Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látom nem ismered a poén szót, és sikerült teljesen komolyan venned.Varga Tamás írta: Oleguer kollágánk tegnap már előre kihirdette a verseny győztesét, és az általam neki adott pontszámot is megelőlegezte. Ilyen körülmények között, nem tudok dolgozni, hiszen akármilyen pontot is adnék, azt Oleguer biztosan megkérdőjelezné, és össze-vissza óvna. Zsarolni pedig nem hagyom magam.
1. Pontozás , a legfontosabbmessi1918 írta:Ha jelentkezem, akkor csak a képek pontozását kell megítélnem, és téma javaslatokat, hozni?
Hát, ami az "Ezt is kiveszed?" helyén volt. Bármennyire is úgy tűnik, nem most jöttem a hathuszassal.Oleguer írta:What that word means how "dehonesztalo"?Varga Tamás írta: Akkor, Te pedig a délutáni akciód után nullát. Nem?![]()
![]()
![]()
Az ilyen dehonesztáló kijelentést a leghatározottabban visszautasítom, és kikérem magamnak! lehet, hogy te így működsz, de én nem. Tehát, nem kellene magadból kiindulni.
Egyébként Délutáni akció? Mire gondolsz? Melyik topicban történtekre?
What that word means how "dehonesztalo"?Varga Tamás írta: Akkor, Te pedig a délutáni akciód után nullát. Nem?![]()
![]()
![]()
Az ilyen dehonesztáló kijelentést a leghatározottabban visszautasítom, és kikérem magamnak! lehet, hogy te így működsz, de én nem. Tehát, nem kellene magadból kiindulni.
Akkor, Te pedig a délutáni akciód után nullát. Nem?Oleguer írta:Ha csak ő lenne a zsűri akkor LP maximális pontszámot kapnaChris0527 írta:Már mind1. Furcsa volt hogy igy egyszemélyes zsüriként irogacc...![]()
vagy még többet....