Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez lesz az, meg gondolom akkor az is amit most használSlither írta: Mi a nick amit törölni akarsz? Ha megtalálom, akkor törlöm.
Bár te egy sikertelen reget akarsz töröltetni ha jól értelmeztem, azt meg nem nagyon fog összejönni...
Mi a nick amit törölni akarsz? Ha megtalálom, akkor törlöm.M99 írta:És ez olyan nehéz? Felvetettem egy szerintem elég fontos témát (regisztráció) és egy Ez vannal el van intézve. Viszont működés szempontjából elég érdekes, hogy csak ilyen nyakatekert módon lehet változásokat eszközölni. De ez legyen az adminok dolga. Köszönöm válaszod ettől függetlenül kérdezném, hogy mi a módja a regisztráció törlésének.Slither írta:Az oldal problémáit egyik moderátor sem tudja megoldani, sőt az adminok sem nagyon. Technikai hibákat csak a webmester tudja orvosolni, őt meg talán csak Iván ismeri, ő meg nem nagyon jár fórumra. Írjatok neki emailt a technikai dolgokról. A moderátorok/adminok csak azzal tudnak dolgozni, ami van és alapvetően csak a fórummal foglalkoznak.
Pü-nél lehet engedélyezni a felugró ablakos értesítést, ha azt nem blokkolnád, akkor talán nem lenne azzal gond.
Azt általában az átigazolási időszak lezárta után szokták.gaucho21 írta:Ha lehetőség adódna, megoldható a játékoskeret frissítése?
Köszönöm.
A nyári átigazolások végén van a frissítés a játékoskeret menüpontban.gaucho21 írta:Ha lehetőség adódna, megoldható a játékoskeret frissítése?
Köszönöm.
És ez olyan nehéz? Felvetettem egy szerintem elég fontos témát (regisztráció) és egy Ez vannal el van intézve. Viszont működés szempontjából elég érdekes, hogy csak ilyen nyakatekert módon lehet változásokat eszközölni. De ez legyen az adminok dolga. Köszönöm válaszod ettől függetlenül kérdezném, hogy mi a módja a regisztráció törlésének.Slither írta:Az oldal problémáit egyik moderátor sem tudja megoldani, sőt az adminok sem nagyon. Technikai hibákat csak a webmester tudja orvosolni, őt meg talán csak Iván ismeri, ő meg nem nagyon jár fórumra. Írjatok neki emailt a technikai dolgokról. A moderátorok/adminok csak azzal tudnak dolgozni, ami van és alapvetően csak a fórummal foglalkoznak.
Pü-nél lehet engedélyezni a felugró ablakos értesítést, ha azt nem blokkolnád, akkor talán nem lenne azzal gond.
Ez engem is zavart, de Chrome-ban könnyen megoldható probléma.S.Agüero írta:Az az észrevételem van, hogy az új idény sorsolásánál a barca és a real meccseit ki lehetne emelni valahogy, pl: vastag betűvel vagy más színnel írva, mert így sokáig tart kikeresgélni a barca és real meccset és gondolom sokaknak az lenne a fontos.
Szerk.: vagy más nem így látja? Senkinek nem gond, hogy keresgélni kell?
Mindenhol le vannak tiltvalui1698 írta:Ezt szerintem be tudod állítani a profilodban. Nekem felugrik egy ablak, ha PÜ-t kapok valakitől. Vagy lehet, hogy a böngésződben vannak letiltva az eurobarca-ról a felugró ablakok.M99 írta:u.i.: Csinálhatnátok valamit a privát levelekkel is, hogy jelezzen már valamit mert rohadtul idegesítő, hogy mindig rá kell menni hogy megnézzem jött-e valami. Talán ha más színűre változna, az már segítség lenne a barbár felhasználóknak.
Ezt szerintem be tudod állítani a profilodban. Nekem felugrik egy ablak, ha PÜ-t kapok valakitől. Vagy lehet, hogy a böngésződben vannak letiltva az eurobarca-ról a felugró ablakok.M99 írta:u.i.: Csinálhatnátok valamit a privát levelekkel is, hogy jelezzen már valamit mert rohadtul idegesítő, hogy mindig rá kell menni hogy megnézzem jött-e valami. Talán ha más színűre változna, az már segítség lenne a barbár felhasználóknak.
Egyszer találták a névváltást "méltányolható" problémának, bár az okát annak se tudom. Biztos az élete függött tőle .M99 írta:[Illetve mikor először írtam ide akkor is kértem, hogy változtassatok nevet. Oké, hogy nem lehet de kiderült, hogy nem az én hibám volt, hogy nem tudtam regisztrálni a névvel hanem az oldalé. Ha ez nem méltányolható dolog akkor nem tudom mi. Más helyen ilyenkor még talán bocsánatot is kérnek nem egy napra rá újabb rákérdezés után köpnek valamit.
Ez igen. Valaki regisztrálni szeretne ide és azért nem tud mert [auto_cenzúra] az oldal és nem küld el egy nyomorék levelet? Aztán ennyivel el van intézve? És azt el tudjátok végre intézni, hogy törölve legyen a regisztrációm az oldalról vagy ki kell tiltatnom magam???M99 írta:Mi van olyan esetben ha valaki jó e-mailt ad meg és mégse kap levelet regisztrációkor?
Ez van...
Nem vagyok modi, nem is értek hozzá különösebben, de nem lehet hogy a böngésződdel van a baj?Lionel85 írta:Erre a problémámra még mindig várom a választ a kedves moderátoroktól, mert elég kényelmetlen, hogy minden hozzászólásom kétszer megy el.Lionel85 írta:A főoldalon a hírek alatti hozzászólásokban mindig kétszer küldi el amit írtam. Pedig csak egyszer kattintottam a hsz elküldésére. Mi lehet az oka?
Írjál Ivánnak ha annyira zavar a dolog, más úgyse tudja megnézni hogy mi az oka. (nem mintha belátható időn belül tudna válaszolni...Lionel85 írta:Erre a problémámra még mindig várom a választ a kedves moderátoroktól, mert elég kényelmetlen, hogy minden hozzászólásom kétszer megy el.Lionel85 írta:A főoldalon a hírek alatti hozzászólásokban mindig kétszer küldi el amit írtam. Pedig csak egyszer kattintottam a hsz elküldésére. Mi lehet az oka?
Erre a problémámra még mindig várom a választ a kedves moderátoroktól, mert elég kényelmetlen, hogy minden hozzászólásom kétszer megy el.Lionel85 írta:A főoldalon a hírek alatti hozzászólásokban mindig kétszer küldi el amit írtam. Pedig csak egyszer kattintottam a hsz elküldésére. Mi lehet az oka?
Ezt olvasd el: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758forlán10 írta:Bocsánat, de sok felhasználónál látom h egy nagy kép jelenik meg a hsz-ek után. Hogy lehet ezt megcsinálni?
Neked engedi Fórumból "Főoldal-ra" menést? Mert nekem nem..fcbarca0827 írta:Talán kattints rá a fejléc alatt a "Főoldal"-ra.Xavier Hernández 6-FCB írta:Köszi a gyors választ. De az a gond, hogy amint belépek, a fórumba kerülök, és innen képtelen vagyok visszatérni a főoldalra, cikkekbe, stb.