-4 új emberre van szüksége, semmi másra. Max. egy új edzőre akkor, ha Rijkaard tényleg nem tud megfelelni az elvárásoknak.
Ja, és a ligát idén csakazértis megnyerjük, jövőre pedig bebizonyítja a csapat, hogy még mindig a legjobbak vagyunk.
Egyetértek. Kellenek a kiegészítő embereink helyére mások, főként új és jó védők, de vezéráldozat, edzőváltás nem kell.

nyertünk egy bl-t és egy bajnokságot, aztán itt egy gyenge év. Ez a magyarázat erre a nagy pánikra... Szerintem korai. Kellenek védő játékosok nyáron, és tökéletes lesz ez a keret.
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.05.12. 17:03:28

Hihetetlen, hogy sokan korszakváltásról írnak, meg azt sugallják, hogy elölről kell kezdenünk mindent.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.05.12. 14:29:06

lol, reménykedtem, hogy a barca shopban leárazás van a veresség miatt :lol: Mert akkor bevásároltam volna :)

de nincs sajna :evil: :twisted:
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.12. 13:55:19

Saviola írta:Ezt majdnem megsirattam. :oops: :cry:

Hol van ez már..ez oylan szép volt..most tudom csak igazán értékelni,amikor ennyire siralmasak vagyunk. :cry:
Jó volt újra látni az igazi barcát :(
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 13:41:19

Ezt én is. :cry: :cry:

Remélem lesz még ilyen...
- József Attila
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.05.12. 13:35:10

Ezt majdnem megsirattam. :oops: :cry:

Hol van ez már..ez oylan szép volt..most tudom csak igazán értékelni,amikor ennyire siralmasak vagyunk. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rita
Jugador del Barça

2007.05.12. 13:33:21

Tényleg szégyenletes amit a Barca művelt Madridban,de azért a szurkolók ahelyett,hogy bíztatnák a csapatot,szépen elkezdték szidni őket.Amiben persze a teljesítményt látva igazuk van,de azért lehet h nem így kéne kifejezni a csalódottságukat. :? :?
Korszakváltásra sztem szükség van de csak kis mértékben,és ne küldjük el a kulcsembereket mer az rettenet hülyeség lenne.Lehet,hogy riijkardnaktélleg kicsit keményebben kéne bánnia a játékosokkal,mer az interjúban mindenre azt mondta,hogy ő nem szid senkit,nem érdekli,nem azt nézi stb..

De lesz ennél jobb is!Betis ellen nyerni fogunk :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 21:57:12

Game90 írta:„Nem hiszek a korszakváltásban, ha vezetjük a bajnokságot öt fordulóval a vége előtt, és ha megtartjuk a hitet a csapatban. Senki nem gondolhat korszakváltásra, ha végül megnyerjük a bajnokságot" :arrow: én jobban örülnék viszont egy korszakváltásnak. Bár ebben a helyzetben én sem azt mondtam volna, hogy elkell küldeni Rijkaardot + 1-2 sztárt.
Pedig hihetne, ha látta a tegnapi meccset!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 21:56:23

redmiller írta:
lionelmessi19 írta:ÉN többet kinézek a jelenlegi vezetőségből... nem fogunk olyan mélyre sülyedni, mint a madrid tette. És ilyen tartós rossz forma sem lesz.

De itt volna az ideje tényleg elkezdeni gondolkodni Laportáéknak is.

A cikk jó, csak néhány apróság van, amibe bele lehet kötni. Pl. h Puyol gyengébben teljesít. Szerintem tartja, sőt emelte a színvonalat, mert bizony idén sokszor 3 védő helyett is ő végzi a munkát...
Így persze látványosabbak a hibái, de akkor is embefelettit nyújt, és ha végre stabil emberek vennék körül, ami ugye a mostani védők közül néha Zambrottára és Thuramra mondható csak el... akkor meglehetne a tavalyi teljesítménye látványra is, vagy mégjobb.
Szerintem akkor is súlyos hibákat vét...
Új védelmet kellene köré építeni.
Elég nehéz úgy jó teljesítményt nyújtani belső védőként, hogy nincs előtte szűrés és a védelem két széle is igencsak sebezhető. Thuram is csak mostanába tud jó társa lenni. Sztem Puyi kihozta magából, és ebből a szánalmas védelemből a maximumot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.05.11. 21:57:47-kor.
PCsabi
aka Game90

2007.05.11. 21:25:36

„Nem hiszek a korszakváltásban, ha vezetjük a bajnokságot öt fordulóval a vége előtt, és ha megtartjuk a hitet a csapatban. Senki nem gondolhat korszakváltásra, ha végül megnyerjük a bajnokságot" :arrow: én jobban örülnék viszont egy korszakváltásnak. Bár ebben a helyzetben én sem azt mondtam volna, hogy elkell küldeni Rijkaardot + 1-2 sztárt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 19:22:19

lionelmessi19 írta:ÉN többet kinézek a jelenlegi vezetőségből... nem fogunk olyan mélyre sülyedni, mint a madrid tette. És ilyen tartós rossz forma sem lesz.

A cikk jó, csak néhány apróság van, amibe bele lehet kötni. Pl. h Puyol gyengébben teljesít. Szerintem tartja, sőt emelte a színvonalat, mert bizony idén sokszor 3 védő helyett is ő végzi a munkát...
Így persze látványosabbak a hibái, de akkor is embefelettit nyújt, és ha végre stabil emberek vennék körül, ami ugye a mostani védők közül néha Zambrottára és Thuramra mondható csak el... akkor meglehetne a tavalyi teljesítménye látványra is, vagy mégjobb.
Szerintem akkor is súlyos hibákat vét...
Új védelmet kellene köré építeni.
By red
Andris
Adminisztrátor

2007.05.11. 19:05:29

ÉN többet kinézek a jelenlegi vezetőségből... nem fogunk olyan mélyre sülyedni, mint a madrid tette. És ilyen tartós rossz forma sem lesz.

- József Attila
Lezárt