Kösz h felhoztad Overmarst. ezt nem is vágtam... viszont ez az egyetlen példa.
Ha azt vesszük teljesen szubjektív, hogy ki sz.r a realban, viszont ki volt olyan sztárjátékos aki madridban futotta élete legjobb szezonjait?
2003-2006 között
Az teljesen mindegy h ki sérült, ha egészségesen is padoztatják. Lényeg h a már befutott sztárokon kívül oylan játékosokat említettem, akikből lehetett volna. . . egy másik csapatban. Ilyen van a Barcában is-Quaresma, Riquelme, Luis Garcia, Simao, de ennyi elköltött pénzből 1 bajnoki cím -ami nem volt meggyőző-silány eredmény.
Egyébként ez a legjellemzőbb, hogy a madridisták feljönnek egy barca oldalra okoskodni, mert most épp vezeti kedvencük a tabellát.
Érdekes, amikor a Barca volt egyértelműen a jobb csapat, senki nem beszélt a madridról, nektek viszont az sikerélmény ha fikázhatjátok a Barcát. Ezt nem én mondom hanem Deco
Ti is fogjátok a hátunkat nézni idén, a BL-hez pedig közötök nem lesz. Újabban ez a Mijatovics féle fröcsögős stílus lett a mexokott madridi részről. Igazán sportszerű.
Ez egy tiszteletre méltó ellenfél volt régen, nagy múltú klub a real. Évek óta azonban egy kirakatcsapat, és az őket buzdító tábor is felhígult magyar szinten a 14 éves bekkemfan kislányoknak és a fülbevalós szolis egykori focista díszf.szoknak köszönhetően.
Nem szeretek fikázni, előre elnézést, de teljesen gáz hogy a péntek estéteket a rivális csapat oldalán töltitek annak pocskondiázásával.