Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ráadásul SAF 35 alatt el sem engedné..Somaa írta:És hova?Puyol,Piqué alap,akkor max Milito elé a padra?Balazs1415 írta:Én még azért egy középhátvédet pl:Vidic-et
Nyilván nem akart a Realba menni.Barcaman14 írta:Ennek a hírnek én nem igazán örülök!Elismerem hogy Özil egy nagyon tehetséges játékos, de nem tudom hogy ezen a szinten megállná-e a helyét! Tény hogy a középpályánk erősítésre szorul, de egyre valószínűbb hogy Pep több fiatalt is beépít jövőre a csapatba. Gondolok Dos Santosra ls esetleg Thiagora. Plusz ott van még Keita! Meglehet közelíteni arról az oldalról Özil érkezését hogy ugyan minek?!
Elveszi a helyet a fiatalok elől, plusz lehet hogy Init eerüli a sérülések és akkor jött egy Özil a padra, stb...
De úgy is meg lehet közelíteni hogy rövid a pad és nagyon kéne a minőségi csere!
Egyenlőre nem tudom mit gondoljak, de inkább afelé hajlok hogy maradjon Brémában. Egyébként pár nappal ezelőtt nem azt nyilatkozta hogy ki tölti a szerződését a németeknél és majd jövőre foglalkozik a kérőkkel?
És hova?Puyol,Piqué alap,akkor max Milito elé a padra?Balazs1415 írta:Én még azért egy középhátvédet pl:Vidic-et
Valószínű, hogy SAF elengediBalazs1415 írta:Én még azért egy középhátvédet pl:Vidic-et
Hála istennek nálunk egyedülálló az egész világon az hogy a nálunk a védelem az a csatárnál kezdődik.messi xavi iniesta is védekezik.Söt sokszor még a közp cstár is
Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol, a szó amit kerestél: egyelőre.Barcaman14 írta:Ennek a hírnek én nem igazán örülök!Elismerem hogy Özil egy nagyon tehetséges játékos, de nem tudom hogy ezen a szinten megállná-e a helyét! Tény hogy a középpályánk erősítésre szorul, de egyre valószínűbb hogy Pep több fiatalt is beépít jövőre a csapatba. Gondolok Dos Santosra ls esetleg Thiagora. Plusz ott van még Keita! Meglehet közelíteni arról az oldalról Özil érkezését hogy ugyan minek?!
Elveszi a helyet a fiatalok elől, plusz lehet hogy Init eerüli a sérülések és akkor jött egy Özil a padra, stb...
De úgy is meg lehet közelíteni hogy rövid a pad és nagyon kéne a minőségi csere!
Egyenlőre nem tudom mit gondoljak, de inkább afelé hajlok hogy maradjon Brémában. Egyébként pár nappal ezelőtt nem azt nyilatkozta hogy ki tölti a szerződését a németeknél és majd jövőre foglalkozik a kérőkkel?
Valóban van benne kockázat,de gondolkodjunk el,ha megvesszük Cesc-et 50 milláért akkor az a baja mindenkinek,hogy saját nevelésért 50 milla......most igazolunk egy tehetséges fiatalt 10-15 milláért,most az a baj,hogy zsákbamacska.Ki lenne jó nekünk?Lionel85 írta:, de ez a török-germán-hatnemzetiségű emberke nagy zsákbamacsek...
Fabregas is elvette volna a helyet Dos Santosék elől, de szerintem Özil és Cesc között azért van egy kis különbség...Fernando írta: Bár kíváncsi vagyok, ha jött volna Cesc, akkor is ezt mondod-e...
Írj levelet a vezetőségnek. Már én sem értem mit művel a vezetőség, kezdem egyre jobban elveszteni a fonalat. Egyszerűen olyan alapon igazolnak játékosokat, hogy nem fér a fejembe. Még ha az eredmény igazolná a vezetőket és Pepet, megérteném, de nem. Igaz, az a vezetőség még a Laporta-éra volt, de Rosell sem tűnik eddig meggyőzőnek igazolások terén. Adrianóval mondjuk jó vásárt csinált, de ez a török-germán-hatnemzetiségű emberke nagy zsákbamacsek...daffy írta:nekem az tiszta h megveszitek özilt,csak az nem h minek? nem vkp kéne nektek? illetve jövőre érkezne fabregas,aki szintén inkább a támadásokat segítené elő,mintsem a védekezést. hogy is van ez?
Úgy értette, hogy Thiago menne kölcsönbe, ha Özil jön.messideco írta:Ezt a részét nem értem. Miért menne Özil kölcsönbe, ha Thiago jön?menczel írta:(Thiagot meg se említettem, ő ha érkezik Özil biztosan kölcsönbe fog menni, annyira nem lesz helye sajnos.)
Ettől függetlenül sem értek veled egyet. Egyenlőre azért jobb játékos Özil mint a két fiatal és tapasztaltabb is. Egyáltalán nem is drága. Én örülnék neki és ezzel biztos, hogy nem vagyok egyedül. Lőttek volna a két fiatalnak? Erős. Jonathan mint említettem vkp-n játszana elsősorban, Thiago meg még nem jönne föl.CFirpo3 írta:JdS 20 múlt, Thiago pedig 19.Fernando írta:Azért nem mindegy, hogy 17-18 az a fiatal vagy 22.