Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pécsen hét ágra süt a nap, tizenegykéthány fokkalbarca99 írta:Na mostmár igazán seggbe rakhatná magát ez a tetves időjárás...
Hasonló volt nálunk is még tavaly. Mi egy másik osztályt, akiket szintén a mi tanárunk tanít, kérdeztünk meg h mik voltak a kérdések. Az egész osztálynak megvolt, lebuktunk, azóta minden osztálynak új dolgozatot állít össze.dodojoy írta:Mi a témazáró kérdéseit lefényképeztük de így is csak néhány ötös lett. Dolgozatírás közben a tanár észre is vette valakinél a megoldásokat de nem érdekelte túlzottan
Annyira azért nem volt meleg a helyzet. Aznap mikor beírtam a hét karót, akkor a másik csoportnak volt vele órája, és ott sikerült lebukniuk. A 7 db csak kósza hír volt. Amikor végig nézte a munkákat a szerzővel volt a bukkanó. Elég szerencsétlen helyen hasaltunk el.VIII.Henrik írta:Los, Te pedig szedd össze magad, vagyis tanulj, ne hagyatkozz a puskákra! Szurkolunk, hogy sikerüljön!
erről nincs tapasztalatom, Győrben sose kell az ellenfél szurkolóinak félve elhagyniuk a stationt... semmi atrocitás nincs, ténylegkovinho írta:Ez így igaz.
Mindenhol vannak idióta szurkolók, sőt olyanok is, akik csak a balhé miatt járnak meccsre. Ezekkel nem kell foglalkozni. De hagynsúlyozom, mindenhol vannak ilyenek (köztük Szolnokon is). Bár én csak jókat röhögök rajtuk.
Varga Tamás írta: Volt egy szabály, ha valakinek egy tantárgyból egy félévben 3 vagy annál több elégtelenje volt, akkor lehettek mellette bármilyen jegyei, akkoris meg kellett buktatni, nem átlagoltak.
2 munkát küldtem el, és 5-öt kaptam. Egyébként ez az e-mailes dolog benne van a házirendben?Zozzy 5 írta:És mi alapján írt be 7-et? Miért nem 6-ot vagy 8-at? Szerintem kissé nevetséges.