Milyen Barca ereklyétek van?
Sziasztok!
Hol lehet még venni eredeti FCB-s cuccokat Pl MEZ, PÓLÓ és egyéb cuccokat!???
A LION SPORTBAN néztem de elég karcsú a kínálat árban elég húzós, de azért még elviselhető!
Köszi
üdv sztif
Hol lehet még venni eredeti FCB-s cuccokat Pl MEZ, PÓLÓ és egyéb cuccokat!???
A LION SPORTBAN néztem de elég karcsú a kínálat árban elég húzós, de azért még elviselhető!
Köszi
üdv sztif
Megkérek mindenkit, hogyha meg valakit érdekel a karkötő, még szeretne rendelni, vagy bővebb infót akar kapni, akkor a curatorr@gmail.com email címen er el. Koszi 

- Charlie
- Öreg Harcos
Szia!falpar írta:En szivesen tennek fel kepet a forumba, de mivel nincs a neten kep rola, es a sajat geprol nem tehetem fel a forumba inkabb emailben kuldok kepet. Ha van valakinek valami nyertes otlete, hogy a forumba is tudjak feltolteni kepet kerem segitsen. Koszi
A sajátgépedről töltsd fel a http://www.kepfeltoltes.hu -ra, és a legalsó linket amit kinyom, azt beteszed ide a fórumra, kijelölöd, majd a hozzászólásszerkesztásnál benyomod a Quote gombot.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
En szivesen tennek fel kepet a forumba, de mivel nincs a neten kep rola, es a sajat geprol nem tehetem fel a forumba inkabb emailben kuldok kepet. Ha van valakinek valami nyertes otlete, hogy a forumba is tudjak feltolteni kepet kerem segitsen. Koszi[/img]
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Akit érdekel, írjon neki mailt. Nem itt kell üzletelnetek...
Scorpio:
06-07 Hazai: 67 Euró, szám, név nélkül; Centenáriumi Hazai: 65 Euró, szintén szám és név nélkül.
Scorpio:
06-07 Hazai: 67 Euró, szám, név nélkül; Centenáriumi Hazai: 65 Euró, szintén szám és név nélkül.
-
- Jugador d'estrella
Engem is érdekelne.Figinho írta:Engem érdekelne a dolog!De inkább a fórumba rakj képeket!falpar írta:Sziasztok!!!
Van egy csomo FC BARCELONA-s karkotom, granatkek-piros szinben, sarga irassal. Ha erdekel irj emailt es kuldok digitalis kepet rola, meglatod nagyon klasszul nez ki.
Ne felj, megegyezunk.
curatorr@gmail.com
UI: Akar meretre is!!!
Engem érdekelne a dolog!De inkább a fórumba rakj képeket!falpar írta:Sziasztok!!!
Van egy csomo FC BARCELONA-s karkotom, granatkek-piros szinben, sarga irassal. Ha erdekel irj emailt es kuldok digitalis kepet rola, meglatod nagyon klasszul nez ki.
Ne felj, megegyezunk.
curatorr@gmail.com
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mezeket milyen áron?Enrique írta:Én nem árulok semmit, csak mivel voltam BCN-ban, vettem egy 06-07 hazait, és egy 1999-es centenáriumi hazai mezt is.
+++ Meg egy neszesszert is...![]()
Sziasztok!!!
Ne felj, megegyezunk.
curatorr@gmail.com
//www.kepfeltoltes.hu/view/060827/karon2_ ... es.hu_.jpg]
[/url]
[/url]
[/url]
Ne felj, megegyezunk.
curatorr@gmail.com
//www.kepfeltoltes.hu/view/060827/karon2_ ... es.hu_.jpg]

//www.kepfeltoltes.hu/view/060827/DSC0203 ... es.hu_.jpg]

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060827/ ... es.hu_.jpg]

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára falpar 2006.08.27. 18:12:39-kor.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy melyik topicba illene, így hát ide írom...
Lenne egy eladó Barcelona gyűjteményem, esetleg csere is érdekelne, főleg f1es cuccokra.
Tartalmaz rengeteg cikket, posztert, interjút... egészen pontosan:
3 Eto'o interjú, Deco, Puyol, Xavi és Valdez interjú, Ronaldinho poszter és story, poszterek közül 2 Eto'o-s, Zambrottás, 4 Decos, 2 Gudjohnsenes, 9 Ronaldinhos (+ a storyban is van 1) Van Bommel, Larrson, 3 Giuly-s, Maxi Lopez, S. Ezquerro, egy nagy Barcás, Messi és Xavi.
Ezenkívül rengeteg cikk! Főleg a bajnokságról, Ronaldinhoról, és a mérkőzésekről szólnak.
Ha valakit érdekel, írhat az email címemre, és megyegyezünk: f1_girl@freemail.hu
Üdv
Nem tudom, hogy melyik topicba illene, így hát ide írom...
Lenne egy eladó Barcelona gyűjteményem, esetleg csere is érdekelne, főleg f1es cuccokra.
Tartalmaz rengeteg cikket, posztert, interjút... egészen pontosan:
3 Eto'o interjú, Deco, Puyol, Xavi és Valdez interjú, Ronaldinho poszter és story, poszterek közül 2 Eto'o-s, Zambrottás, 4 Decos, 2 Gudjohnsenes, 9 Ronaldinhos (+ a storyban is van 1) Van Bommel, Larrson, 3 Giuly-s, Maxi Lopez, S. Ezquerro, egy nagy Barcás, Messi és Xavi.
Ezenkívül rengeteg cikk! Főleg a bajnokságról, Ronaldinhoról, és a mérkőzésekről szólnak.
Ha valakit érdekel, írhat az email címemre, és megyegyezünk: f1_girl@freemail.hu
Üdv
A sajátod mellett, és ne az ellenfeled ellen szurkolj!
Nem tudom ki mit csinált, de éppen ma néztem az fcbarcelona.com honlapot, és Magyarország is fent volt már a listán, tehát elvileg lehet minden csecse-becsét rendelni hazai címre is! Mindenkinek HAJRÁjelwaz írta:Én is erre gondoltam először, csak szerintem az olyan peticíóként hatna, ami meg elég ellenséges, pedig azért az érzés más! DE CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT...gcsabi írta:A kapcsolatfelvétel igazából millió emillel nem működik szerintem. Ami menne az az, hogy az Eurobarca stábja venné fel a kapcsolatot hivatalosan ez ügyben katalán barátainkkal, mint magyarországi fan-site jóval nagyobb a lobbyerejük. Nem tudom a stáb tartja-e velük a kapcsolatot. Más ötlet?

Visca el BARCA!
-
- Barça C
- Kapcsolat:
El is felejtettem! Most készül a kocsim hátsó szélvédőjére egy címer GRAVÍROZVA 

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Hy!
Hát akkor sorolom: 99-06 között az összes eredeti mez hazai, és idegen is! 2db labdám, 5db. pólóm (mind a 2 a Bl tiszteletére). Labszárvédőm, gatyám, kabalamaci, 2 fajta türcsi, kulcstartó, ágynemühuzat, óra, zászló, sál, sapka, bögre, apro csecsebecsék+ami most nem jut eszembe...
Hát akkor sorolom: 99-06 között az összes eredeti mez hazai, és idegen is! 2db labdám, 5db. pólóm (mind a 2 a Bl tiszteletére). Labszárvédőm, gatyám, kabalamaci, 2 fajta türcsi, kulcstartó, ágynemühuzat, óra, zászló, sál, sapka, bögre, apro csecsebecsék+ami most nem jut eszembe...

- The Torreador
- Jugador del Barça
Mez,pulcsi,labda(amit naon szeretek és kímélek amióta megvan azóta csak füvön/műfüvön/gumin használok,ja és megtanultam vele az around the world-öt
).....És ma vettem egy spanyol mezt ami naon de naon teccik
De mivel még ezen a héten mek Barcelónába tuti h ennél több lesz 

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
2 sál,1 táska,2 karkötő,2 labda,3 mez,2 nadrág,1 falióra,1 cipő(Ronnie csuka),1 Ronnie figura,1 baseball sapka,1 téli sapka,1 könyv,1 falinaptár,1 asztali zászló,1 póló,1 toll.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Én is erre gondoltam először, csak szerintem az olyan peticíóként hatna, ami meg elég ellenséges, pedig azért az érzés más! DE CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT...gcsabi írta:A kapcsolatfelvétel igazából millió emillel nem működik szerintem. Ami menne az az, hogy az Eurobarca stábja venné fel a kapcsolatot hivatalosan ez ügyben katalán barátainkkal, mint magyarországi fan-site jóval nagyobb a lobbyerejük. Nem tudom a stáb tartja-e velük a kapcsolatot. Más ötlet?
Igazából nem értem a dolgot, mi az, hogy baj volt a szállítással? Még akkor regisztráltam az fcbarcelona.com oldalon a vásárlóknál, mikor még Magyarországot is be lehetett jelölni ( persze később kivették ). Cím stb kötelező kitöltéssel! Bármit rendelsz fizetés kártyával, összeg levon, vagy számláról blokkoltatják a bankon keresztül, és küldik a cuccot. Részükről ki a túrót érdekel, hogy hova megy a szállítmány, hiszen a pénzt levonták. Egy esetet tudok elképzelni, ha csak blokkolják a pénzt a számládon ( úgymond félreteszik ), de akkor is legrosszabb esetben visszaszállítják a feladónak, és levonják a szállítási költséget. Okosabbat nem tudok.dóróó13 írta:én is írtam nekik és vissza is írtak 24 órán belül
aztt írták h régebben hoztak csomagot mo-ra is, de mindig baj volt a szállítással és mostmár nem hozhatnak ide
A kapcsolatfelvétel igazából millió emillel nem működik szerintem. Ami menne az az, hogy az Eurobarca stábja venné fel a kapcsolatot hivatalosan ez ügyben katalán barátainkkal, mint magyarországi fan-site jóval nagyobb a lobbyerejük. Nem tudom a stáb tartja-e velük a kapcsolatot. Más ötlet?
Visca el BARCA!
én is írtam nekik és vissza is írtak 24 órán belül
aztt írták h régebben hoztak csomagot mo-ra is, de mindig baj volt a szállítással és mostmár nem hozhatnak ide
Naja az ilyen rendelése nem szoktak összejönni sajna ha egynek nem megy akkor a többinek sem, mert valszeg van ott valami spanyol/katalán vaker, ami mond valamit de nem érted és csak nyomkodod vadul a gombot míg bele nem fáradsz...
A tömeg emil bejöhet, de sztem augusztusig nem nagyon fognak vele foglalkozni...
A tömeg emil bejöhet, de sztem augusztusig nem nagyon fognak vele foglalkozni...
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!