No problem.Csak legyen egy megigérem hogy kiteszem!Barcafeco írta:Csinálhatok de nem vok vmi profi ugyhogy ne várj valami remekmüvet

No problem.Csak legyen egy megigérem hogy kiteszem!Barcafeco írta:Csinálhatok de nem vok vmi profi ugyhogy ne várj valami remekmüvet
Senki???Victor_Valdes írta:Valaki nem tud egy olyan siget csinálni majd amin:
V.vart,Valdés,Messi van?
De csak a verseny után...
Ha valakiről nem szeretnétek látni irjátok meg!Varga Tamás írta:Pl.Egy MU-drukkert érdekelhet Van der Saar bannerje. Szerintem. Így én is örömmel vettem, el is mentettem. Mert minden ami MU, az jöhet.Zozzy 5 írta:Barcafeco, abszolút nem kötekedésént, de szerinted egy Beckham-es vagy Van der Saar-os stb banner kit érdekel?
Pl.Egy MU-drukkert érdekelhet Van der Saar bannerje. Szerintem. Így én is örömmel vettem, el is mentettem. Mert minden ami MU, az jöhet.Zozzy 5 írta:Barcafeco, abszolút nem kötekedésént, de szerinted egy Beckham-es vagy Van der Saar-os stb banner kit érdekel?
Tiéd a pályaBarcafeco írta:Ha jól tudom a topic neve: Bannerek. nem pedig Barcelonás bannerek. nincs megszabva hogy milyen képet teszek be. Nem azér teszem be mer valakit nem érdekel hanem azért mer lehet hogy valakit érdekel.Ha nem teccik ne nézdd! ennyi
Minden egyes szavával egyetértek.Los Banditos írta:Szerintem legyen az eredményhírdetés ugyanúgy 19:20 körülViszont jó lenne, ha most kivételesen csak képek kerülnének a topicba, és nem vitatkozások.
![]()