Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igazság valahol a kettő között van, de figyelembe veszik azt is pl., hogy hányan jelentkeztek, hányan írták azt a helyet első helyre, illetve h milyen nehéznek ítéltik az azévi érettségiket. Pont az utóbbi miatt idén pontszámcsökkentés várható a műszaki szakokat leszámítva.daffy írta:az lenne a kérdésem,hogy a ponthatárok közzétételekor mennyire biztos hogy felveszik azt,akinek megvan a kellő pontja. szóval ezeket a mai pontokat mi alapján állapítják meg(ellenőrizték már a jelentkezéseket és ott meghúzták a határt az utolsó felvett embernél vagy ez a határ csak egy "betippelt" határ)?
aha.befejezem a 2. évemet az egyetemenEz már tuti lesz, elvileg smst is fogsz kapni,az adott egyetemtől,hogy felvettek. Szóval ma este már tudni fogod a jövőd Very Happy
daffy írta:az lenne a kérdésem,hogy a ponthatárok közzétételekor mennyire biztos hogy felveszik azt,akinek megvan a kellő pontja. szóval ezeket a mai pontokat mi alapján állapítják meg(ellenőrizték már a jelentkezéseket és ott meghúzták a határt az utolsó felvett embernél vagy ez a határ csak egy "betippelt" határ)?
Én (a tavalyi pontok ismeretében) biztosnak érzem a dolgomat, úgyhogy annyira nem stresszelekRonaldinho&Barca írta:Nah srácok, ma mindenre fény derül..Én már valahogy nem bírom..
Én regisztráltam a felvi.hu-n,ott lefényképeztem a bizonyítványt,kiválasztottam a fajtáját és feltöltöttem.Mihu írta:Ha felvételiztem, és pl most szereztem meg a nyelvvizsgámat, akkor hogy kell pótolni a hiányt? Egyszerűen lefénymásolom a bizonyítványt, és a fénymásolt lapot berakom egy borítékba és elküldöm oda, ahova küldtem a felvételi lapomat?
Tyűű igen más tételeink vannak.Game90 írta: Angol és töri már megy, magyart én is kezdem keverniMondjuk töriből és magyarból van pár tétel, amit nem szeretnék kihúzni
(ókori demokrácia, EU intézményei, Magyar Köztársaság, Stendhal, orosz realizmus, megfilmesített irodalom). Amilyen szerencsém van, úgyis kihúzom valamelyiket...
Én kedden megyek, utolsó előtti vagyokRonaldinho&Barca írta:Háát srácok én hétfőn kerülök sorra, első 6-osba bent vagyok így kb 14-óra felé fogok kiérni a suliból.. Irodalomtól félek kicsit, kezdem keverni az egészet, töriből bízok a forrásokban és az atlaszban.. Angoltól nem félek annyira, remélem info se lesz nehéz.Lennék túl rajta már..
Amúgy elsők között lenni első nap nem gázos?
Máker!Sanama írta:Én angolon vagyok túl,nekem is 1.érettségi(10.vége).
Írásbelim 97% lett,szóbeli meg jól sikerült,98%ig fel tudom vinni.
Nekem kellet a VB-ről beszélni, meg panel-családház összehasonlítás.
Tőlem is kérdezték h h állnak a spanyolok.Sanama írta:Én angolon vagyok túl,nekem is 1.érettségi(10.vége).vargaakos írta:Én is túl vagyok életem első érettségién (11. vége, német). Az írásbeli 94% lett, ez a szóbeli nagyon valószínű h max pont, így meglesz a 95%. Délután válik biztossá de jól ment minden.A 10-es tételt húztam, szabadidő, tévézés, olvasás, zenehallgatás.
Elsőre ez tökéletes, ha majd a többi is hasonlóan sikerülne nagyon elégedett lennék.
Írásbelim 97% lett,szóbeli meg jól sikerült,98%ig fel tudom vinni.
Nekem kellet a VB-ről beszélni, meg panel-családház összehasonlítás.
Én angolon vagyok túl,nekem is 1.érettségi(10.vége).vargaakos írta:Én is túl vagyok életem első érettségién (11. vége, német). Az írásbeli 94% lett, ez a szóbeli nagyon valószínű h max pont, így meglesz a 95%. Délután válik biztossá de jól ment minden.A 10-es tételt húztam, szabadidő, tévézés, olvasás, zenehallgatás.
Elsőre ez tökéletes, ha majd a többi is hasonlóan sikerülne nagyon elégedett lennék.
Ahapokemon77 írta:De öreg vagyok [auto_cenzúra]!
Tesiből szóbeli érettségi???