Az egyetlen a La ligába aki úgy tudja szerelni Messit, hogy nem töri szét a lábát.
Abidalból meg teljesen elegem van 2 meccs 2 piros.

Nem hiszem el, hogy nincs jobb opció mint ő.
Gibbs szerződtetése érdekes lenne: nem mondom, h rossz de sztem egy fejlődésbe levő játékosnak nem tesz jót ha padozik(ő pedig abidal cseréje lenne).gibbsnél olcsóbb lenne Sapunaru a Portoból, ő si fiatal s az elmúlt évbe nagyon sokat fejlődöttMR. TROMORT777 írta:pár napja már írtam, h Abidal mellé Kieran Gibbs-et (arsenal) kellene leigazolni, fiatal és nagyon igéretes, nem szeretném ha most elmenne syl, de ha megy kell valaki csere padra, és ezt jól betudná tölteni Gibbs, és ha van valami problem még mindig ott van puyi a posztra
vélemények?
Jobban örültem volna ha Abidal- Lahm cseréről írnak... Annak még értelme is lennebarcaloki írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... sszal.html
Ámentorrentkiller írta:Az egy dolog hogy az UEFA nem törli el, mert azt a látszatot akarja kelteni hogy megbíznak a bírókban, és ha eltörölnék azzal beismernék hogy hibázott a spori.M.I.P.A.X. írta: Úgyse fogják eltörölni, (a Fifa vagy uefa se törölte el anno Messi sárgáját a bayern elleni meccs után...) Félreértés ne essék bízom benne hogy eltörlik de azért a zárójeles rész nem túl bíztató... :S
A spanyol testület megint más tészta. Mindenki tudja hogy egy rakat ...rok a bírók idén arrafele, szóval ott nem kell ezt a "látszatot" fenntartani. Jah és idén már nem 1 lapot eltöröltek, szóval szerintem ezt elfogják...
Ja, hogy legyen még egy 4. középcsatárunk is, és balbekk nélkül maradjunk.barcaloki írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... sszal.html
Az egy dolog hogy az UEFA nem törli el, mert azt a látszatot akarja kelteni hogy megbíznak a bírókban, és ha eltörölnék azzal beismernék hogy hibázott a spori.M.I.P.A.X. írta: Úgyse fogják eltörölni, (a Fifa vagy uefa se törölte el anno Messi sárgáját a bayern elleni meccs után...) Félreértés ne essék bízom benne hogy eltörlik de azért a zárójeles rész nem túl bíztató... :S
Hasonlóan gondolom. Sztem Sylvinho is sokkal megbizhatóbb, és ügyesebb a támadásokban.ElBartimaeus írta:Hát elég jól tolja Abidal!![]()
![]()
Kétszer egymás után leküldik piros lappal, de egyik se volt jogos.![]()
Ezen már csak nevetni tudok, de nem bánom igazából, mert így legalább játszhat majd más a helyén a király kupán. Lévén, hogy ma is nagyon rosszul játszott, inkább szerencsésnek mondanám az eltiltását.
Ja és most az egyik döntőn se játszik!![]()
![]()
![]()
Köszi az infot!mazsom írta:A kapura törő ellenfél meggátolása gól elérésében azonnali piros lapot von maga után, függetlenül a szabálytalanság módjától. Lerántás, akasztás, bármi piros lap ilyen esetben, ha valóban szabálytalanságot követ el a játékos.
Az már más kérdés, hogy ezt az esetet a bíró benézte...
Kamarilla írta:Legutóbb ekkora színlelést a múlt szezonban láttam dos Santos részéről!De még ha szabálytalanság is lett volna, ezen mi piros? A derekával odébb tessékelte volna, az hol olyan mint egy páros lábbal történő mészárlás?
De bamba egy bíró volt ma a meccsen!
Úgyse fogják eltörölni, (a Fifa vagy uefa se törölte el anno Messi sárgáját a bayern elleni meccs után...) Félreértés ne essék bízom benne hogy eltörlik de azért a zárójeles rész nem túl bíztató... :Slionel_messi írta:Gyerekek itt fellebezés lsz megint mindkét esetben (Dani és Abidal) Dani nem érdemelt lapot mert hozzá sem ért az ellenfeléhez amit meg Abidal csinált olyanért se tizeneggyes se pedig lap nem jár főleg nem piros!
Nem kell kihagynia emiatt a kupadöntőt, mert az csak egy választható opció, hogy ott is letölthető az eltiltásbarca52 írta:Szegény Abidalt nagyon sajnálom! Két meccs alatt két jogtalan kiállítás, nem lehet túl jó érzés emiatt kimaradni mindkét kupadöntőről
barca52 írta:Szegény Abidalt nagyon sajnálom! Két meccs alatt két jogtalan kiállítás, nem lehet túl jó érzés emiatt kimaradni mindkét kupadöntőről
Sport.es is hozza, szóval elég valószínű az igazságtartama!!Fecooo írta:nem tudom, honnan veszi az NSO, de úgy tűnik, a csapat csak benyújtotta a fellebezést az eltiltások ellen, de szokás szerint hangulatkeltő fennhanggal...
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 35352.html?