Sztem meg vicc kategoria. Wenger jo edzo, de o sem normális.(nem csak ezértvisca el barca írta:arsene wenger már évek ota ezt hajkurassza, de mindenki csak nevet rajta. ettol fuggetlenul sztem is jo otlet...

Sztem meg vicc kategoria. Wenger jo edzo, de o sem normális.(nem csak ezértvisca el barca írta:arsene wenger már évek ota ezt hajkurassza, de mindenki csak nevet rajta. ettol fuggetlenul sztem is jo otlet...
Ez tetszik!Subinho írta: mindenesetre ha bevezetnék a bajnokságban, hogy pl. 5 gól után K.O.-val +1 pont, sztem a Barca is többet rúgott volna és már 10-el vezetne...
Elvileg december 15-e körül valamikor, amikor lesz a FIFA gála... Kisorsolják a BL-t, az UEFA kupát, és gondolom a VB csoportjait is!!!Mr. Master írta:Tényeg, mikor lesz a sorsolás?
Szerintem is jól tolta tegnap Edmilson. Decon pedig egy kicsit ideges letem mert a végénb már nagyon lazára fogta a figurát, de ilyen meccseken belefér.visca el barca írta:ne csinaljatok márdoki írta:A csapatnak egy gyenge pontja van:Edmilson(lassú,körülményes) Tegnap Deco újra jól játszott,ennek örülök![]()
most h presas >elfoglalta méltó helyét< edmilson fog következni?
egyébként szerintem edmilson tegnap egesz jol tolta...legalabbis sokkal joban mint eddig. >szurke poszton< lévő játékos nem brillirozhat
ne csinaljatok márdoki írta:A csapatnak egy gyenge pontja van:Edmilson(lassú,körülményes) Tegnap Deco újra jól játszott,ennek örülök
ki nem [auto_cenzúra] le a nemzeti sportot?lincsi írta:A nemzeitsport.hu ról: "Jött Ronaldinho és a tőle megszokott lazasággal, ám ritkán látható nagyképűséggel ki is hagyta a tizenegyest."![]()
a meccs elején vmikor mondott vmi olyasmit hogy a magyar barcelona szurkolok portálján az eurobarca.hu-n...lincsi írta:(horvath feri kommentator bacsinak pedig kulon köszönet hogy reklamozza honlapunkat![]()
höh?