HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.10. 15:47:42

barca99 írta:Na mostmár igazán seggbe rakhatná magát ez a tetves időjárás...
Pécsen hét ágra süt a nap, tizenegykéthány fokkal 8)
dodojoy írta:Mi a témazáró kérdéseit lefényképeztük de így is csak néhány ötös lett. Dolgozatírás közben a tanár észre is vette valakinél a megoldásokat de nem érdekelte túlzottan 8)
Hasonló volt nálunk is még tavaly. Mi egy másik osztályt, akiket szintén a mi tanárunk tanít, kérdeztünk meg h mik voltak a kérdések. Az egész osztálynak megvolt, lebuktunk, azóta minden osztálynak új dolgozatot állít össze. :? :D
dodojoy
Barça B

2008.03.10. 15:43:22

Mi a témazáró kérdéseit lefényképeztük de így is csak néhány ötös lett. Dolgozatírás közben a tanár észre is vette valakinél a megoldásokat de nem érdekelte túlzottan 8)
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.10. 15:38:49

Na mostmár igazán seggbe rakhatná magát ez a tetves időjárás...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.09. 16:44:34

VIII.Henrik írta:Los, Te pedig szedd össze magad, vagyis tanulj, ne hagyatkozz a puskákra! Szurkolunk, hogy sikerüljön!
Annyira azért nem volt meleg a helyzet. Aznap mikor beírtam a hét karót, akkor a másik csoportnak volt vele órája, és ott sikerült lebukniuk. A 7 db csak kósza hír volt. Amikor végig nézte a munkákat a szerzővel volt a bukkanó. Elég szerencsétlen helyen hasaltunk el. :(

Végülis belátta az öreg, hogy nem érdemes nagyon osztogatni az egyeseket, én megúsztam 3-mal, de mind az idei félévre. E-mailen nyilván már senki nem fog küldeni egymásnak, de viszont azt nem veszi észre, ha az egymás mellett ülők segítenek egymásnak. :) Persze mostmár óvatosabban kell csinálni.
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.09. 16:18:40

Ez nem jó hozzáállás,h rögtön a csalásra gondol vki :? Szerintem akik csinálják ezeket a dolgokat,megbízhatóak, meg csalással nyerni nem élvezet,őket is érdekli szntem,h mennyi szavazatot kapnak a munkáik :!: Szal szntem nem lenne csalás...meg azt úgyis hamar észre lehetne venni,de ettől én nem tartok,h így oldaná meg vki...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.03.09. 16:14:44

Én is jó ötletnek tartom a szavazást, még amikor készülőben volt a verseny akkor is mondtam.
(Bár Oleguer azt mondta, hogy nem lehet megoldani, mert akinek dinamikus ip címe (asszem ez a neve :oops: ) van, az tud magának adni 1000 szavazatot.) :roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.09. 11:47:59

Kajabáltunk' mi nekik, de már az ajtóhoz is alig fértünk... Ha az ember magától nem fogja fel, hogy hátrébb kéne menni, akkor már régen rossz... Mikinek igaza van az ilyenek tényleg attól félnek, hogy nem bírnak leszállni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.09. 11:22:57

Hát, Dani, Te nagyon türelmes ember lehetsz. Én biztos beszóltam volna nekik, hogy mi lenne ha hátrébb mennének a buszban, talán akkor más is fel tudna szállni. Na jó, lehet, hogy nem ennyire irodalmi stílusban tettem volna, de biztos nem gyalogoltam volna 10 km-t, de még egyet sem. Erre mondják: nagy az Isten állatkertje - csak egy baj van vele: túl alacsony a kerítés. :wink:
A banneres résszel pedig teljesen egyetértek. Meg lehetett volna azt is tenni, hogy ha mondjuk vasárnap 18 óra a határidő, akkor az azt követő egy órában, aki fenn van a honlapon, az pontozhat 1-10-ig, és ez alapján hirdetnek versenyt. Azaz: nem zsűrizni kell, hanem aki 18-19 óra között itt van, ad minden versenyzőnek egy-egy pontot a művére, és ezt összesítik a végén. Akkor nincs vita. Sajnos, a személyeskedés már az elején elkezdődött, mindannyian tudjuk, ki ennek az eredője. Ha jól emlékszem, akkor Oleguer még versenyzőnek jelentkezett, és be volt tojva, hogy LP megelőzheti, így megkérdőjelezte XY - VT - pártatlanságát. Na, mindegy. OFF vége.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.09. 11:18:53

Dani!

Ami a buszos sztorit illeti:

Ez szerintem tényleg mindenhol így van,nálunk annyi a különbség,h a buszsofőrők olykor keményen,olykor normálisan de rászólnak azokra a sügérekre akik megrekednek elől...(amúgy ezek közül szinte mind1,fosik,h nem tud leszállni ahol akar,ezért nem mer hátra menni :roll: :shock: :twisted: ezt úgy utálom...főleg,mivel minden egyes ülésnél van leszállásjelző gomb,mitől tartanak?) ááá mind1.,na de szóval errefele hátraparancsolják őket..

Banneres rész:

egyetértek amit írtál, mármint a nyílt szavazással...felőlem maradhatott volna zsűri is,ha tudnák értékelni az észrevételeket,nem pedig lehurrogni mindenkit aki mert hsz formájában, KULTURÁLTAN, véleményt formálni a dolgokról...
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.09. 11:04:41

Na ennyit a magyar átlagról...

Tegnap Veszprémben találkoztunk haverokkal, főleg olyanokkal, akikkel Pesten nem nagyon tudok/tudunk, mert vagy nem oda járnak, vagy a város másik felére. Pókereztünk egyet, dumáltunk.

Én az utolsó busszal készültem haza, haverok ki is kisértek buszmegbe. A busz elvileg 22:30-kor indul pályaudvarról, ahonnan a megálló, ahol én voltam gyalog is 4 percre van max, erre a busz begördül 40-45 között valamikor, (majdnem) full tele. Azért írtam zárójelben, hogy majdnem, mert az ajtótól hátrafelé nem állt senki, elöl meg már mindenki nyomorgott, haverral már nem fértünk fel(ő melózni volt,csak véletlen futottunk össze), meg volt még asszem 2 másik srác... A sofőr mégsem volt képes szólni, hogy ugyanmár menjetek kicsit hátra, a sok idióta meg persze nem volt képes hátramenni magától. Tipikusan jellemző a magyar átlagra, ő már fent volt a buszon ezért lesz.rja, hogy más esetleg nem fér fel a lényeg, hogy ő fent van. Többek között emiatt a nemtörődömség miatt tratunk ott ahol. Mondjuk én már ezen meg sem lepődök, de legalább haverjaim nem kérdezik többet, hogy miért utálom annyira az embereket? Azért, mert ostobák, és így viselkednek!

Szal jött egy laza 10km-es séta hazafelé, ez van.

OFF: A banneres topichoz kapcsolódva, nézegetem néha-néha(nem szoktam nézni, mert vicc ami ott megy), most visszaolvastam, és két dolgot szeretnék hozzáfűzni.

1. A painttel valóban én kezdtem el először dolgozgatni a versenyre is neveztem, vagyis egy fordulóra, akkor egyre maradt időm. Utána már nem neveztem, mert bőven elég a heti 10+ óra, amit papíron vagy gépen töltök rajzolással, utána nem a painttel akarok bohóckodni. A paint alapfelszereltsége a winfosnak, így az használja, aki karaja, az ő dolga, csak ne tegyen úgy, mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt.

A versenyhez annyit, hogy én még mielőtt elindult javasoltam La Pulgának, hogy legyen fórumszavazás, azaz kirakjuk a topicba a szavazást, mert így jóval több ember szavazna, ami szerintem jobb, mint 4-5 ember ítélkezése. Na meg persze tartottam attól, ami már rögtön az elejétől megfigyelhető volt. Az egymás elleni áskálódás... Nem neveztem a zsűribe éppen ezért nem is mondtam soha véleményt a munkájulról. Csak szörnyűlködtem azon, ami ott megy. X leszólja Y-t, hogy ő már úgyis előre Z-nek adná az első helyet, erre X-éknél - már Y nélkül - utcahosszal nyer Z. Túl sok lett a szájhős...

Úúú ezt írhattam volna banner topicba is, mert akkor egyel több hsz-t gyárthattam volna :lol: De a dühöngőbe is simán elmegy.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
real_funghi

2008.03.06. 16:52:39

De sajnállak titeket, senzu... Ti mindig olyan kulturáltak vagytok, soha nem mutogattok a fradistáknak és még véletlenül sem hergeltétek az ultrákat sosem... Azok a szemét fradisták meg zokon merészelik ezt venni, hogy a vendég(!) ellenfél ezt csinálja a saját csarnokukban... Milyen világot élünk... :cry: Ez borzasztó. :cry:

Különben az ifi meccsen a lányaitok szabályosan mészárolták a mieinket, akár a férfi bajnokságban is megállnátok a helyeteket ilyen mentalitással. Ja, tudom. Nektek szabad...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.05. 23:02:04

Ne tetézd senzu... Inkább hallgass. Kösz
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.05. 22:50:45

"fradista embertársaim, szánlak titeket... "

úgy érzem ezen akadtatok ki, nem azért szánlak mert fradisták vagytok, hanem hogy ilyen ultrákat kell elviselnetek...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.05. 21:54:34

senzu én csak sajnálni tudlak téged, ha ennyire általánosítas. Ebből is látszik, hogy még fiatal vagy, vagy csak naon kevés meccsen voltál kint eddig. Ilyenen kiakadni... Mindenhol vannak ilyen szurkolók, de ezen kiakadni és elhordani az egész fradi szukrolótábort meg magát a csapatot is nem szép dolog.

Tőlem írhatod kisbetűvel a Ferencvárost, meg a szurkolói nevét, sőőőt még a szurkolók összes rokonságának a nevét beleértve a háziállataik meg a különböző állatkeretben örökbefogadott állataik nevét is, vagy akár még azok sarjainak a nevét is:))) Tőlem azt csinálsz amit akarsz... még szerencse hogy a te (nick)nevedben minden kisbetű így ezzel nem kell foglalkoznunk. (megelőzöd a bajt:D)

Na mind1 senzu, csak annyit kérek hogy kezeld a helyén a dolgokat, nem kell itt eltúlozni semmit. Plááááne általánosítani ilyen szinten...:|
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.03.05. 21:36:12

Te Atya Úr Isten! Most látom csak, hogy ifjabb Albert van stúdióban (csak a kézfogótól kezdtem el nézni a Real-Romat). Ekkora suttyót! Emlékszek egy inteligens megmozdulására, amikor még aktív volt. TV-s meccs. Albert gól. Gólöröm: Kocogoás a kapufától a sarokig (féltávig sikerült). Megáll. Köp egy "aprót". Fél kéz felemelve, másikkal péniszvakarás. :evil:

Los, Te pedig szedd össze magad, vagyis tanulj, ne hagyatkozz a puskákra! Szurkolunk, hogy sikerüljön!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.05. 20:53:48

kovinho írta:Ez így igaz.

Mindenhol vannak idióta szurkolók, sőt olyanok is, akik csak a balhé miatt járnak meccsre. Ezekkel nem kell foglalkozni. De hagynsúlyozom, mindenhol vannak ilyenek (köztük Szolnokon is :D ). Bár én csak jókat röhögök rajtuk.
:P
erről nincs tapasztalatom, Győrben sose kell az ellenfél szurkolóinak félve elhagyniuk a stationt... semmi atrocitás nincs, tényleg

és direkt nem közönséget írtam, hanem ultrákat!!!!!!!!!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.05. 20:46:10

Ez így igaz.

Mindenhol vannak idióta szurkolók, sőt olyanok is, akik csak a balhé miatt járnak meccsre. Ezekkel nem kell foglalkozni. De hagynsúlyozom, mindenhol vannak ilyenek (köztük Szolnokon is :D ). Bár én csak jókat röhögök rajtuk.
:P
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.05. 20:43:41

Nem védeni kívánom a fradistákat, de! Nem kell mindenkit egy kalap alá venni! Mint ahogy vannak tisztességtelen Fradi-szurkolók, vannak inkorrekt Újpest-, Haladás-szurkolók is stb. Az ilyen vérmérsékletű, mérhetetlenül alacsony szintű szurkolókat nevezem magamban a 'selejt bosszú'-jának.
Itt, Szombathelyen a Falco-Pécs meccsek alkalmával is kiabáltak olyanokat Ivkovicsnak, amik nyomdafestéket nem tűrőek, abnormálisak voltak. Én sem komálom Sztojant, de a feleségét nem qvázom le, nem mutogatok neki egyezményes jeleket, nem hozom kapcsolatba Béres Tímeát Rátgéber Lászlóval. Vagy, amikor itt volt a Kecskemét, szegény Szabó Gergőt végig gyalázták, de hasonlóm a helyzet Dénes Gabival is - sosem értettem, mi szükség van erre.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.03.05. 20:36:40

Szomorú ilyet olvasni ill. ezekről hallani,nem kell velük foglalkozni.
Lényeg hogy vannak olyan SZURKOLÓK,akik nem a balhé meg a provokálás,mocskolódás miatt járnak meccsre.
Ez is tükrözi emberi mivoltukat,és nemcsak saját magukat hanem magát a csapatot is égetik....ők meg büszkék lehetnek az ultráikra....
Arra figyeljetek mindig,hogy ne süllyedjetek az ő szintjükre :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.05. 20:18:14

sziasztok
most értem haza a Fradi-ETO meccsről. ahol megérdemelten nyertünk 32-23-ra, nagyon szépen játszottak a csajok, viszont a pozitívumokat itt akár le is zárhatom
(innentől kisbetűvel írom a fradit, mert nem érdemlik meg)
a fradi játékosok és szurkolóik ismét bizonyították, hogy mennyire egy unszimpatikus retardált banda
játékos részről:
- Tomori lesérült már kb az 5. percben, onnantól felkötött kézzel nézte a meccset a kispadról
- Juhász Gabi először beleszállt Herr Orsi-ba, aki lennmaradt, de felkelt és szerencsére folytatni tudta a játékot, amit a vmelyik fradi játékos úgy díjazott, hogy fejbelőtte kb 3 méterről...

és az ULTRÁK:
utolsó senkiházi banda (állítólag azóta ilyen ritka nagy [auto_cenzúra], miután kiesett a focicsapat az nb1-ből)
a mi vezérszurkolónk már a meccs előtt figyelmeztett, hogy bármi van a meccsel kell foglalkozni
úgy látszik nálunk ez nem így volt
először elúhúzták a "Minden [auto_cenzúra] Rába parti hejj" nótát, majd áttértek az "Utálunk [auto_cenzúra] Románia"-ra (tudni kell, hogy Győrben játszik Bradeanu, és Spiridon, aki már osztrák állampolgár de román-nak született)
amíg mi a csapatunkat buzdítottuk:
"Hajrá Győr", "Védekezz", stb. - ők szitkozódó dalokat énekeltek Herr Orsi-ról és Görbicz Anitáról, valami olyasmi szöveggel, hogy kifizetik a plasztikai sebészt neki egy mellre, Herr Orsi-t meg a súlyával cikizték
leírhatatlan öröm volt látni, mikor először megszereztük a 10 gólos vezetést, és felcsendült az "Egy-kettő-három-négy-öt-hat-hét-nyolc-kilenc-tíz, tíz-tíz-tíz" milyen vörös fejjel ordibáltak nekünk a fradisták
egyesek a végére nagyon belelendültek, olyan 10 fős társaság felénkfordult és rázendített a "Cigányok-cigányok-cigányok"-ra, míg mi számtalan alkalommal éltettük Juhász Gabit és Kovacsisz Mónikát!!!!! (pedig már a fradi játékosai, de mi győriek nem felejtünk!)

remélem minél többen elolvassátok (fradisták is), és ráébredtek, hogy a fradi bármit megtehet (gyanítom nem fognak büntetést kapni, miért is kapnák, hiszen ők a NAGY fradi)

fradista embertársaim, szánlak titeket...

ja és még 1 kis alázás, lehetett volna akár 15 gól is a gólkülönbség, de a 2. félidőben már főleg az ifik kaptak szerepet :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senzu 2008.03.05. 20:37:29-kor.
Szandi
Főnökasszony

2008.03.05. 18:30:30

Varga Tamás írta: Volt egy szabály, ha valakinek egy tantárgyból egy félévben 3 vagy annál több elégtelenje volt, akkor lehettek mellette bármilyen jegyei, akkoris meg kellett buktatni, nem átlagoltak.

Fuh, szerencsére ez már nincs, mert akkor kémiából igen-igen kis helyen lettem volna ( lennék :D )
Tavaly befigyelt nem egy-két karó ebből a gané tárgyból, mégis túléltem. Remélem most is összejön. Már csak ez a félév van [-o<
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.05. 17:29:55

Pókeres emberkék átérzik következő szitut :cry:

Adott egy verseny,eljutok a döntő asztalhoz (első 4fizet elég jól) 5en vagyunk.... kézben K,K

Flopp:

Q,K,K...kettő egy színben, csávókám all int hív...neki kicsit többje volt,de természetes pókerra megadtam..rosszúl tettem :evil:

9,10 je volt egyszínből,és jött riverre (persze,h utcsóra :evil: :evil: :evil: ) az azonos színű J :cry: :cry: :cry:

Színsorral kiejtette a Király pókeremet...5.lettem :x (kicsit csillapítja ezt a fájdalmat,az,hogy előtte nap megnyertem :) )
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.05. 17:26:40

Los!
Nem kötelező hallgatni rám, de leírom a véleményem. Szerintem, húzd meg magad, légy megbánó, és nagyon jófiú! Nem kell kötekedni, hanem csendben elfogadni a döntést! A továbbtanulásod múlik rajta! Minden meg nem engedett eszközt büntetnek.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.05. 17:23:36

Zozzy 5 írta:És mi alapján írt be 7-et? Miért nem 6-ot vagy 8-at? Szerintem kissé nevetséges.
2 munkát küldtem el, és 5-öt kaptam. Egyébként ez az e-mailes dolog benne van a házirendben?
in to exile
Lezárt