Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.10. 16:34:29

grecki írta:
van Bommel írta:Védekező kp-ra miért ne lenne jó Mascherano?
Mascheranóval az a bajom, hogy ő is olyan madárcsontú, mint jelenleg az egész keretünk. Sztem túl gyenge felépítésű. Persze, ha leigazoljuk, akkor örülni fogok neki, de én személy szerint nem őt választanám...
Gyenge csontozatú, de nem véletlen volt Dél-Amerika legjobb védekező középpályása kétszer is...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.01.10. 15:30:28

SRÁCOK! A közös élmények ecsetelésének vannak egyéb lehetőségei. Sok helyen megbeszélhetnétek, de nem itt! Köszönöm.
grecki írta:Mi bajod vele? Láttad már játszani? Csak ennyit találtam róla: [...]
Hohohóó, nem kell ennyire támadólag fellépni. :)

A videókon szép gólokat szerzett, vitathatatlan, de én a védőmunkájára is kiváncsi lennék.

Viszont én gyors ki is szállok ebből az igazolosdóból, nem a Managerben vagyunk.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.01.10. 15:20:46

Én Santa susannában!Ott voltunk 10 napot!De jól kifogtuk a szaridőőőt!Tavaj elött azaz 2005-ben sokkal jobb időnk volt!De sokat kirándultunk!És hogytetszik Barcelona????!Gyönyörűűűűű szerintem!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
6xavi
Barça C

2007.01.10. 15:07:53

Barcaboy08 írta:
6xavi írta:én az idei BL szezon első meccsén voltam a Nou Campba a Levszki elleni 5-0-án csak elmosta az eső :)
de azért jó volt
Az szép, mivel akkor mi egyidőben voltunk kint!Csak én elöző évben is ott nyaraltam és akkor is voltam meccsen!Én meg a Barca-Ossasunán voltam 3 gól a félidőben....nem volt rossz választááás!Gondolkodtam.hogy kimegyek a levski ellen is,de gondoltam,hogy nem lesz túl nagy hangulat.Meg drága sem volt mert 30 euro volt a jegy nem???Legalább is az Ossasuna elleni meccsen lehetett jegyet venni a levski ellen,és akkor annyiért árultáák!Szóval mi egy időben nyaraltunk Barcáában! :lol:
az tök jó :)
aha mi pont az nap értünk oda mikor az osasuna elleni meccs volt asszem szombat, csak már nem értünk volna oda így lemaradtunk
de kedden ott voltunk a levszki elleni meccsen :) nagy élmény volt
mi calella-ban száltunk meg te hol?
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.01.10. 15:02:12

6xavi írta:én az idei BL szezon első meccsén voltam a Nou Campba a Levszki elleni 5-0-án csak elmosta az eső :)
de azért jó volt
Az szép, mivel akkor mi egyidőben voltunk kint!Csak én elöző évben is ott nyaraltam és akkor is voltam meccsen!Én meg a Barca-Ossasunán voltam 3 gól a félidőben....nem volt rossz választááás!Gondolkodtam.hogy kimegyek a levski ellen is,de gondoltam,hogy nem lesz túl nagy hangulat.Meg drága sem volt mert 30 euro volt a jegy nem???Legalább is az Ossasuna elleni meccsen lehetett jegyet venni a levski ellen,és akkor annyiért árultáák!Szóval mi egy időben nyaraltunk Barcáában! :lol:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.10. 14:54:05

Az igazolásokkal nekünk nagyon okosan kell bánnunk,hisz tulajdonképpen -esetleg-két olyan poszt van,ahol az új ember kezdőjátékosnak számíthat(vkp,jobb v.bal oldali védő,attól függ,hol játszik Zambrotta)és csakis abban az esetben,ha egyértelműen jobb mint akik vannak.Ha ezt nézzük,akkor olyan nagy kínálat nincs a piacon jelenleg-nyáron kell szétnézni.
de még hozzátenném:Nem látom jelenleg akkora szükségét a vásárlásnak.Vannak tehetségeink(Valiente,Olmo,Crosas,Dos Santos,Krkic)
szerintem vészhelyzetben rájuk kell támaszkodni! Annak örülnék,ha a fentebb említett posztokra magunk "termelnénk" ki a játékosokat,és nem ilyen Sahinok,meg Madurok merülnének fel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
6xavi
Barça C

2007.01.10. 14:52:13

én az idei BL szezon első meccsén voltam a Nou Campba a Levszki elleni 5-0-án csak elmosta az eső :)
de azért jó volt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 14:43:01

van Bommel írta:Védekező kp-ra miért ne lenne jó Mascherano?
Mascheranóval az a bajom, hogy ő is olyan madárcsontú, mint jelenleg az egész keretünk. Sztem túl gyenge felépítésű. Persze, ha leigazoljuk, akkor örülni fogok neki, de én személy szerint nem őt választanám...
6xavi
Barça C

2007.01.10. 14:42:30

nyáron frank sztem felviszi a nagy csapatba Krkic-et és dos Santos-t
de a védelembe mindenképp kell egy ember Carles mellé
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 14:40:58

Subinho írta: sztem abidal jó playa! igazi robotoló! végig futja a meccset a szélen, mint régen robi carlos, vagy most dani alves! ha ő tolná a balon, a jobbon meg alves sztem jobb lenne a szél-játék, mint most a zambrotta-gio párossal. zambrotta eddig engem nem nagyon hatott meg, h ő a világ legjobb szélső védője... mert nem az, ahogyan cannavaro sem a legjobb védő, legalábbis spanyol ligában NEM!!! gio meg amilyen jó volt pár éve, annyira szürke mostanában...
az andrade-luisao duóra én azért tennék egy lapot és sztem én nyernék: cris! de alexel is megelégednék! mert thuram papa nem lesz már fiatalabb...
viszont sokkal fontosabb lenne megoldani azt, ha a triumvirátus nem játszik, akkor ki pótolhatja őket??? mert eto'o-t nem tudja pótolni gudjohnsen, messit giuly és ronaldinhot sem ezquero!!! ha rajtam múlna mindhárman mehetnének és megvenném helyettük a malouda-luque-oliveira triót!!!
Persze és meglenne a következő Chelsea, esetleg Real Madrid :arrow: Barcelona

Daniel Alves és Luque jöhet! Meg egy vkp... :shock: :shock:
6xavi
Barça C

2007.01.10. 14:40:36

látta valaki tegnap a SportKlubbon a Santander-Barca 1999. meccset Horti Gábor kommentálásában?
hát az félelemetes volt :)
annyit nevettem a beszólásain hogy már görcsölt a hasam :)
van Bommel
Capitá del Barça

2007.01.10. 14:39:01

Védekező kp-ra miért ne lenne jó Mascherano? Fiatal, nem lenne drága(6ME) a legtökéletesebb lenne Edmilson helyére. Ráadásul ha jól tom Sir Alex Heinzéhez sem ragaszkodik, és már 1x még a psg-s ideje alatt érdeklődtünk utána. Előre meg Ezquerro hatalmas vicc, Giuly sem sokkal jobb, helyükre dos Santos meh még egy valaki kéne(mondjuk Quaresma)
6xavi
Barça C

2007.01.10. 14:38:00

sztem skacok frank már nem fog télen igazolni
de minek is hisz 2 hét mulva Eto'o már teljes értékűen edz, rá egy hétre jön Messi, Zambrotta
sztem felesleges új játékosokra pénzt áldozni
majd nyáron lenne jobb
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.10. 14:37:46

Nóbi írta:
LG írta:
noname írta:Luque csak akkor, ha elmegy Giuly. Abidal lehet h egy picivel jobb mint Emanuelson, de legalább 3-szor annyiba kerülne, emellett nem is akarja elhagyni a Lyont.
Andrade helyett akkor már inkább Luisao a Benficából.
Azérz Abidal nem picivel jobb :lol:
Nem értem, miért vagytok ennyire elájulva Abidaltól. NEM ILLIK BELE A BARCA JÁTÉKÁBA. Emmanuelson sokkal jobb lenne. Vagy vmi latin focista.
sztem abidal jó playa! igazi robotoló! végig futja a meccset a szélen, mint régen robi carlos, vagy most dani alves! ha ő tolná a balon, a jobbon meg alves sztem jobb lenne a szél-játék, mint most a zambrotta-gio párossal. zambrotta eddig engem nem nagyon hatott meg, h ő a világ legjobb szélső védője... mert nem az, ahogyan cannavaro sem a legjobb védő, legalábbis spanyol ligában NEM!!! gio meg amilyen jó volt pár éve, annyira szürke mostanában...
az andrade-luisao duóra én azért tennék egy lapot és sztem én nyernék: cris! de alexel is megelégednék! mert thuram papa nem lesz már fiatalabb...
viszont sokkal fontosabb lenne megoldani azt, ha a triumvirátus nem játszik, akkor ki pótolhatja őket??? mert eto'o-t nem tudja pótolni gudjohnsen, messit giuly és ronaldinhot sem ezquero!!! ha rajtam múlna mindhárman mehetnének és megvenném helyettük a malouda-luque-oliveira triót!!!
6xavi
Barça C

2007.01.10. 14:32:17

forca Barca :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 14:28:58

Enrique írta: Úristen, ezek a nevek + a Touré öccse... :shock: :lol:
Mi bajod vele? Láttad már játszani? Csak ennyit találtam róla:

http://youtube.com/watch?v=7XwRKLjc5VM

http://youtube.com/watch?v=tTFZtxOeo-4

http://youtube.com/watch?v=JqINPbsjRG4& ... ed&search=

Elég robbanékony a srác, jóllehet nem feltétlenül az a tipikis vkp...

Apropó Eleféntcsontpart, Didier Zokora? A vébén és a Tottenhamben is bizonyította már rátermettségét. Csak, ha már mindenképpen afrikaiakon gondolkodunk.
ronnie19
Barça C

2007.01.10. 14:19:17

én manuel fernandesre szavazok.sztem óriási játékos lesz.múlt évben a benficában volt,asszem azóta elvitte a Pompey.portugál középső középpályás és nagyon technikás!!! :idea:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 14:13:13

Nóbi írta:És arról még nem is beszéltem, hogy Henk bácsi milyen olcsón megszámítaná nekünk :wink:
Mondjuk én még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha néhány fiatalabb Barca playát kölcsönadnánk rendszeres játéklehetőség reményében Henknek. Mondjuk kinevelhetné Dos Santost, vagy Krkicet :D
Önmagában ez nem rossz ötlet, csak ha egyszer elkerülnek, akkor nagyon nehezen fognak visszajönni... Még akkor is, ha olyan óriási tehetségek. Gondolj csak Saviolára, Maxira, Dámiára, Rochenbackra, stb, stb...
PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 14:05:10

Enrique akkor bemutatom őket :wink: :D
Maduro Ajax játékos, 21 éves, holland válogatott, a védelemben és a kp-n is bevethető, kb 4 millió euró :!:
Taiwo a Marseille játékosa, 21 éves, nigériai válogatott, balhátvéd, 6 millió euró :!:
Sahin Dortmund játékos, 18 éves és nagy tehetség, török, kp bármely posztján bevethető, 5 millió euró :!:
Szóval én inkább fiatalabb játékosokat vennék :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nóbi
Capitá del Barça

2007.01.10. 14:01:22

És arról még nem is beszéltem, hogy Henk bácsi milyen olcsón megszámítaná nekünk :wink:
Mondjuk én még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha néhány fiatalabb Barca playát kölcsönadnánk rendszeres játéklehetőség reményében Henknek. Mondjuk kinevelhetné Dos Santost, vagy Krkicet :D
Nóbi
Capitá del Barça

2007.01.10. 13:58:55

LG írta:
noname írta:Luque csak akkor, ha elmegy Giuly. Abidal lehet h egy picivel jobb mint Emanuelson, de legalább 3-szor annyiba kerülne, emellett nem is akarja elhagyni a Lyont.
Andrade helyett akkor már inkább Luisao a Benficából.
Azérz Abidal nem picivel jobb :lol:
Nem értem, miért vagytok ennyire elájulva Abidaltól. NEM ILLIK BELE A BARCA JÁTÉKÁBA. Emmanuelson sokkal jobb lenne. Vagy vmi latin focista.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.01.10. 13:54:24

Game90 írta:Nekem még vannak igazolási ötleteim :wink: :arrow: de Jong, Maduro, Taiwo, Sahin :roll:

Úristen, ezek a nevek + a Touré öccse... :shock: :lol: A de Jongon kívül egyikről sem hallottam még (pedig azért figyelgetem a dolgokat), de én amondó vagyok, nem zsákbamacskát kéne venni. Ha kéne egyáltalán valakit.

Diarra annyira nem rossz, őt inkább el tudnám képzelni a vkp-ra, de én is kizártnak tartom, hogy pont a Barçának adják el, már ha eladják egyáltalán... Mert még csak a lehetősége sem merült fel igazából, ezt tegyük hozzá. :)
PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 12:07:24

Yaya Toré nem rossz játékos. Igazi afrikai védekező kp és nem lenne drága. Diarrát meg soha nem adná el nekünk a Madrid sajnos :?
Nekem még vannak igazolási ötleteim :wink: :arrow: de Jong, Maduro, Taiwo, Sahin :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 11:17:53

A PSV pedig kölcsön akarja venni Luquét, majd a kölcsön lejárta után opciót szereznének rá... Ne már, happoljuk már el a hollandok elől!!! Ráadásul még pénzbe sem kerülne (csak párszázezer ajró)...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 11:12:23

Mit szólnátok Yaya Touréhoz? Az Arsenalos Kolo testvére, korábban az Olimpiakosz játékosa volt, nyártól azonban a Monacóban keresi a kenyerét. Egy sor nagycsapat meg akarta venni (Manchester, Arsenal, Milan, stb), de aztán végül a Nagyhercegségben kötött ki. Fiatal, jó felépítésű, labdaszerző középpályás támadó harcikedvvel felvértezve. Miccóltok?
Lezárt