Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem!Félre értetted,vagyis nem olvastad az előtte lévő hsz-t.geridoss írta:A Football Managerben ilyet is lehet ?zoli001 írta: Nekem például az is tetszik,ha különböző szponzorok felől nekem kell dönteni...![]()
Hol, és hogyan?
A Football Managerben ilyet is lehet ?zoli001 írta: Nekem például az is tetszik,ha különböző szponzorok felől nekem kell dönteni...
Köszönöm szépen!Victor_Valdes írta:A football manager sokkal inkább szól a fociról, és sokkal realisztikusabb mint a fifa manager. Ha teljes mértékbe a focival akarsz foglalkozni egy játékba, akkor football a neked való.Ja és (szvsz...) sokkal inkább mutatja be, hogy milyen feladatai vannak egy edzőnek.
Tehát ez nem sims jellegű, hanem teljes mértékben csak és kizárólag foci
Hidd el, ennyi idő alatt, már rég találtál volna magadnak egy nyomorult linket!FtcSikiHun írta:
Senki?![]()
FtcSikiHun írta:Valaki tudna küldeni egy linket, hogy hol tudom ezt a játékot egyszerűen letölteni?![]()
Szerk.: Valami rövid "használati utasítást" is elfogadnék
Ezt amúgy én sem értem, 09ben is mindig kiszívtam a Real ellen, mondom, na majd idén a világverő Barca biztos jobbra van megcsinálva a játékban, de egyáltalán nem (mondjuk ezt úgy mondom, h nem sokat toltam a Barcával, akkor pont nyertem, de amikor más csapatokkal csinálom a karriert, a Barcának elég rosszul megy)RiCsY1080 írta:Nem tudná vki megmondani hogy,hogy tudok nyerni a Real ellen?Mert eddig csak egyszer tudtam ellenük nyerni és már idegesít hogy azzal a ponttal nyerik a bajnokságokat!(taktika)
Ilyen képet hogy tudok csinálni ??
Csak egyet kérdeznék: Te hogy játsztatod Yaya Touré-t,hogy jól is játsszon? Mert már letoltam 4 évet de nem sikerült.. Szóval ott a játékos utasitásoknál milyen poszt? Defensive Midfielder?Victor_Valdes írta:A Barcával 4-3-3at játszatok két szélsővel és egy védekező középpályással. A játékos utasítások meg titok, vagyis nem titok, de azt állítsa be mindenki magának. Úgy élvezetes a játék.
Gyertek online játszani, ott a játék minden apró momentumát megtanuljátok, kitapasztaljátok a taktikai részleget teljesen, meg minden.
Na jó..nem kampányolok.
Szóval játszatok csak. Dec 1-e van, még nem talált legyőzőre a csapat.