Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
-
- Entrenador del Barça
Nem kell sajnálni engem nem szorulok rá és ha te nem érted meg amit én mondok akkor elmagyarézhatom neked. Gyere fel chatre ugy egyszerübb...
szerk.: amugy is lenne pár kérdésem sigekkel kapcsolatban....
szerk.: amugy is lenne pár kérdésem sigekkel kapcsolatban....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris0527 2008.01.26. 23:21:32-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha, élvezed a kötözködést, tedd csak. Nem azt írtam, hogy "Én, a Zsűri", hanem azt, hogy 'A Zsűri', tehát, MI. Ha nem tudod felfogni, sajnállak.Chris0527 írta:Már mind1. Furcsa volt hogy igy egyszemélyes zsüriként irogacc...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet, hogy félreérthető voltam, bocsánat. Ne értsd félre, nem magamat képzelem a zsűrinek, de azt sem akartam írni, hogy Tamás. Ezentúl majd azt írom, hogy a zsűri egyik tagja. Ha megsértettelek, ne haragudj, nem állt szándékomban.Chris0527 írta:Javitsd légyszives hogy 'az EGYIK zsüri'. KöszönömVarga Tamás írta: Köszönettel a megértést: a Zsűri.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bálintnak igaza van!
Mostantól csak a versenyzők tehetnek be képeket holnap este 20 óráig, ők is csak a versenyműveiket - hogy ne legyen keveredés.
Köszönettel a megértést: a Zsűri.
Mostantól csak a versenyzők tehetnek be képeket holnap este 20 óráig, ők is csak a versenyműveiket - hogy ne legyen keveredés.
Köszönettel a megértést: a Zsűri.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bence!La Pulga írta:1. Leo Messi meggyógyult
2. Bajnokok leszünk.
3. Argentína
4. Szabad.
Nekem az a véleményem, hogy a következő forduló témáit a zsűri határozza meg, az első forduló eredményhirdetését követően.
Én, lementettem a versenyműveket, de megkérnénk minden versenyzőt - tisztelettel -, linkelje be újfent a versenyművét. Köszönettel: a Zsűri.

-
- Entrenador del Barça
Én egyetértek. De az nem tiszta hogy az eredményeket hogy közöljük? Meghát én nem fogok visszakeresgélni azokétr akik elöbb belinkelték a versenyre való sigeket. Szóval kérném azokat hogy holnap este 7-kor linkeljék be mégegyszer a munkájukat. KöszönömVarga Tamás írta: Ha a zsűri többi tagja egyetért ezen felvetésemmel.
A többiek munkáját köszönjük! Az eredményt pedig közölni fogjuk holnap 20 óráig.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
És Gábor elérhető? Küldtél Neki pü-t? Vagy valamit? Ha nem, megteszed, vagy írjak Neki én?Sharky írta:De sztem Gábor azt sem tudja, hogy indult ezen a versenyen. Shortyt pedig nem értem

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Elmúlt 22 óra, és Shorty, ill. FCB_Bábor nem jelentkezett művekkel. Nem tudom, mi lehet ennek az oka.
Javallat: holnap délelőtt 11 óráig kapjanak haladékot, ha addig megteszik 'tétjeiket', értékeli őket a zsűri. Ha a zsűri többi tagja egyetért ezen felvetésemmel.
A többiek munkáját köszönjük! Az eredményt pedig közölni fogjuk holnap 20 óráig.
Javallat: holnap délelőtt 11 óráig kapjanak haladékot, ha addig megteszik 'tétjeiket', értékeli őket a zsűri. Ha a zsűri többi tagja egyetért ezen felvetésemmel.

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én sem neked írtamChris0527 írta:Én tudom Barcafeconak viszont ajánlom akkor nem kell mindig visszanézni az elözökértOleguer írta:Szerkeszt gomb..Csak egy ötlet, de sztem hasznos.

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerkeszt gomb.Chris0527 írta:Barcafeco egy kérdés: Ezeket mind ma csináltad vagy pedig már megvoltak eddig is? Ha megvolt akkor pls egy hszbe rakd be öket ha meg nem de tudod hogy lesz egy kettö amit felraksz akkor gyüjtögesd és legalább 5ösével rakd fel egy hszben. Nem bántásból irtam de így nem lesz annyira tele a topic.